Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αντέχει ένας Ζυγός να είναι το… 3ο πρόσωπο της σχέσης;

Ο Ζυγός είναι ζώδιο παρορμητικό και ο Κρόνος βρίσκεται σε θέση έξαρσης, γεγονός που δικαιολογεί ότι πρώτα μπαίνει σε μια σχέση πάθους ή λάθους και έπειτα ζυγίζει και κρίνει εάν έκανε το σωστό, το ηθικό και το πρέπον. Επιπλέον με κυβερνήτη την Αφροδίτη, τη σύζυγο του Ήφαιστου και ερωμένη του Άρη, έχει στο αίμα του το παιχνίδι της γοητείας και συνάμα την τέχνη του έρωτα.

Έτυχε ή μήπως έπεσε θύμα.. των περιστάσεων;

Ένας Ζυγός μπορεί να την πατήσει εάν ενθουσιαστεί ή κεραυνοβοληθεί από τα βέλη του έρωτα και να μην προσέξει τα σημάδια που μαρτυρούν ότι πέφτει στη φάκα της παράλληλης σχέσης. Θα προσέξει περισσότερο το «τυρί», το αντικείμενο του έρωτα, θα πέσει με τα μούτρα και θα εκλογικεύσει τα περίεργα και θα παραγκωνίσει τις ενδείξεις ότι κάτι τρέχει. Επιπλέον, ως ζώδιο παθητικό με ευκολία μπορεί να αφήσει τα ηνία στον ποθητό «άλλο» και να ακολουθήσει το δρόμο που του δείχνει, πόσο μάλλον εάν έχει μεσολαβήσει ένα φλερτ γλυκό σαν προφιτερόλ σοκολάτας.

Όταν τα… «σκάνε» τα νέα!

Ο Ζυγός είναι ζώδιο συντροφικό πράγμα που σημαίνει μια, δυο, τρεις φορές θα πει «μπα κάνω λάθος» την τέταρτη που θα θέλει να είναι με το πρόσωπο που έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα και εκείνο δεν θα μπορεί ο Κρόνος θα σπείρει το αίσθημα της ανησυχίας και του φόβου και θα ωθήσει το Ζυγό να ελέγξει την κατάσταση. Δεν θα αργήσει να καταλάβει τι συμβαίνει και φυσικά να αποσπάσει την ομολογία του κατηγορουμένου. Αφού θα ακούει και θα σωπαίνει στη συνέχεια θα αρχίσει της ηθικολογίες και το δίδαγμα ενώ δεν θα παραλείψει να αναφέρει τη σχετική νομολογία για θέματα απιστίας, παραπλάνησης , να αναπτύξει μια θεωρία για το τι ακριβώς συμβαίνει, να δώσει συμβουλές και φυσικά να συνυπολογίσει και τη θέση του νόμιμου σύντροφο. Να είναι καλά το αέρινο στοιχείο του ζωδίου θα τα πάει πολύ καλά σε επικοινωνιακό επίπεδο. Αυτά σε πρώτη φάση… στη συνέχεια;

Θα διεκδικήσει ή θα φύγει;

Τα διλήμματα για το Ζυγό αποτελούν «ψωμοτύρι» και συνάμα μια από της αιτίες για να χρησιμοποιεί τη ζυγαριά της Θέμιδος προκειμένου να σταθμίσει τα υπέρ και τα κατά της κάθε επιλογής. Στην περίπτωση του αν και το μυαλό του θα θέλει να φύγει το σώμα του θα επιθυμεί να μείνει. Πράγμα που συνεπάγεται ότι θα χρειαστεί το χρόνο του μέχρι να μαζέψει τα κομμάτια της καρδιά του και να αναχωρήσει για άλλες πορτοκαλιές. Η διστακτικότητα και η αμφιταλάντευση θα αντικατασταθούν από τη λογική και η συναισθηματική απόρριψη από τη φιλαρέσκεια που ενισχύει το σκεπτικό ότι αρέσει στο άλλο πρόσωπο αλλά εκείνο ως σωστός Ζυγός το αφήνει για λόγους αρχών και ηθικής ανωτερότητας.

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Σφήνα ανάμεσα σε δύο γίνεται;

Η γοητευτική του εμφάνιση, το classy style, η έμφυτη χάρη και οι κινήσεις όλο χάρη και νάζι σε συνδυασμό με την κοινωνικότητα και την αξιοσημείωτη νοημοσύνη του αποτελούν ένα ελκυστικό κοκτέιλ που μπορεί να συμπαρασύρει ένα δεσμευμένο με το λουρί λάσκα. Ο Ζυγός συνήθως είναι μια κινούμενη σειρήνα του έρωτα που φλερτάρει και άγεται και φέρεται από την προοπτική ενός ιδανικού και ρομαντικού έρωτα. Επί της ουσίας δεν θα κάνει το πρώτο βήμα αλλά θα δώσει το πράσινο φως στο δεσμευμένο πρόσωπο να « προχωρήσει».

Γιατί επιλέγει το σύντροφο κάποιου άλλου;

Καμία σχέση δεν διαλύεται γιατί φταίει μόνο ο ένας και ως εκ τούτου ο Ζυγός μπαίνει σε μια σχέση που ήδη νοσεί και επειδή το γνωρίζει δεν νιώθει ούτε η αιτία ούτε η αφορμή που άλλος «παρανομεί». Συνήθως δεν του αρέσει να μένει μόνος του αλλά από την άλλη, λόγω προηγούμενων πονεμένων ιστοριών ίσως θέλει να έχει την άνεση να ζει τον έρωτα χωρίς τη φθορά ή τα πιθανά δεινά μιας δέσμευσης. Μια τέτοια σχέση του εξασφαλίζει ότι θα έχει συντροφιά αλλά θα κρατά και τις αποστάσεις που θέλει και επιπλέον θα έχει τη δυνατότητα να αποχωρήσει όποτε το κρίνει σωστό. Από την άλλη υπάρχει και το σενάριο με το Ζυγό που στην προοπτική μιας όμορφης ιδανικής ένωσης αψηφά τους κανόνες ηθικής στην αρχή, για να τους βρει μπροστά του μετά, ενεργεί επιπόλαια. Αν όμως γλυκαθεί στη σχέση τότε στη συνέχεια θα διεκδικήσει νομιμότητα.

Πώς κερδίζει έδαφος μέρα με τη μέρα

Ο Ζυγός είναι ο ειρηνικός ιμπεριαλιστής του ζωδιακού, δεν κερδίζει έδαφος, το απαλλοτριώνει. Με μάστερ στα χατίρια και διδακτορικό στις ζουζουνιές και τις χαριτωμενιές μπορεί με άνεση να γείρει τη πλάστιγγα υπέρ του. Διπλωμάτης από κούνια δεν θα κατηγορήσει ποτέ την άλλη πλευρά αφήστε που μπορεί να θέλει να τους φτιάξει κιόλας. Θα φροντίσει ωστόσο να κερδίσει το μυαλό και την καρδιά του άλλου και έχει το χάρισμα να το καταφέρει χωρίς κόπο.

Ευτυχία που κόβεται στα τρία ή από ρόλο αναπληρωτή σε αυτό του πρωταγωνιστή;

Ο Ζυγός έχει την τάση να ρίχνει ματιές δώθε και κείθε όμως αν συνδεθεί σε τέτοιο βαθμό με τον άλλο που τον θεωρήσει μέρος της ύπαρξης του τότε το ανώτατο δικαστήριο της αγάπης του υπαγορεύει ότι λίαν συντόμως θα πρέπει να υπογραφεί σύμφωνο συμβίωσης. Θα αποφύγει πάση θυσία τις αντιπαραθέσεις και με μαεστρία θα ρίξει το μπαλάκι στον άλλο. Εξάλλου, συνήθως ο Ζυγός δεν επιλέγει, επιλέγεται έτσι και σε αυτή την περίπτωση είναι ο άλλος που θα πάρει την απόφαση να διαλέξει πολύ πιθανότατα τον ακαταμάχητο γοητευτικό Ζυγό.


Πηγή