Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια, να περιμένεις επανασύνδεση με ανάδρομο Ερμή σε Ζυγό και Παρθένο

Από τις 09/09 έως και τις 02/10 θα διαρκέσει η ανάδρομη πορεία του σκανταλιάρη πλανήτη Ερμή. Για την ακρίβεια στις 09/09 παραμένει στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος στις 8ο 52’ του Ζυγού, στις 23/09 περνάει στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου κι εντέλει ολοκληρώνεται η αναδρομή του στις 24ο 16’ της Παρθένου στις 02/10.

Μέσα σε αυτό το διάστημα ασφαλώς θα υπάρχουν οι γνωστές καθυστερήσεις και αναβολές που προκαλεί, τα λάθη ή τα ατυχήματα απροσεξίας, οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις στις επικοινωνίες μας, συναντήσεις και επαφές με άτομα από τα παλιά, αλλά και το καλύτερο όλων… Επιστροφές πρώην αγαπημένων προσώπων και επανασυνδέσεις!

Όλοι οι απανταχού χωρισμένοι πίνουν νερό στο όνομα του ανάδρομου και αναμένουν πως θα έχουν ξανά στην αγκαλιά τους τον χαμένο τους έρωτα! Πριν βιαστείς να χαρείς, να σε ενημερώσουμε ότι ναι μεν υπάρχει για όλους εύνοια σε τέτοια θέματα, ωστόσο, ορισμένοι /ες θα έχουν ένα αισθητό προβάδισμα! Οι τυχεροί που θα δουν τις ευχές τους να πραγματοποιούνται και το μετανιωμένο πρώην ταίρι τους να έρχεται γονατιστό πίσω είναι με σειρά προτεραιότητας οι εξής:

Τις περισσότερες πιθανότητες έχουν οι Ζυγοί που είναι γεννημένοι στις 26/09 ή την 01/10, αλλά και οι Κριοί που έχουν γενέθλια στις 24/03 ή 29/03, όπως επίσης και οι Παρθένοι που έχουν γεννηθεί στις 14/09 ή στις 19/09 και οι Ιχθύες με γενέθλια στις 12/03 ή στις 17/03.

Το ίδιο καλότυχοι θα είναι και όσοι έχουν Ωροσκόπο, γενέθλια Σελήνη ή την ακμή του 5ου οίκου τους πολύ κοντά στην 4ο ή την 9ο μοίρα του Ζυγού ή του Κριού όπως επίσης και στην 21ο ή την 26ο των Ιχθύων ή της Παρθένου.

Ακολουθούν οι Κριοί και οι Ζυγοί που έχουν γεννηθεί την πρώτη- πρώτη μέρα του ζωδίου τους και οι Παρθένοι και οι Ιχθύες της τελευταίας ημέρας. Αντίστοιχα και όσοι έχουν Ωροσκόπο, γενέθλια Σελήνη ή την ακμή του 5ου οίκου στην 1ο μοίρα του Κριού ή του Ζυγού και στην 29ο της Παρθένου ή των Ιχθύων.

Διάβασε επίσης: 


Πηγή