Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ανήκεις σε αυτά τα ζώδια; Να περιμένεις επιστροφή πρώην, με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό

Ο ανάδρομος Ερμής είναι ο μετρ των επανασυνδέσεων. Ικανός να φέρει στην πόρτα σου το ερωτικό σου παρελθόν από το πουθενά και να σε εκπλήξει πολλές φορές με τις απίστευτες συμπτώσεις που δημιουργεί, προκειμένου να έρθεις σε επαφή με τον/την πρώην σου.

Αυτή τη φορά, μάλιστα, βρίσκεται στο ζώδιο που κατεξοχήν συνδέεται με τις ερωτικές σχέσεις και τη συντροφικότητα, τον Ζυγό! Είναι, λοιπόν, παραπάνω από αναμενόμενο πως για τρεις εβδομάδες, συγκεκριμένα από 25.09 εώς και 17.10 θα δούμε πολλούς και πολλές να επιστρέφουν σε προηγούμενες σχέσεις τους ή να επανεμφανίζονται απλά και μόνο για να κλείσει ένας κύκλος. Βεβαίως, δεν θα επηρεάσει όλους και όλες το ίδιο! Εδώ, υπάρχει η λίστα με τους τυχερούς αυτής της ανάδρομης πορείας του:

Οι Zυγοί που είναι γεννημένοι στις 03/10 ή στις 18/10 και οι Κριοί, που έχουν γεννηθεί στις 30/03 ή στις 15/04, αλλά και οι Παρθένοι με γενέθλια στις 28/08 και οι Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στις 25/02 είναι στην κορυφή της λίστας του ανάδρομου μαζί με όσους έχουν Ωροσκόπο ή γενέθλια Σελήνη ή ακόμη και την ακμή του 5ου οίκου τους πολύ κοντά στην 25ο μοίρα του Ζυγού ή του Κριού ή στην 5ο μοίρα του Ιχθύ ή της Παρθένου!

Ακολουθούν οι Καρκίνοι με γενέθλια στις 17/07 και οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στις 18/01 και όσοι έχουν Ωροσκόπο, γενέθλια Σελήνη ή την ακμή του 5ου οίκου τους πολύ κοντά στην 24οτων παραπάνω ζωδίων.

Τρίτοι, στην κατάταξη με αρκετές πιθανότητες είναι όσοι έχουν Ήλιο, γενέθλια Σελήνη ή Ωροσκόπο από τη 21οεώς την 23ο μοίρα των ζωδίων του Αέρα (Δίδυμοι- Ζυγοί- Υδροχόοι) ή στην 13ο των Παρορμητικών ζωδίων (Κριοί – Καρκίνοι – Ζυγοί-Αιγόκεροι).

Αρκετές πιθανότητες έχουν και όσοι έχουν Ήλιο, γενέθλια Σελήνη ή Ωροσκόπο στην 17ομοίρα των Μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι- Παρθένοι-Τοξότες- Ιχθύς).

Διάβασε επίσης: Αυτά τα ζώδια θα αγανακτήσουν με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό 

Ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό: Άστο καλύτερα, μην μπλέξεις…


Πηγή