Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Αυτά κάνεις και… ξενερώνεις τον άντρα Τοξότη

Υπάρχουν κάποια πράγματα που απλώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κάνεις σε έναν άντρα Τοξότη γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να τον ξενερώσεις και να θέλει να φύγει χιλιόμετρα μακριά σου. Αν, λοιπόν, νοιάζεσαι πραγματικά για εκείνον και θες να είσαι μαζί του, τότε πρόσεξε την συμπεριφορά σου και αν κάνεις κάτι από τα παρακάτω, τότε σταμάτα το αμέσως!

1. Μην προσπαθήσεις ποτέ να τον περιορίσεις ή να του επιβάλλεις κανόνες. Ζει την ζωή του όπως θέλει εκείνος και όχι όπως θες εσύ.

2. Η ελευθερία του είναι πάνω από όλα. Αν νιώσει ότι πας να τον «φυλακίσεις», έχασες.

3. Μην τον διακόπτεις, όταν μιλά για κάτι το οποίο τον ενδιαφέρει πάρα πολύ ή όταν μιλά για ένα θέμα το οποίο γνωρίζει εις βάθος. 

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2021!

4. Δεν του αρέσουν οι ανόητες συζητήσεις. Αν δεν μπορείς να μιλήσεις για ένα θέμα που θα του τραβήξει το ενδιαφέρον, τότε σε έχει ήδη βαρεθεί.

5. Μην είσαι τεμπέλα. Σιχαίνεται την τεμπελιά. Ο ίδιος είναι ένας άνθρωπος που δεν βάζει εύκολα… πωπουδάκι κάτω, οπότε πρέπει κι εσύ να είσαι στα ίδια επίπεδα ενέργειας.

6. Μην είσαι “τσεκουράτη”. Δεν σου λέμε να του πεις ψέματα. Απλώς να του «σερβίρεις» την αλήθεια με πιο ωραίο τρόπο. Δεν μπορεί να διαχειριστεί την ωμή πραγματικότητα.

7. Αν δεν σου αρέσουν τα ταξίδια σε περίεργα μέρη, πιο… εναλλακτικά και όχι τόσο τουριστικά και κοσμικά, η εξοχή ή το… χωριό, τότε δεν του κάνεις. Θα πάει στο Παρίσι, αλλά θα πάει και στα Άγραφα και αν δεν πας εσύ μαζί του, θα πάει με άλλη.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που καταλαβαίνεις αμέσως αν λένε ψέματα!

Τα 4 ζώδια που δε θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες σου 

Με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσει να σε χειριστεί το κάθε ζώδιο


Πηγή