Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Έχει τα ψυχολογικά του; Έτσι θα τον «ανεβάσεις» με βάση το ζώδιό του

Ο κάθε άντρας του ζωδιακού έχει την δική του «Αχίλλειο πτέρνα». Χρειάζεται μια ψυχολογική ενίσχυση για να νιώσει καλύτερα και πιο ασφαλής. Μια καλή κουβέντα ή μια κίνηση που θα τον κάνει να πατήσει στα πόδια του. Διάβασε το ζώδιό του και θα καταλάβεις τι ακριβώς έχει ανάγκη από εσένα.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός συχνά νιώθει ότι δεν είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, δεν έχει το πάνω χέρι, την αρχηγία. Είναι σημαντικό για εκείνον να τον θαυμάζεις και να κάνεις αυτά που λέει. Είναι… ο brutal τύπος και δεν ανέχεται να είναι η γυναίκα αυτή που… «φορά τα παντελόνια» στην σχέση. Πρέπει να έχει τον έλεγχο της όποιας κατάστασης και σε καμία περίπτωση μην αμφισβητήσεις τον ανδρισμό του. Επιζητά την ελευθερία και δεν αντέχει με τίποτα μια γυναίκα η οποία εξαρτάται από εκείνον και… κρέμεται πάνω του.  

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος πολλές φορές θεωρεί ότι είναι… βαρετός. Το φοβάται μάλιστα αυτό. Είναι σταθερός τύπος, πρακτικός και ρεαλιστής, αλλά κάποιες φορές είναι αρκετά σοβαρός και μετρημένος. Πρέπει να τον κάνεις να αφεθεί, να χαλαρώσει και να γίνει λίγο πιο πρόσχαρος. Βοήθησέ τον σε αυτό. Κάνε τον να βγάλει την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά του. Μην τον βλέπεις σοβαρό και κάποιες φορές λίγο αγέλαστο… Έτσι και σε εμπιστευτεί και χαλαρώσει, θα δεις την διασκεδαστική του πλευρά. Έχει χιούμορ και ξέρει να περνάει καλά, απλώς κάποιες φορές ξεχνιέται και αφιερώνεται περισσότερο στην δουλειά και στις υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος ταλαιπωρείται κι ο ίδιος από τη διχογνωμία του. Τη μια μπορεί να σου λέει ότι θέλει περισσότερη ελευθερία και την άλλη να σου γκρινιάζει γιατί δεν του δίνεις σημασία και γιατί δεν είναι το κέντρο της προσοχής σου. Του αρέσει κατά βάθος να σε έχει στην τσίτα. Τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ άσχημα, αν νιώσει ότι δεν καλύπτονται οι ανάγκες του. Είναι ανεξάρτητος, αλλά θέλει κάποια να είναι εκεί όταν θα την χρειάζεται. Αν νιώσει παραμελημένος, δεν θα φοβηθεί να στο πει. Πρέπει εσύ να είσαι αρκετά σίγουρη για τον εαυτό σου για να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα μαζί του. Η αναποφασιστικότητά του θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για σένα. Πρέπει εσύ να έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση και να μπορείς να ανέχεσαι τις γρήγορες εναλλαγές στην διάθεσή του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένας άντρας αρκετά ευαίσθητος και έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του. Αυτό μπορεί να τον κάνει αρκετά… «μαμάκια» και για εσένα, όλη αυτή η κατάσταση ώρες ώρες να είναι ανυπόφορη. Η μητέρα του πάντα θα είναι προτεραιότητά του και θα την βάζω πάνω και από την σχέση σας, αλλά και πάνω από όλα τα υπόλοιπα θέματα στην ζωή του. Είναι αρκετά «εύθραυστος» και έχει ανάγκη να νιώθει ότι συνδέεστε σε ένα βαθύτερο επίπεδο συναισθηματικά. Αν δεν το νιώθει αυτό, τότε μπορεί να γίνει απόμακρος και ανασφαλής. Θα πρέπει να του δείξεις υπομονή και να κάνεις τα πάντα για να εντυπωσιάσεις την μητέρα του. Αν θέλει να σε γνωρίσει σε εκείνη, σημαίνει ότι σε βλέπει πολύ σοβαρά.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας ανησυχεί ότι δεν είναι το κέντρο της προσοχής σου. Έχει ένα μεγάλο «εγώ» και πρέπει συνεχόμενα να τον κολακεύεις και να τον αποθεώνεις. Του αρέσει να κάνει επίδειξη και εσύ θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη να ζεις στην σκιά του. Μπορεί να λέει ότι θέλει να είναι ανεξάρτητος και μόνος, ωστόσο λαχταρά να είναι σε σχέση κατά βάθος. Αν δεν του λες αυτά που θέλει να ακούσει και δεν τον επαινείς, τότε δεν θα διστάσει να σε χωρίσει και να ψάξει για μια γυναίκα που να καλύπτει την εγωμανία του. Δώσε του λοιπόν τόνους από κομπλιμέντα και «ανέβασέ τον στο θεό». Θα τον δεις να χουρχουρίζει με ευχαρίστηση στην αγκαλιά σου…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αβεβαιότητα μπορεί να καταβάλλει συναισθηματικά τον Παρθένο. Μερικές φορές, η νευρωτική φύση του τον κυριεύει. Μια σχέση με έναν άντρα σαν αυτόν μπορεί να είναι πρόκληση επειδή τείνει να «λυγίζει» μπροστά στις ανάγκες της συντρόφου του. Δεν γίνεται να κάνει αλλιώς… Είναι στην φύση του να θέλει να εξυπηρετεί τους άλλους και να νιώθει χρήσιμος. Όταν είναι σε σχέση είναι αξιόπιστος. Μπορεί να μην είναι ο πιο ρομαντικός άντρας του ζωδιακού, αλλά είναι αφοσιωμένος στην κοπέλα του. Δεν φοβάται να «ανοιχτεί» και να δοθεί, εάν νιώσει ότι η απέναντι πλευρά το αξίζει. Ο άντρας Παρθένος χρειάζεται συνεχή επιβεβαίωση ότι όλα θα πάνε καλά. Εάν δεν έχεις πρόβλημα με το να μιλάτε αρκετά και να του δίνεις συνεχόμενα θάρρος, τότε αυτός είναι ο κατάλληλος άντρας για σένα. Αν θες να τον κερδίσεις, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι πάντα στο πλευρό του και να ακούς όλες τις σκέψεις, αλλά και τους φόβους του. Αν νιώσει ότι θα είσαι στο πλευρό του ότι και αν συμβεί, τότε είσαι πραγματικά ο άνθρωπός του και δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι γνωστό ότι… παίζει το ματάκι του. Αναζητά έντονα συναισθήματα, κάνει σχέσεις, ωστόσο, του είναι δύσκολο να δεσμευτεί και να αποκατασταθεί. Βέβαια ο γάμος είναι στο αίμα του, οπότε αν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου, τότε θα σου βάλει εύκολα την βέρα στο δεξί. Η αυτοπεποίθηση δεν είναι το ισχυρό του στοιχείο, οπότε μπορεί να νιώθει ότι απειλείται. Δεν κολλάει σε τίποτα, όταν είναι σε σχέση και είναι πολύ ρομαντικός, όταν νιώσει πως βρήκε την μια και μοναδική γυναίκα της ζωής του. Μην αφήσεις την αναποφασιστική του φύση να μπει στην μέση. Δεν είναι και ο πιο εύκολος άντρας, αλλά είναι γλυκός, χαριτωμένος και γοητευτικός. Δώσε του λίγο χώρο και χρόνο για να κάνει όσα θέλει και παράλληλα φρόντισε να περνάς ποιοτικό χρόνο μαζί του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι πολύ κτητικός. Θέλει να νιώθει, να ξέρει και να είναι… σίγουρος ότι του ανήκεις και πέφτει ψυχολογικά όταν δεν το εισπράττει από σένα. Δεν του αρέσει να έχει αμφιβολίες και θέλει η σύντροφός του να του αποδεικνύει συνέχεια ότι τον νοιάζεται και τον αγαπά και ότι είναι αφοσιωμένη σε εκείνον. Όταν νιώσει ασφαλής, θα τα δώσει όλα στην σχέση σας. Η τέλεια γυναίκα για εκείνον, είναι εκείνη που έχει μάτια μόνο γι αυτόν. Επειδή λοιπόν είναι ζηλιάρης και κτητικός, θα πρέπει να του δείξεις ότι είσαι αφοσιωμένη 100% στην σχέση σας και ότι βλέπεις τον δεσμό σας και εκείνον βέβαια σοβαρά. Να είσαι ειλικρινής και ανοιχτό βιβλίο με λίγα λόγια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης θέλει να νιώθει ελεύθερος. Έτσι και αισθανθεί ότι πας να τον… «δέσεις» ή ότι τον περιορίζεις στο οτιδήποτε, τότε αισθάνεται ασφυξία. Δεν αντέχει με τίποτα την πίεση και του είναι πολύ δύσκολο να δεχτεί ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να δεσμευτεί. Είναι ιδεαλιστής και πολλές φορές έχει παράλογες απαιτήσεις από την σύντροφό του. Όλα είναι θέμα ισορροπίας όταν έχεις να κάνεις με έναν Τοξότη. Θα δεσμευτεί κάποια στιγμή στην ζωή του, αλλά όχι με όποια να ‘ναι… Πρέπει να είσαι μια γυναίκα με μεγάλη αυτοπεποίθηση και να του δίνεις όσο χώρο χρειάζεται για να νιώθει ελεύθερος. Του αρέσει πάντως να κυνηγά, οπότε μην είσαι πάντα διαθέσιμη. Μόλις τον πείσεις ότι μπορείς και χωρίς εκείνον, τότε θα γίνει πραγματικά δικός σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως βάζει πάνω από όλους και όλα την καριέρα του. Αυτό πρέπει να το δεχτείς για να μπορέσεις να προχωρήσεις στην σχέση μαζί του. Όλα για εκείνον εξαρτώνται από το πόσο επιτυχημένος είναι στην δουλειά του. Έχει ανάγκη μια γυναίκα που να τον βοηθά να ισορροπεί ανάμεσα στην επαγγελματική και την ερωτική του ζωή. Να του δείχνει τον δρόμο για το πώς θα μπορέσει να είναι επιτυχημένος και στα δυο. Πρέπει και εσύ να είσαι εξίσου δυναμική και ανεξάρτητη, να τον επιβραβεύεις για την σκληρή του δουλειά και να τον εκτιμάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος θέλει να κερδίζει και μπορεί να γίνει αρκετά ανταγωνιστικός. Αν νιώσει ότι δεν κάνει εκείνος κουμάντο, γίνεται νευρικός και ευέξαπτος. Έχει αρκετή ενέργεια μέσα του και θέλει και η σύντροφός του να έχει την ανάλογη για να τον ακολουθεί. Η μονοτονία είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να του συμβεί, οπότε αν γίνεις προβλέψιμη, σύντομα θα πάρει το καπελάκι του και θα πάει σε… άλλες πολιτείες. Είναι αρκετά έξυπνος και απαιτεί και από εσένα να είσαι το ίδιο «ξυράφι». Το κλειδί βέβαια για να τον κρατήσεις είναι να τον αφήσεις να πιστεύει ότι είναι πιο έξυπνος από εσένα και φυσικά να μην τον διορθώνεις αν κάπου κάνει λάθος. Γενικά έχει «χτίσει» αρκετές άμυνες, οπότε θα χρειαστείς χρόνο μέχρι να πειστεί να τις ρίξει για σένα…

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς θα αποφύγει τις αντιπαραθέσεις με κάθε τρόπο και αρκετά συχνά νιώθει ευάλωτος. Είναι ιδεαλιστής και απελπιστικά ρομαντικός. Δεν το έχει στην φύση του να κάνει εκείνος την πρώτη κίνηση οπότε εύκολα καταλήγει από το φλερτ στην… απλή φιλία. Είναι πρόκληση για εκείνον το να ξεκινήσει μια συζήτηση και επειδή δεν τσακώνεται ποτέ, θα κάνει πάντα πίσω σε όλα. Φοβάται τόσο πολύ μήπως πληγωθεί, που θα σταματήσει το όποιο φλερτ. Οπότε θα πρέπει εσύ να κάνεις την πρώτη κίνηση. Θα πρέπει να κάνεις και τις περισσότερες για να τα λέμε όλα, αλλά θα ανταμειφθείς από το αποτέλεσμα γιατί ο Ιχθύς θα μπορούσε να γίνει ο ιδανικός σύντροφος για σένα. Μόλις «βγει από το καβούκι» του, θα σου δείξει τις ικανότητές του. Απλώς χρειάζεται λίγο… σπρώξιμο.

Διάβασε επίσης:

Τα 6 ζώδια που έχουν γεννηθεί για να σε κάνουν… «μπουρλότο»

Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που λατρεύουν τις εκπλήξεις!

Ξέρουμε τι βλέπεις τα βράδια στα όνειρά σου με βάση το ζώδιό σου


Πηγή