Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αν θέλεις σχέση και… δέσμευση, τότε μείνε μακριά από αυτά τα ζώδια

Όλα εξαρτώνται από το τι θέλει ο καθένας στην ζωή του, αλλά και τι ζητάει από τον/την άλλο/η. Αν λοιπόν εσύ θέλεις κάτι σοβαρό που ίσως κάποια στιγμή καταλήξει και σε γάμο, τότε πρέπει να μείνεις μακριά από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε πιο κάτω. Γιατί εκείνα δεν αντέχουν την δέσμευση, θέλουν απόλυτη ελευθερία και είναι γενικότερα πιο… χαλαροί τύποι.

Ο Δίδυμος με τον Υδροχόο είναι περισσότερο της… θεωρητικής κατεύθυνσης. Σαν ιδέα μια χαρά τους ακούγεται, η πράξη όμως τους χαλάει. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους έχει μάθει να λειτουργεί αυτόνομα και ανεξάρτητα, οπότε του είναι δύσκολο να δεσμευτεί ή πολύ περισσότερο να συμβιβαστεί με κάποια δικά σου θέλω, αν δεν του αρέσουν. Ο Δίδυμος, από βαρεμάρα ή περιέργεια, θα σκεφτεί «γιατί όχι;» και ο Υδροχόος «ΟΚ, ας το δοκιμάσω να δω που θα βγάλει», διατηρώντας όμως και οι δυο το κομμάτι της ατομικότητάς τους, αναλλοίωτα τα ενδιαφέροντά τους, την «παλιοπαρέα» που εσύ πρέπει να αποδεχτείς ντε και καλά, χωρίς ωστόσο να σου υπόσχονται ότι, ακόμα κι αν το κάνεις, δεν θα αποζητήσουν την ελευθερία τους γιατί θα νιώσουν ότι «πνίγονται».

Ο Κριός και ο Τοξότης είναι της ταχύτητας, της υπερβολής και της αμεσότητας. Σε θέλουν, στο δείχνουν, σε ερωτεύτηκαν, θα στο πουν αλλά το «αλυσοδεμένοι μαζί» και «αφήνομαι στα χέρια σου» ξέχνα το! Πρέπει να κάνεις συνεχώς πράγματα, τόσο για σένα όσο και για τη σχέση για να τους τροφοδοτείται το ενδιαφέρον, να τους προκαλείς, να τους έχεις στην τσίτα, και να μην τους δώσεις την εντύπωση ότι «σε έχουν» αλλιώς βαριούνται και πριν λαλήσει ο πετεινός θα την έχουν κάνει για μια καινούργια περιπέτεια. Και στους δύο υπάρχει πάντως έντονο το εγωιστικό στοιχείο, που στον καθένα εκφράζεται διαφορετικά αλλά όπως και να ‘ναι πρώτα και πάνω απ’ όλα είναι ο εαυτός τους και μετά οι άλλοι.

Διάβασε επίσης:

Πέντε σημάδια που αποκαλύπτουν πως η σχέση σου οδεύει προς το τέλος!

Τα 3 ζώδια που παθαίνουν ασφυξία με τις μακροχρόνιες σχέσεις!

Αυτές οι γυναίκες θα σε αλλάξουν ερωτικά

 


Πηγή