Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αν είσαι συντηρητική και συγκρατημένη, δεν κάνεις γι' αυτόν τον άντρα

Αν είσαι αντιφατική, αλλοπρόσαλλη, προκλητική και φιλελεύθερη, έχεις βρει τον άνθρωπό σου! Αν, πάλι, είσαι συντηρητική, συγκρατημένη και ψάχνεις για… αποκατάσταση, κράτησέ τον για φιλαράκι, επιβεβαιώνοντας που και που τη σχέση σας με φιλικές… εξυπηρετήσεις.

Λόγω του ότι η συγκεκριμένη Αφροδίτη έχει δικό της κώδικα και πρωτόκολλο για το τι θεωρεί σχέση και τους τρόπους λειτουργίας της, είναι δύσκολο να προσαρμοστεί σε μια “συνήθη” πραγματικότητα. Γι’ αυτό, σε κάθε περίπτωση, επιβάλλεται να ξεχωρίζεις, είτε με το στιλ, την κουλτούρα, το χρώμα ή τη φυλή είτε με τις πνευματικές σου αναζητήσεις. Ο συνδυασμός Simon de Beauvoir και… Τζούλιας Αλεξανδράτου είναι ο ποθούμενος!

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, κατ’ αρχάς, απαιτεί ειλικρίνεια μέσα στη σχέση κι αν του τα «χώνεις» καθημερινά με τον Φρόιντ παραμάσχαλα, θα σου κάνει τεμενάδες. Ο ψυχαναλυτικός καναπές είναι το καλύτερο κρεβάτι, μετά φυσικά από τον νιπτήρα, τη ντουλάπα και τους κρεμαστούς κρίκους.

Θέλει να νοιώθει τη σύντροφό του πρώτα φίλη και μετά οτιδήποτε άλλο. Σύντομα ίσως καταλάβεις ότι όλες οι φίλες του είναι εν δυνάμει ερωμένες, έτσι στο χαλαρό, χωρίς δεσμεύσεις και ανόητες συμβάσεις. Έχει, επίσης, κάποια εγκεφαλικά “κολλήματα” με αντικείμενα, gudgets και την ελευθερία, άλλα κανείς δεν είναι τέλειος σε αυτή τη ζωή.

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Το μεγάλο μυστικό είναι να υποκλίνεσαι στις θεωρίες του και να τον κάνεις να αισθάνεται ελεύθερος κι ας του ‘χεις βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι. Κάθε «απαγορεύεται» ενεργοποιεί τα επαναστατικά αντανακλαστικά του. 

Διάβασε επίσης:

Άντρας Υδροχόος: Ο sexy επαναστάτης του ζωδιακού

Στο κρεβάτι με έναν Υδροχόο

5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν «μπλέξεις» με άντρα Υδροχόο


Πηγή