Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αν έχεις ερωτευτεί άντρα Λέοντα, ξανασκέψου το! Ορίστε το γιατί…

Ερωτεύτηκες άντρα ΛέονταΟι Λέοντες είναι ηγετικοί, αγέρωχοι και συναισθηματικά γενναιόδωροι. Θέλουν να προσφέρουν πολυτέλειες και ανέσεις στο ταίρι τους και να καλοπερνούν. 

Διάβασε παρακάτω 6 βασικά πράγματα που θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου πριν προχωρήσεις μαζί του.

1. Είναι ξεροκέφαλος

Αυτός υποστηρίζει ότι είναι αποφασιστικός! Είναι υπερήφανος και συχνά λίγο επιφυλακτικός. Επιδιώκει τη σταθερότητα και δεν θέλει να του πηγαίνουν κόντρα. Φυσικά και θα διαφωνήσεις κάποιες φορές, αλλά να κρατήσεις τους τύπους και να μην ρίξεις το επίπεδό σου με βρισιές και φωνές. Αν το παρακάνει, θα ζητήσει συγγνώμη, αλλά θέλει το χώρο του για να ηρεμήσει. Μην του πεις όμως: Πρέπει να ηρεμήσεις! Θα γίνει έξαλλος. 

2. Είναι μεγάλος εγωιστής

Και αστρολογία καλή να μην ξέρεις, αυτό το γνωρίζεις. Παρά τη σιγουριά που δείχνει όμως, μπορεί εύκολα να υποστεί… κακώσεις. Θέλει να τον αγαπούν, να τον θαυμάζουν, να τον επαινούν για το πόσο μοναδικός και δημιουργικός είναι, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει που και που να τον επιβεβαιώνεις. 

3. Του αρέσει να πειράζει

Μόλις αποκτήσει οικειότητα μαζί σου θα ανακαλύψεις ότι είναι διασκεδαστικός και μεγάλο πειραχτήρι. Θα σου πετάει ατάκες, θα κάνει πλάκες κι αν είναι σίγουρος για τον εαυτό του θα δέχεται και τα πειράγματά σου. Αν όμως δεν είναι, θα θίγεται και θα τα παίρνει στα σοβαρά.

4. Διακρίνει το ψεύτικο από το αληθινό

Μην προσπαθήσεις να τον κοροϊδέψεις γιατί έχει έμφυτο ταλέντο το να διακρίνει το faux (ψεύτικο) από το αυθεντικό, όπως και τα κοσμήματα. Μην πας να τον κολακέψεις, αν δεν το εννοείς. Δε θα σε πιστέψει. Μπορεί να κάνει τον… χαζό και να παίξει το παιχνίδι σου για να δει πόσο θα το τραβήξεις.

5. Σιχαίνεται την κλάψα

Η κλάψα, η μιζέρια και η μουρμούρα είναι το χειρότερό του. Αν είσαι ανασφαλής, αβέβαιη για τον εαυτό σου και την αγάπη του και του κάνεις συχνά σκηνικά, θα τον χάσεις σύντομα. Θέλει δίπλα του μια γυναίκα δυναμική και με αυτοπεποίθηση που θα τον ιντριγκάρει και ταυτόχρονα θα τον κάνει περήφανο.

6. Θέλει τον χώρο του

Είναι ανεξάρτητος. Χρειάζεται μια γυναίκα να τον αγαπά, όχι όμως να τον κοντρολάρει. Θέλει τον χώρο του, να περνάει χρόνο με την παρέα του, να έχει τα ενδιαφέροντά του, οπότε κράτα κι εσύ τα δικά σου. Μην κρέμεσαι από πάνω του και μην του δείχνεις σημάδια εξάρτησης. Αν δει ότι δεν του δίνεις την απαραίτητη σημασία, θα στο πει, μην ανησυχείς!

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Βρες τη ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης: «Ευτυχισμένοι μαζί» 5 tips για να το πετύχετε!

Πες μου το ζώδιό σου, να σου πω πότε θα βρεις -επιτέλους- το άλλο σου μισό!

Αυτά τα ζώδια θα σε εκτιμήσουν, μόνο όταν σε χάσουν

Το Astro μας λάμπει και στο Instagram. Follow it!




Πηγή