Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτά είναι τα ζώδια που σαμποτάρουν τις σχέσεις τους

Οι σχέσεις σου φτάνουν ως ένα σημείο και μετά χαλάνε; Δεν σου τυχαίνει αυτό που επιδιώκεις. Δεν γίνεται να φταίει μόνοη τύχη σου ή η απέναντι πλευρά. Κάτι κάνεις κι εσύ λάθος. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα ζώδια που αναφέρουμε παρακάτω, τότε σίγουρα εσύ βάζεις “μπουρλότο” στα θεμέλια της όποιας σχέσης και την καταστρέφεις, χωρίς καν να το αντιλαμβάνεσαι.

Δες για ποια ζώδια μιλάμε στις φωτογραφίες που ακολουθούν λίγο πιο κάτω στην photo gallery και ίσως αν ανήκεις σε ένα από αυτά, να καταλάβεις το λάθος σου, να βελτιωθείς και να δεις και μια άσπρη μέρα στο ερωτικό κομμάτι.

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλα κι όλα. Είσαι μίζερος/η αρκετά στην ζωή σου. Γίνεσαι πολλές φορές γκρινιάρης/α. Απαιτείς από τους άλλους να είναι τέλειοι γιατί εσύ έχεις εμμονή με την τελειότητα. Δεν αναγνωρίζεις ότι είναι άνθρωποι και έχουν ελαττώματα και φυσικά δεν τους αποδέχεσαι και επιλέγεις είτε να πας παρακάτω, είτε με τις παραξενιές σου να τους οδηγήσεις στο να πάνε αυτοί να βρουν… άλλες πορτοκαλιές, με πιο «γλυκά» πορτοκάλια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ σαμποτάρεις τις σχέσεις σου διότι έχεις ένα μεγάλο θέμα με την συναισθηματική έκφραση. Δεν μπορείς να πεις αυτά που νιώθεις, όπως τα θες. Ό,τι λες είναι μπερδεμένο. Άλλα λες και αλλιώς τα εννοείς. Είσαι και «κρύο» ζώδιο από την φύση σου και φαίνεσαι στον/ην άλλο/η πιο παγοκολόνα πεθαίνεις. Νομίζει ότι δεν αισθάνεσαι τίποτα και έτσι αποφασίζει να φύγει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με σένα όλα ξεκινούν και τελειώνουν στην ελευθερία σου. Έχεις εμμονή με το να είσαι ανεξάρτητος/η και έχεις τεράστιο φόβο με την δέσμευση. Και μόνο η ιδέα ότι θα χάσεις την ελευθερία των κινήσεών σου σε κάνει να το βάζεις στα πόδια, πριν καλά καλά ξεκινήσει μια σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσύ, πάλι, ζεις σε ένα παραμύθι. Με πρίγκιπες, πριγκίπισσες, δράκους και παλάτια. Δεν είναι έτσι η ζωή. Ωραιοποιείς τους πάντες και τα πάντα και όταν βλέπεις ότι έκανες λάθος εκτίμηση τότε πέφτεις στα πατώματα. Δεν μπορείς να δεις την πρακτική πλευρά της σχέσης, ζεις σε ένα δικό σου ροζ συννεφάκι.

Διάβασε επίσης: Αν βγεις ραντεβού με αυτά τα ζώδια, μην περιμένεις να έρθουν στην ώρα τους! 

Οι 3 άντρες του ζωδιακού που θα σου κάνουν τη ζωή δύσκολη


Πηγή