Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα πληγώσουν τον Ταύρο

Μπορεί ο Ταύρος να περνιέται για ένα ζώδιο δυναμικό, ωστόσο έχει και αρκετές ευαισθησίες, που δεν τις αποκαλύπτει. Δεν θέλει και πολύ λοιπόν για να πληγωθεί, αν μπλέξει με μια από τις παρακάτω γυναίκες του ζωδιακού. Ο πόνος θα είναι μεγάλος και οι συνέπειες σοβαρές. Εκείνος αν αγαπήσει, αγαπά με όλη του την καρδιά και δίνει τα πάντα.

Πάμε να δούμε ποιες είναι οι γυναίκες που θα ραγίσουν την καρδιά ενός Ταύρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η γυναίκα Δίδυμος θα γοητεύσει αρχικά τον άντρα Ταύρο με την χαλαρότητά της, την εξυπνάδα της και γενικότερα τον ενθουσιασμό της. Ωστόσο η συνέχεια στην σχέση αυτή δεν θα είναι και τόσο… ευχάριστη. Μπορεί να είναι δυο γειτονικά ζώδια, όμως έχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ τους. Η μια είναι party animal και δεν στρώνεται ποτέ σε ένα μέρος και εκείνος είναι ο τύπος του καναπέ, με τα σουβλάκια και τις μπύρες στο χέρι να βλέπει τηλεόραση. Η γυναίκα Δίδυμος δεν ξέρει τι θέλει και δεν μπορεί να δώσει στον Ταύρο την σιγουριά, την ασφάλεια και την σταθερότητα που τόσο ποθεί. Δίπλα της νιώθει «έξω από τα νερά» του και δεν μπορεί να την εμπιστευτεί. Αυτός ο έρωτας είναι καταδικασμένος…

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ*

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Τοξοτίνα είναι η χαρά της ζωής. Ένα άτομο αισιόδοξο με το χαμόγελο μέχρι τα αφτιά. Τα στοιχεία της αυτά είναι που θα προκαλέσουν τον αρχικό ενθουσιασμό του άντρα Ταύρου, ο οποίος θα τη θελήσει και θα τη διεκδικήσει. Το ρομάντζο τους όμως δεν θα κρατήσει για πολύ και γρήγορα θα πονέσουν και οι δυο πλευρές. Κι αυτό γιατί η γυναίκα Τοξότης δε μπορεί να απαρνηθεί την ελευθερία της και την ανεξαρτησία της και ο άντρας Ταύρος δεν μπορεί να νιώσει σιγουριά δίπλα σε μια τέτοια γυναίκα. Θέλει μια σύντροφο που να του παρέχει εγγυήσεις για το μέλλον και η Τοξοτίνα αυτό δεν γίνεται να το κάνει γιατί βαριέται εύκολα. Δεν κάνει μακροπρόθεσμα σχέδια και δεν ξέρει πού θα βρεθεί από τη μια μέρα στην άλλη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όταν ο Ταύρος ξεκινήσει να βγαίνει με την γυναίκα Υδροχόο, σύντομα θα καταλάβει ότι έκανε ένα μεγάλο λάθος. Και αυτό γιατί και εκείνη θα ξενερώσει μαζί του γρήγορα, αλλά και εκείνος θα δει ότι δεν μπορεί να την διαχειριστεί και θα πληγωθεί. Όσο κι αν του αρέσει ή αν τον γοητεύει με το «άπιαστο» του χαρακτήρα της, δεν είναι για τα «δόντια» του. Ο Ταύρος θέλει συναίσθημα, αγάπη, ρομαντισμό, ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά. Όλα αυτά είναι στοιχεία που δεν μπορεί να τα πάρει από την γυναίκα Υδροχόο και σύντομα θα καταλήξει με πληγωμένη καρδιά, να αναζητεί… άλλο «λιμάνι».

Διάβασε επίσης:

Οι τρεις ιδανικές νύφες για τον άντρα Ταύρο

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν τις σχέσεις εξ αποστάσεως

Τα 3 ζωδιακά ζευγάρια που θα χωρίσουν χωρίς να πονέσουν!


Πηγή