Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Έντονα και ανεξέλεγκτα συναισθήματα

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και του έρωτα, γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία περίπου κάθε ενάμιση χρόνο. Η ανάδρομη Αφροδίτη λοιπόν θεωρείται το βαρύ πυροβολικό των επανασυνδέσεων. Αυτή τη φορά βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα κινείται ανάδρομα μέχρι τις 28/01 . Μάλιστα συναντά δύο φορές , μία σε ορθή και μία σε ανάδρομη πορεία, τον Πλούτωνα. Χάριν σε αυτή τη συγκυρία όχι απλά θα υπάρχουν επανασυνδέσεις, αλλά πραγματικά θα αναβιώσουν έρωτες και σχέσεις που φαίνονται να έχουν τελειώσει οριστικά.

Τα συναισθήματα που θα ξυπνήσουν θα είναι πολύ έντονα και ανεξέλεγκτα. Με μαγικό τρόπο ενώνονται ξανά οι δρόμοι, όσων το Σύμπαν κρίνει πως πρέπει να είναι μαζί.
Ειδικά όσοι ανήκουν σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες μπορούν να θεωρούν βέβαιο πως το κάποιος/α από το ερωτικό παρελθόν τους θα εμφανιστεί μπροστά τους από στιγμή σε στιγμή:

Οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι που είναι γεννημένοι από 14/1 έως 18/01 και από 16/07 έως 20/07 αντίστοιχα ή όσοι έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους Ωροσκόπο, Σελήνη ή Αφροδίτη από την 24ο έως και την 26ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Εξαιρετικά ευνοημένοι είναι επίσης οι Τοξότες και οι Δίδυμοι που έχουν γεννηθεί από 26/11 έως 28/11 και από 25/5 έως 27/05 αντίστοιχα ή όσοι έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους Ωροσκόπο, Σελήνη ή Αφροδίτη από την 4ο έως και την 6ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

**Έχει προοπτική η σχέση σας; Οι απαντήσεις είναι εδώ**

Αρκετές πιθανότητες έχουν οι Κριοί και οι Καρκίνοι που έχουν γεννηθεί από 14/04 έως 17/04 και από 17/07 έως 20/07 αντίστοιχα ή στον γενέθλιο χάρτη τους Ωροσκόπο, Σελήνη ή Αφροδίτη από την 24ο έως και την 26ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Στους τυχερούς συγκαταλέγονται επίσης οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι που έχουν γεννηθεί πολύ κοντά στις 31/12 και στις 31/06 αντίστοιχα και όσοι έχουν Ωροσκόπο, Σελήνη ή Αφροδίτη στην 11ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Επίσης οι Τοξότες και οι Δίδυμοι που έχουν γεννηθεί κοντά στις και 11/12 στις 11/12  11/06 αντίστοιχα και όσοι έχουν Ωροσκόπο, Σελήνη ή Αφροδίτη στην 19ο μοίρα των παραπάνω.

Αρκετές πιθανότητες έχουν και οι Ταύροι και Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί πολύ κοντά στις 30/04 και στις 28/10 αντίστοιχα όσοι έχουν Ωροσκόπο, Σελήνη ή Αφροδίτη στην 10ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να διεκδικήσετε ή να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία σε σχέσεις που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Ακόμα υπάρχουν εκκρεμότητες ανοιχτές…

Διάβασε επίσης: Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Αυτά τα ζώδια να περιμένουν χρήματα και νέους έρωτες!

Οι καλές και οι κακές στιγμές που θα φέρει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω


Πηγή