Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Έτσι θα καταλάβεις ότι σκοπεύει να σε χωρίσει!

Έχεις διάφορες υποψίες καιρό τώρα και σου έχει «σφηνωθεί» στο μυαλό η ιδέα ότι ίσως και να θέλει να σε χωρίσει; Ή μήπως δε διακρίνεις τα σημάδια ότι κάτι πάει στραβά με εκείνον; Για να μην τυραννιέσαι άλλο με αμφιβολίες ή να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι ψυχολογικά για ένα ενδεχόμενο “αντίο” εμείς σου δείχνουμε χαρακτηριστικά στοιχεία της συμπεριφοράς του ζώδιό του που μπορεί να σου αποκαλύψει πολλά.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι αρκετά παρορμητικός και κάποιες φορές επιθετικός. Εάν αποφασίσει ότι δεν αντέχει άλλο, απλά θα φύγει και θα σε παρατήσει. Δεν του αρέσει να καθυστερεί και αν νιώσει ότι η σχέση αυτή τον πηγαίνει πίσω, θα γίνει… «καπνός».

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δεν συμβιβάζεται. Είναι ξεροκέφαλος και πολλές φορές βλέπει τα πράγματα εντελώς διαφορετικά από εσένα. Εάν τσακωθήκατε για κάποιο λόγο και εκείνος ένιωσε ότι δεν είναι και τόσο σίγουρος για την σχέση σας, τότε είναι πολύ πιθανό να ετοιμάζεται για την μεγάλη… «έξοδο».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος και ρουτίνα δεν πάνε μαζί. Έτσι και δεις τον αγαπημένο σου να έχει «ρουτινιάσει» μαζί σου για να στο πούμε απλά, τότε να ξέρεις ότι είναι έτοιμος να πάει… για άλλες πολιτείες. Άσε που μπορεί να έχει κάνει ήδη τις πρώτες εξερευνήσεις…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι λίγο ζόρικη περίπτωση γιατί έχει μια συνήθεια να χειραγωγεί τους ανθρώπους, οπότε δεν θα καταλάβεις τόσο εύκολα τις προθέσεις του. Αν δεν έχεις σούπερ-διαίσθηση, τότε μάλλον ο χωρισμός θα σου έρθει από το πουθενά…

ΛΕΩΝ

Εάν τον δεις να αναζητά γενικότερα τον θαυμασμό και τις κολακείες, να ανησυχήσεις. Επίσης, αν τον δεις να γίνεται ειρωνικός ή άκαμπτος, τότε αυτό σημαίνει ότι σιγά-σιγά… αποχωρεί από την σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα ακατάστατο δωμάτιο, μια κακή συμπεριφορά, μια άσχημη διατροφή είναι ικανά να τον κάνουν να σε χωρίσει. Έτσι και δεν προσέχεις και δεν είσαι αυτό που θέλει και γνώρισε, έχει φύγει…

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να σου κρατάει μούτρα για… πάντα. Αν δεν έχεις φροντίσει να λύσεις μια διαφορά σας όσο είναι καιρός, τότε ετοιμάσου να τον δεις να απομακρύνεται από σένα και να μην ξαναγυρίζει… ποτέ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν έχει ξεσπάσματα, τότε αυτό και μόνο σου δείχνει ότι δεν σε εμπιστεύεται πια. Είναι που είναι κτητικός και ζηλιάρης, αν τσακώνεται συχνά μαζί σου, να ξέρεις ότι είστε κοντά στο τέλος της σχέσης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σου πει όλα όσα έχει στο μυαλό του και θα ξέρεις το κάθε του σχέδιο. Χρειάζεται χώρο και έχει πάντα τις «γραμμές» επικοινωνίας του ανοιχτές. Αν δεις ότι αυτές οι «γραμμές» κλείνουν, τότε… αντίο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρόσεχε πολύ γιατί ο Αιγόκερως δεν συγχωρεί εύκολα. Εάν μετά από έναν καβγά σας δεις ότι έχει αποτραβηχτεί από εσένα για κάποιες μέρες, τότε αυτό είναι σημάδι χωρισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα κρυφτεί και δεν θα δείξει τα συναισθήματά του. Δεν θα κάτσει ούτε και να το συζητήσει -να ξέρεις- ή να το αναλύσει. Απλά φρόντισε να του δείξεις τι θέλεις από εκείνον και να ελπίζεις να θέλει κι αυτός το ίδιο και να μην διαφωνεί. Αλλιώς… πέταξε το πουλάκι.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν δεις ότι ξαφνικά αρχίζει να απομονώνεται και να σε αποφεύγει, τότε αυτό είναι σημάδι… «εξόδου». Όταν ζορίζει το πράγμα και δεν είναι σίγουρος για το μέλλον, τότε σκέφτεται τον χωρισμό.

Διάβασε επίσης:

Αναρωτιέσαι γιατί χαλάνε οι σχέσεις σου; Ιδού το γιατί…

Αυτός ο σύντροφος σου αξίζει, σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Τον έχεις στο «ψήσιμο»; Έτσι θα τον κάνεις να κολλήσει πάνω σου σαν… βδέλλα

 

Το Astro μας λάμπει και στο Instagram. Follow it!




Πηγή