Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Έτσι θα καταλάβεις ότι… «παίζει» και αλλού με βάση το ζώδιό του

Νομίζεις ότι εκτός από σένα, βγαίνει και με άλλες και ότι παίζει σε πολλά ταμπλό ταυτόχρονα; Υπάρχει τρόπος να ανακαλύψεις την αλήθεια, χωρίς να χρειαστεί να γίνεις χάκερ ή ντέντεκτιβ. Παρακολούθησε απλά την συμπεριφορά του. Το κάθε ζώδιο έχει διαφορετική αντίδραση όταν έχει πολλά μέτωπα ανοιχτά.

ΚΡΙΟΣ

Όταν ένας άντρας Κριός «παίζει» παράλληλα με πολλές γυναίκες, να ξέρεις ότι θα σου λέει τις περισσότερες φορές ότι δεν μπορεί να βρεθείτε. Ότι έχει κανονίσει κάτι άλλο και σχεδόν ποτέ δεν θα σου εξηγήσει τι είναι αυτό ακριβώς που έχει κανονίσει να κάνει και με ποιον…

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι το ζώδιο που θα πει εύκολα ψέματα και όταν το κάνει δεν είναι καθόλου καλός. Δεν μπορεί να κρυφτεί. Θα σου τα «μασάει» και θα τα μπερδεύει. Εύκολα θα καταλάβεις ότι κάτι τρέχει και ότι μάλλον ανήκει και… αλλού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος λατρεύει τα social media και την επικοινωνία γενικότερα. Εάν είναι εξαφανισμένος από αυτά και δεν ανεβάζει τίποτα, τότε να ξέρεις ότι δεν θέλει να γνωρίζει κανείς πού είναι και τι κάνει. Και φυσικά ο λόγος είναι ότι θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο και να μπορεί να κάνει το «παιχνίδι» του με άνεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν βγαίνεις με έναν Καρκίνο συνήθως είσαι… ο κόσμος του όλος. Αν όμως εκείνος έχει και άλλες… περιπτώσεις στο μυαλό του, τότε θα το καταλάβεις επειδή θα σε κρύβει από όλους και όλα. Δεν θα μιλάει για σένα σε κανέναν για να μην… μπερδευτεί και εκτεθεί.

ΛΕΩΝ

Το μυστικό με τον Λέοντα είναι το… πρόγραμμά του. Εάν δεν κανονίζει ποτέ κάτι μαζί σου και επικοινωνεί με σένα ξαφνικά και όταν εκείνος θυμάται, τότε να ξέρεις πως δεν είσαι η μόνη γυναίκα στην ζωή του. Εάν ήσουν, θα αποτελούσες και μέρος του πλάνου του. Αφού λοιπόν οι συναντήσεις σας είναι πάντα κανονισμένες την τελευταία στιγμή, τότε θα έπρεπε ήδη να σου έχουν μπει ψύλλοι στα αυτιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος φλερτάρει ασύστολα με σκοπό να βρει κάποια στιγμή τη μια και ιδανική γυναίκα για εκείνον. Το καλό με εκείνον είναι ότι δεν θα σου πει ποτέ ψέματα. Αντιθέτως, θα σου πει από την αρχή ότι η σχέση σας είναι χαλαρή και… ελεύθερη. Οπότε εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις μαζί του από εκεί και πέρα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός γενικά στις σχέσεις του προσαρμόζεται. Μπορεί ακόμα και να αλλάξει συνήθειες ή γούστα προκειμένου να τα πάει καλά με την εκάστοτε σύντροφό του. Αυτό βέβαια δεν είναι εύκολο για εκείνον γιατί συχνά μπερδεύεται…. Εάν λοιπόν δεις ότι έχει περίεργη συμπεριφορά και τη μια είναι έτσι και την άλλη αλλιώς, τότε να ξέρεις ότι δεν είσαι η μόνη γυναίκα στην ζωή του και ότι σε έχει μπερδέψει με κάποια άλλη εκείνη την στιγμή. Γι αυτό και σου δείχνει έναν… άλλο εαυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι η μια και μοναδική γυναίκα στην ζωή ενός άντρα Σκορπιού, όταν εκείνος θα αποφασίσει να σου ανοιχτεί. Αν σε εμπιστευτεί, τότε θα σου πει τα πάντα και δεν θα κρατήσει κάτι κρυφό. Εάν όμως είναι μυστικοπαθής απέναντί σου, είναι αρχικά επειδή δεν σε εμπιστεύεται ακόμα και έπειτα επειδή γενικότερα παίζει και αλλού και ψάχνεται για να βρει εκείνη την γυναίκα στην οποία θα μπορέσει να ανοιχτεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης γενικότερα διακρίνεται για την ειλικρίνειά του σε αυτό το κομμάτι. Εάν βγαίνει και με άλλες θα στο πει ανοιχτά. Δεν θα ντραπεί. Ειδικά εάν δει ότι εσύ έχεις συναισθήματα για εκείνον και αυτός σε βλέπει… «χαλαρά» τότε δεν θα διστάσει να σε απομακρύνει με τον τρόπο του. Και το πιο πιθανό είναι να σε πληγώσει κιόλας γιατί δεν διακρίνεται για τον λεπτό του χειρισμό σε τέτοια ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εύκολη υπόθεση είναι και ο Αιγόκερως. Εάν βγαίνει με άλλες, πολύ απλά θα ακυρώνει συνέχεια ότι σχέδια είχε κάνει μαζί σου. Από το να πάτε για καφέ ένα απόγευμα, μέχρι και… τις διακοπές που μπορεί να είχατε σχεδιάσει. Εάν προτιμά να περνά με άλλη παρέα τον χρόνο που θα έπρεπε να περνά μαζί σου, τότε σίγουρα δεν είσαι η μόνη γυναίκα στην ζωή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί, ενώ τον βλέπεις ενεργό στα social media, να μην απαντά στο δικό σου μήνυμα. Μπορεί να εξαφανίζεται για ώρες και όταν εμφανίζεται να μην δίνει καμία απολύτως εξήγηση. Δεν θα σου πει ποτέ πού είναι και τι κάνει. Θα βγαίνει και με άλλες, αλλά και με σένα. Γενικά, δεν θα δεσμευτεί εύκολα και θα προτιμήσει αυτού του είδους τις σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα είναι πολύ σημαντικά για έναν άντρα Ιχθύ. Εάν δεις ότι μαζί σου είναι απόμακρος και δεν προσπαθεί να δεθεί, τότε είναι σίγουρο ότι έχει και άλλη ή άλλες στο μυαλό του. Εάν δεν θέλει να σε γνωρίσει καλύτερα, να περάσει χρόνο μαζί σου και να σου δείξει πόσο τρυφερός είναι, τότε μην αναρωτιέσαι άλλο…

Διάβασε επίσης:

Είναι της μοίρας σου «γραφτό» ένα αγόρι σαν κι αυτό!

Τα 6 σημάδια που δείχνουν αν ενδιαφέρεται για σένα πραγματικά!

Το ζώδιό του δείχνει ποιος τύπος γυναίκας θα τον ρίξει στα πατώματα!

Το Astro μας λάμπει και στο Instagram. Follow it!




Πηγή