Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Αν δεν έχεις χιούμορ, δεν έχεις καμία τύχη με αυτά τα ζώδια

Τα ζώδια στα οποία αναφερόμαστε, δίνουν πολύ μεγάλη έμφαση στο χιούμορ και στο μυαλό. Είναι απαραίτητο για να νιώσουν σωματική έλξη για ένα άλλο άτομο και να θελήσουν να κάνουν σχέση μαζί του, να νιώσουν πρώτα πνευματική έλξη. Αν τους αρέσεις μόνο εμφανισιακά και δεν καταφέρεις να παίξεις με το μυαλό τους, να ξέρεις ότι απλά θα μείνετε μόνο στο σεξ. Είτε δηλαδή θα είστε sex buddies, είτε δεν θα ξαναπείτε ούτε «γεια». Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω σε ποια ζώδια αναφερόμαστε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΔΙΔΥΜΟΙΖΥΓΟΣΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ναι, τους βάζουμε όλους μαζί στο άρθρο αυτό και υπάρχει λόγος. Τα ζώδια του Αέρα (a.k.a Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) είναι άτομα που για να τα κατακτήσεις, θα πρέπει πρώτα να κερδίσεις το μυαλό τους. Λειτουργούν εντελώς εγκεφαλικά. Αν δεν μπορέσεις να τα ξετρελάνεις με το χιούμορ σου και το κοφτερό σου μυαλό, να ξέρεις ότι πραγματικά δεν έχεις καμία πιθανότητα μαζί τους. Ναι, σαφώς και θα κοιτάξουν και την εξωτερική εμφάνιση του/της άλλου/ης όμως δεν αρκούνται μόνο σε αυτή. Πρέπει να έχεις όλο το πακέτο. Να είσαι και ωραίος/α αλλά να έχεις και εκπληκτικό χιούμορ.

Θα σου πούμε απλά ότι τα ζώδια του Αέρα φημίζονται για το δικό τους χιούμορ, για την ευστροφία τους και την εξυπνάδα τους. Δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να είναι με κάποιον/α που δεν ξέρει καν την σημαίνει η λέξη χιούμορ ή που έχει τσακωθεί με το χιούμορ. Δεν έχει μέλλον η όλη σχέση και θα χάσουν το όποιο ενδιαφέρον τους σε χρόνο dt. Ξενερώνουν, πώς να στο πούμε. Είναι ό,τι πιο αντισεξουαλικό για εκείνα το να μην έχει ο/η άλλος/η χιούμορ. Δεν αντέχουν να έχουν δίπλα τους ένα άτομο με το οποίο δεν επικοινωνούν στο κομμάτι αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο επόμενος στην σχετική μας λίστα, είναι ο Τοξότης. Είναι γνωστό ότι το ζώδιο αυτό είναι η χαρά της ζωής και όλο γελάει. Είναι με ένα χαμόγελο στο στόμα, έχει καρδιά μικρού παιδιού και το κυριότερο, έχει χιούμορ. Εντάξει, λίγο… περίεργο κάποιες φορές, αλλά σκοπός του είναι να κάνει τον εαυτό τους και τους άλλους να γελάσουν. Αν λοιπόν εσύ δεν έχεις χιούμορ και δεν καταλαβαίνεις το δικό του, πώς περιμένεις να τα πάτε καλά; Όπως εκείνος προσφέρει γέλιο, το ίδιο απαιτεί και από το ταίρι του. Θέλει να είναι με κάποιον/α που να έχει κοφτερό μυαλό, ατάκες και φυσικά να τον κάνει να ξεκαρδίζεται. Αυτό είναι προαπαιτούμενο για να μπει σε σχέση. Δεν πάει να είναι ο/η άλλος/η μοντέλο; Αν δεν έχει χιούμορ, θα μείνουν στο σεξ και μόνο…

Διάβασε επίσης:


Πηγή