Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Έτσι θα σας μείνει αξέχαστη η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

Είναι πάντα δύσκολο να αποφασίσεις πώς θα περάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μπορείς να περιμένεις μέχρι την τελευταία στιγμή για να δεις τι θα σε κάνει να νιώσεις πιο όμορφα, όμως αυτό «εκτοξεύει» τις πιθανότητες να μην κάνεις τίποτα ή να καταλήξεις για ένα «ρομαντικό» γεύμα στο… συνοικιακό σουβλατζίδικο.

Μπορείς να διαλέξεις ένα μέρος ή να προτιμήσεις δοκιμασμένες συνταγές, όπως κάπου που είχατε πάει οι δυο σας και περάσατε όμορφα. Ευτυχώς, ό,τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις η επιτυχία είναι εγγυημένη, έχοντας το σύμπαν «σύμμαχο».

Δεδομένου ότι το κάθε ζώδιο είναι μοναδικό, υπάρχει και το κατάλληλο ραντεβού για το καθένα. Σύμφωνα με το ζώδιο στο οποίο ανήκεις ή το ταίρι σου, παρακάτω θα βρεις τη συμβουλή των… άστρων για μία αξέχαστη βραδιά!

Κριός

Οι Κριοί αναζητούν τον ενθουσιασμό και τις καινούργιες συγκινήσεις. Αν ανήκεις εσύ ή το άλλο σου μισό στο συγκεκριμένο ζώδιο, βάλτε τον κίνδυνο στο «παιχνίδι». Επιλέξτε ένα περιπετειώδες ραντεβού πηγαίνοντας για ski ή λύνοντας γρίφους για να αποδράσετε από ένα escape room.

Ταύρος

Οι Ταύροι λατρεύουν την παράδοση, οπότε εφοδιαστείτε με τα απαραίτητα τριαντάφυλλα και τις σοκολάτες σε σχήμα καρδούλας. Ένα εστιατόριο ή καφέ με τον ανάλογο ρομαντικό φωτισμό είναι η ιδανική συνέχεια για να μπείτε για τα καλά στο κλίμα της ημέρας.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι πάντα σχεδιάζουν κάθε τους κίνηση, έχοντας στο μυαλό τους και ένα δεύτερο πλάνο για κάθε περίπτωση. Έναν Δίδυμο δεν τον ενδιαφέρει πού θα περάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αρκεί να είναι ένα μέρος όπου θα μπορεί να μιλήσει και να ακούσει τον άλλο. Ένα ζεστό και φιλόξενο μπαράκι που παίζει τζαζ είναι ο κατάλληλος τρόπος να ξεκινήσει μια ερωτική βραδιά με έναν Δίδυμο.

Καρκίνος

Τα Καρκινάκια είναι τόσο τρυφερά που ένα ήρεμο γεύμα στο σπίτι είναι το ιδανικό. Μπορείτε ή να ετοιμάσετε ένα πιο ιδιαίτερο δείπνο ή απλά να το παραγγείλετε. Ό,τι και αν αποφασίσετε, σημασία έχει να περάσετε αρκετό κοινό χρόνο και να χαλαρώσετε. Η ιδιωτικότητα είναι το «κλειδί» για ένα Καρκίνο!

Λέων

Οι Λέοντες θέλουν τα πάντα πλουσιοπάροχα, ακόμη και τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μία γρήγορη ανταλλαγή συμβολικών δώρων και κάποιο πάρτι που θα «λιώσετε» στο χορό, είναι κάτι που θα επέλεγε ένας Λέων. Φεύγοντας από εκεί, μία βόλτα χέρι με χέρι στη φωτισμένη πόλη, πριν γυρίσετε σπίτι, θα είναι το πιο ρομαντικό φινάλε!

Παρθένος

Ο Παρθένος, ενώ επιθυμεί να γιορτάσει με έναν ξεχωριστό τρόπο τη μέρα των ερωτευμένων, δεν θέλει να καταξοδευτεί. Μία συνεδρία μασάζ για δύο ή ένα απολαυστικό γεύμα σε κάποιο gourmet εστιατόριο θα σας ικανοποιήσουν.

Ζυγός

Οι Ζυγοί θέλουν να απολαύσουν κάθε δευτερόλεπτο από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ένας περίπατος στους διαδρόμους κάποιου μουσείου ή στη φωτισμένη πόλη και στη συνέχεια μία στάση σε ένα ρομαντικό καφέ, θα τους κάνουν να νιώσουν ότι περιβάλλονται από όμορφα πράγματα και συναισθήματα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός αναζητάει την ένταση. Μία ταινία μυστηρίου είναι η επιλογή που θα ανεβάσει κατακόρυφα την αδρεναλίνη στο ραντεβού σας. Ίσως είναι μία ασυνήθιστη επιλογή όμως θα σας «ξεσηκώσει». Μπορείτε μετά να βγείτε για ένα ποτό σε κάποιο κοντινό μπαράκι που θα διαθέτει και την ανάλογη ρομαντική ατμόσφαιρα.

Τοξότης

Για τους Τοξότες η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μία αφορμή να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα. Μία μονοήμερη εκδρομή ή ένα μπάρμπεκιου με φίλους είναι ο ιδανικός τρόπος να απολαύσετε τη μέρα. Το να μοιράζεται ένας Τοξότης νέες εμπειρίες με το άλλο του μισό, τον κάνει να νιώθει εντονότερη σύνδεση μαζί του.

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως δεν θέλει πολλά για να είναι ευχαριστημένος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μία κράτηση σε ένα δημοφιλές, κυριλέ εστιατόριο είναι αυτό που θα τον ενθουσιάσει. Ειδικά αν το γεύμα συνοδεύεται από ένα μπουκέτο λουλούδια ή -ακόμα καλύτερα- ένα κουτί σοκολατάκια.

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος θα ήθελε να αποφύγει τα τετριμμένα και κλισέ για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Μία συναυλία από ένα συγκρότημα που δεν γνώριζε μέχρι χθες, μία πεζοπορία ή περιήγηση σε ένα μέρος που κανένας από τους δύο δεν έχει ξαναπάει, είναι ιδανικά για τη συγκεκριμένη μέρα.

Ιχθύες

Ένα τόσο ρομαντικό ζώδιο, όπως οι Ιχθύες, θέλουν να απολαμβάνουν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, τηρώντας κάθε παράδοση. Εδώ οι επιλογές είναι πολλές, δείπνο σε εστιατόριο ή στο σπίτι, παρακολουθώντας μία κλασική ρομαντική ταινία και μετά απαλή μουσική να παίζει στο background. Ό,τι κι αν διαλέξετε, μην ξεχάσετε να ανάψετε πολλά κεριά και να γεμίσετε το δωμάτιο τριαντάφυλλα.

Θέλεις να μάθεις τα πάντα για τη σχέση σου; Μην καθυστερείς! Μπες τώρα στο e shop μας και παράγγειλε την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης!

Διάβασε επίσης: Ποιο ζώδιο είναι ο πιο ρομαντικός Βαλεντίνος; 

Astrovote: Ποιο ζώδιο είναι πάντα… μπακούρι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

 

Το Astro μας λάμπει και στο Instagram. Follow it!




Πηγή