Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Αυτά είναι τα 6 πιο παθιασμένα ζευγάρια ζωδίων

Μια σχέση, αν δεν έχει πάθος, είναι καταδικασμένη κάποια στιγμή να αποτύχει και να διαλυθεί. Δεν χρειάζεται να είναι ίδιοι δυο άνθρωποι για να ταιριάξουν. Αρκεί να «πατάει» ο ένας τα σωστά κουμπιά του άλλου και να υπάρχει το πάθος και η φλόγα στο κρεβάτι και στις προσωπικές τους στιγμές. Πάμε να δούμε μερικά ζευγάρια ζωδίων που θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα παθιασμένο δίδυμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΡΟΣ

Αυτά τα δυο ζώδια στον έρωτα έχουν κοινά ζητούμενα. Θέλουν ασφάλεια, σταθερότητα, αγάπη, τρυφερότητα και ρομαντισμό. Δίνει ο ένας στον άλλο αυτό που ακριβώς ζητά. Επικοινωνούν και καταλαβαίνουν ακριβώς τι θέλει να πει το ταίρι τους. Έχουν ίδια γούστα, τους αρέσει το καλό φαγητό, είναι σπιτόγατοι και κυρίως είναι σχεσάκηδες και γεννημένοι για οικογενειάρχες. Στο σεξ, πάλι, “φροντίζει” να χορταίνει ο ένας τον άλλο!

ΛΕΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΟΣ

Όταν η φωτιά συναντά την φωτιά τότε έχουμε μια… πυρκαγιά. Παθιασμένοι και οι δυο από την φύση τους, μεταφέρουν όλη αυτή την ενέργεια και στην σχέση τους. Δεν θα βαρεθεί ποτέ ο ένας τον άλλο γιατί όσο διαφέρουν σε κάποια πράγματα, άλλο τόσο μοιάζουν σε κάποια άλλα. Ακόμα και οι τσακωμοί τους δεν θα είναι ποτέ… βαρετοί και μικροί. Θα είναι grande. Είναι και τα δυο ζώδια της υπερβολής και αυτό θα το βγάζουν σε κάθε πτυχή της σχέσης τους. Μαζί μπορούν να ζήσουν έναν παθιασμένο έρωτα.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί η Παρθένος να είναι λίγο… περίεργη και σχολαστική, ωστόσο είναι πάρα πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη, όταν όλα είναι τακτοποιημένα και σε μια σειρά. Το ίδιο ισχύει και στην ερωτική της ζωή. Όταν μπει σε σχέση, θα κάνει τα πάντα για το ταίρι της και θα το έχει ως πρώτη προτεραιότητα. Ακριβώς δηλαδή ό,τι ζητάει ένας Σκορπιός. Να είναι τα πάντα για το ταίρι του, να παίρνει την απαραίτητη φροντίδα, αλλά και την ασφάλεια που χρειάζεται για να νιώσει καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΚΑΙ ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί ο Σκορπιός να είναι ένα από τα πιο… δύσκολα ζώδια, ωστόσο, μπορεί να ταιριάξει απόλυτα με τον Ιχθύ. Και αυτό γιατί ο Ιχθύς προσαρμόζεται ακριβώς πάνω στα θέλω και στις απαιτήσεις του Σκορπιού. Θα του κάνει όλα τα χατίρια στο κρεβάτι, θα βγάλει και τις δικές του ιδιαιτερότητες. Η εικόνα που προβάλλει ένας Σκορπιός ξεγελά. Κατά βάθος, είναι ένα ζώδιο άκρως συναισθηματικό που θέλει όσο τίποτα αγάπη, συντροφικότητα και προσοχή. Είναι ρομαντικός και με το κατάλληλο ταίρι θα γίνει «βούτυρο».

ΤΟΞΟΤΗΣ ΚΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν υπάρχει τίποτα που να σιχαίνεται περισσότερο ένας Τοξότης από το να πρέπει να μείνει σε ένα μέρος για αρκετό καιρό. Το ίδιο ισχύει και με τον Υδροχόο. Του αρέσουν οι εναλλαγές. Είναι απρόβλεπτος και βαριέται εύκολα. Τα δυο αυτά ζώδια καλύπτουν απόλυτα την ανάγκη που έχει και το ένα και το άλλο για ελευθερία, ανεξαρτησία και μια ζωή έξω από τη ρουτίνα. Ωθούν το ένα το άλλο σε νέα μονοπάτια, ακόμα και στο σεξ και μαζί μπορούν να ανακαλύψουν και να εξερευνήσουν άγνωστα μονοπάτια ή να κάνουν ό,τι δεν θα έκαναν με κανένα άλλο. Είναι απρόβλεπτα και στο κρεβάτι….

ΙΧΘΥΕΣ ΚΑΙ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί με μια πρώτη ματιά αυτά τα δυο ζώδια να μην έχουν πολλά κοινά (ή και κανένα) σημεία. Αυτό είναι αλήθεια, όμως όταν μιλάμε για έρωτα και σεξ, τα πράγματα… διαφοροποιούνται. Εάν ένας Ιχθύς μπλέξει με έναν Αιγόκερω, τότε πραγματικά το κρεβάτι τους μπορεί να “πάρει φωτιά”. Και αυτό γιατί ο Ιχθύς είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι του ζητήσει ο Αιγόκερως και να δοκιμάσει ό,τι του προτείνει για να τον ευχαριστήσει. Από την άλλη ο Αιγόκερως θέλει να έχει το πάνω χέρι στο σεξ, οπότε ο υποτακτικός Ιχθύς είναι ένα πολύ καλό ταίρι για εκείνο.

Διάβασε επίσης:

Τα 5 ζώδια που είναι αναποφάσιστα για το αν θέλουν ή όχι να είναι σε σχέση

Αν σ’ ερωτευτούν αυτά τα 3 ζώδια, θα κάνουν τα πάντα για να σε κρατήσουν!

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που «ανεπανάληπτα» θα μείνουν στη ζωή σου!


Πηγή