Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αναρωτιέσαι, αν του αρέσεις; Οι αντιδράσεις του ζωδίου του, δίνουν την απάντηση!

Κριός

Για τον συγκεκριμένο άντρα δε χρειάζεται να αναρωτιέσαι. Σε είδε, του άρεσες, στην έπεσε, τέλος. Δεν έχει παιχνίδια και χάχανα. Αν δεν το κάνει, δεν ενδιαφέρεται.

❣ (Ψησ’ τον όμως λίγο! Ψέματα! Πολύ, καρβούνιασέ τον… Θέλει ζόρι για να κολλήσει. Αν του πεις αμέσως «ναι», θα κάνει το γύρο του θριάμβου και μετά άντε ψαξ’ τον… «Όχι», περήφανα πες του « Όχι»)

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι πιο εσωστρεφής στο φλερτ και «ασχολείται» περισσότερο με το άτομο που τον ενδιαφέρει απ’ ό, τι με άλλα. Αν σε καρφώνει με το βλέμμα ή προσπαθεί να αστειευτεί μαζί σου (άχου το μωρέ, κάνει κι αστειάκια) για να τραβήξει την προσοχή σου, σε θέλει.

❣ (Είναι της υπομονής. Γι’ αυτό ξεκίνα πλέξιμο… Μέχρι να κάνει την κίνηση να στο πει, θα το έχεις φτιάξει το κασκόλ μη σου πω και πουλόβερ.)

Δίδυμοι

Ακούς μια βαβούρα πίσω σου; Ε, ο Δίδυμος θα είναι που θα μιλάει με κάποιον για το αγαπημένο του σπορ, μετά για τον Καβάφη και ποια celebrity χώρισε ή παντρεύτηκε κρυφά… Τι σύμπτωση βρε! Κι εσένα σου αρέσει το ίδιο σπορ ή ο Καβάφης… ΝΟΤ!. Έχει τις πληροφορίες του…. Σκόπιμα το κάνει για να τραβήξει την προσοχή σου.

❣ (Πάντως θα κάνει γρήγορα κίνηση. Είναι καλός στο μπλα-μπλα και θα σου πει αυτό που θες να ακούσεις…)

Καρκίνος

Είναι πιο… κύριος στο φλερτ. Θα δείξει το ενδιαφέρον του, ρωτώντας για την καθημερινή σου ζωή, το σπίτι, την υγεία σου… της μητέρας, του πατέρα, της αδελφής, του αδερφού σου … γενικά όλης της οικογένειάς σου.

❣ (Γλυκούλιιιιι! Μην τον γειώσεις! Έχει κι άλλη πλευρά πιο brutal… κάτσε και θα δεις…)

Λέων

Αυτός θα σου δείξει ότι έχει λούσα, έχει λεφτά… είναι XL, άπλας… Σε θέλει; Θα το καταλάβεις αμέσως από τα «δώρα» του. Θα σου προτείνει να πάτε για φαγητό σε ένα fancy εστιατόριο ή στο καινούργιο café που γίνεται χαμός για έναν Caramel Macchiato και γενικά θα σε έχει στα όπα-όπα…

❣ (Αυτόν μην τον… ψήσεις πολύ. Medium-rare… γιατί θα προσβληθεί και θα την κάνει…)

 

Παρθένος

Θα τον καταλάβεις, αν του αρέσεις, απ’ όλα τα μικροπράγματα που κάνει για να σε βοηθήσει ή να διευκολύνει η ζωή ή τη δουλειά σου. Είναι της προσφοράς βρε παιδί μου. Θα σου δώσει ένα υγρομάντιλο, ένα παυσίπονο για τον πονοκέφαλο…

❣ (Έχει ήδη παρατηρήσει όλες τις λεπτομέρειες – με ποιον μιλάς, τι φοράς, πώς μυρίζεις- για να βεβαιωθεί ότι ταιριάζετε… πριν προσφερθεί να σε βοηθήσει με την μπαταρία του αυτοκινήτου σου.)

Ζυγός

Εδώ μιλάμε για τον κύριο «Σκωτσέζικο ντους», μια καυτό και μια κρύο. Θα φλερτάρει μαζί σου, θα σου πετάξει κάτι πολύ πονηρό για να «τσιμπήσεις» για τα καλά, μετά τίποτα… γιοκ, πλήρης αδιαφορία. Και θα επαναλάβει δυο – τρεις φορές το ίδιο τροπάρι, μέχρι να πέσουν όλες οι άμυνές σου.

❣ (Καν’ την γυριστή! Φλέρταρέ τον εσύ και στη συνέχεια περίμενε την κίνησή του, θα είναι άμεση. Τα ‘θελε ο οργανισμός του…)

Σκορπιός

Θα σου πετά πονηρά υπονοούμενα, μόλις τσιμπήσεις, θα αρχίσει να σου κάνει ερωτήσεις τόσο προσωπικές που ή θα τσουτσουριάσεις από επιθυμία ή θα κοκκινίσεις μέχρι τις ρίζες των μαλλιών σου. Στάνταρ οι περισσότερες θα αφορούν στο σεξ και τι απολαμβάνεις… Έλα.. Πες τα όλα… στο γιατρό, μην ανησυχείς, υπάρχει το απόρρητο!

❣ (Προσοχή! Αυτός ήρθε για να μείνει. Έχει ήδη κάνει την έρευνα κι ανάλυσή του. Έχει προετοιμάσει τη στρατηγική του και μετά μπαμ, χτυπάει στο ψαχνό… Αυτό ήταν! Θα σε χάσουν οι φίλοι σου γιατί θα κάνεις να εμφανιστείς στην παρέα κανα 6μηνο…)

Τοξότης

Θέλει ο Τοξότης να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει…Τόσο εύκολος, τόσο ευέλικτος, τόσο εξωστρεφής. Θα σε ενημερώσει αμέσως ότι ενδιαφέρεται, μην αναρωτιέσαι. Γι’ αυτό που δε θα σε ενημερώσει είναι το ενδιαφέρον που του έφυγε…

❣ (Δεν υπάρχει μυστήριο για να αποκαλύψεις… Να πας σε άλλο ζώδιο… Εδώ ό,τι βλέπεις, παίρνεις)

Αιγόκερως

Άλλος ψυχοβγάλτης… Αυτός θα προσπαθήσει να σε εντυπωσιάσει με τα επιτεύγματά του, το επάγγελμά του και τις διασυνδέσεις του. Μη μασάς! Είναι ανασφαλής, αλλά ξέρει να το κρύβει. Έχει τακτική όμως. Τσούκου-τσούκου θα στο πει ότι σε θέλει. Μόλις βεβαιωθεί ότι τον θέλεις κι εσύ…

❣ (Για πες, τι νέα; Όλα καλά; Πώς πάει η δουλειά;;; Όχι τίποτα, να έχουμε να λέμε κάτι, μέχρι να αποφασίσει να κάνει κίνηση…)

Υδροχόος

Ο cool τύπος που θα σε προσεγγίσει γιατί του «κίνησες το ενδιαφέρον», να σου πιάσει την κουβέντα, να σου προτείνει να μπεις στην ομάδα ή την παρέα του, να βγαίνετε, βρε παιδί μου, κανα βράδυ, που και που να τα λέτε, φιλικά πάντα…. Εκεί, δηλαδή, που μπαίνουν τα καλύτερα γκολ!

❣ (Του Τρελού και Βοήθειά σου! Μόλις υποκύψεις δε θα σε θέλει, μόλις τον φτύσεις, θα σε κυνηγάει… Όχι πες, περιμένεις προκοπή;)

Ιχθύες

Όλοι τον καταλαβαίνουν. Εσύ τι απορία έχεις; Αφού δεν κάνει καν τον κόπο να το κρύψει ότι θέλει… Σκαλώνει το βλέμμα του πάνω σου, δεν ξεκολλάει με την καμία κι ήδη έχει κάνει όνειρα για σένα (ή καλύτερα με σένα…).

❣ (Επειδή στο τέλος θα λαλήσεις, μουρμουρίζοντας συνέχεια «μίλα μου, ναι, μίλα μου, πες κάτι…»… κάνε εσύ την κίνηση)


Πηγή