Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Έχεις σχέση με Κριό, Λέοντα ή Τοξότη; Έτσι θα αντέξει στο χρόνο!

Για να έχει διάρκεια μια σχέση και να εξελιχθεί είναι σημαντικό να υπάρχει μια συμβατότητα στις αντιλήψεις, σε διάφορους τομείς της ζωής όπως την εργασία, την οικογένεια ή τη φιλία. Διάβασε παρακάτω τα μυστικά, ώστε η σχέση σου με έναν Κριό, Λέοντα ή Τοξότη να αντέξει στο χρόνο:

ΚΡΙΟΣ

Για να διατηρηθεί η σχέση σου με έναν Κριό, θα χρειαστεί αρκετή ενέργεια και ίσως μια αδιαφορία για τους κανόνες και τους τύπους κι αυτό γιατί είναι πολύ αυθόρμητος, ανεξάρτητος και ενθουσιώδης. Εσύ λοιπόν πρέπει να έχεις ευελιξία, γρήγορη σκέψη και να μην κολλάς πουθενά. Να έχεις επίσης κάποιο δικό σου ενδιαφέρον για να μην είσαι κρεμασμένος/η πάνω του γιατί δεν του αρέσει. Επειδή είναι ευέξαπτος, μπορεί να σου βάλει τις φωνές για κάτι, αλλά δε θα σου κρατήσει κακία, γι’ αυτό και εσύ μάθε να δίνεις τόπο στην οργή.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΛΕΩΝ

Αν θέλεις τη σχέση σου με ένα Λέοντα να διαρκέσει, θα πρέπει να τον έχεις εικόνισμα! Να του δείχνεις λατρεία, σεβασμό και απεριόριστη αγάπη. Αν κάτι σε ενοχλεί ή σε εκνευρίζει, μην κάνεις το λάθος να το αναφέρεις μπροστά σε άλλους γιατί προσβάλλεται πολύ εύκολα. Δεν του αρέσει η μιζέρια και η μουρμούρα, αντίθετα θέλει λάμψη, πολυτέλεια και κοσμική ζωή. Το ότι απαιτεί να είναι το κέντρο της ζωή σου, δε σημαίνει ότι θα παραμελήσεις τη δική σου. Έχε στο νου ότι ψάχνει έναν βασιλιά ή μια βασίλισσα που θα σταθεί αντάξια δίπλα του στο θρόνο. Ούτε καμαριέρα ή υπηρέτη, ούτε γελωτοποιό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μεγάλη αγάπη του Τοξότη είναι η…. άπλα κι αυτό γιατί δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του περιορισμένο ή εγκλωβισμένο σε περιβάλλον ή σχέση. Αν αγαπάς τα ταξίδια, τις εκδρομές, τις βόλτες και γενικά το να βρίσκεσαι σε εξωτερικούς χώρους, παρά να είσαι κλεισμένος/η στο σπίτι, τότε η σχέση μαζί του θα διαρκέσει πάρα πολύ. Σαν σύντροφος δεν είναι απαιτητικός, όμως εξαιτίας του αυθορμητισμού του μπορεί να πει κάτι που θα σε θίξει ή θα παρεξηγηθείς, γι’ αυτό μην το πάρεις σοβαρά.

Διάβασε επίσης:


Πηγή