Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Αυτά κάνεις και… ξενερώνεις τον άντρα Κριό

Υπάρχουν κάποια πράγματα που απλώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κάνεις σε έναν άντρα Κριό. Και αυτό γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να τον ξενερώσεις και να θέλει να φύγει χιλιόμετρα μακριά σου. Αν, λοιπόν, νοιάζεσαι πραγματικά για εκείνον και θες να είσαι μαζί του, τότε πρόσεξε την συμπεριφορά σου και αν κάνεις κάτι από τα παρακάτω, τότε σταμάτα το αμέσως!

1. Μην τους λες ποτέ ότι έχει άδικο! Δεν θα το δεχτεί. «Πετάει ο γάιδαρος;» θα σε ρωτάει, «πετάει» θα απαντάς! Με πλάγιο τρόπο θα καταφέρεις μαζί του αυτό που θες και όχι τη στιγμή που έχει νεύρα.

2. Μην κρέμεσαι από πάνω του. Αν θες να τον κερδίσεις και πολύ περισσότερο να τον κρατήσεις, μην του γίνεσαι στενός κορσές. Κράτα τα ενδιαφέροντα και τις παρέες σου και δώσε του χώρο και χρόνο να κάνει κι αυτός ό,τι του αρέσει. 24/7 μαζί θα του σπάσει τα νεύρα.

3. Μην είσαι αδρανής, τεμπέλα και μη βαριέσαι εύκολα. Θέλει στην ζωή του ανθρώπους που αγαπούν την περιπέτεια και του αρέσει το κάθε τι καινούργιο και συναρπαστικό. Πρόσφερέ του αδρεναλίνη και έξαψη.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

4. Μην του λες ψέματα. Θα το καταλάβει… Εκείνος είναι άνθρωπος ευθύς και δεν κρύβεται. Και φυσικά απαιτεί και από τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Δεν του αρέσουν τα μυστικά και προτιμά τα σταράτα λόγια.

5. Μην του τη λες συνέχεια! Δεν αντέχει την κριτική και να του κουνάνε το δάχτυλο. Δεν το σηκώνει ο οργανισμός του και θα μπεις κατευθείαν στην μαύρη λίστα. Και επειδή δεν ξεχνά και δεν συγχωρεί, δεν θα βγεις από εκεί ποτέ. Γι’ αυτό πρόσεχε! 

Διάβασε επίσης:

Αν έχεις ερωτευτεί άντρα Κριό, ξανασκέψου το! Ορίστε το γιατί…

Αυτά είναι τα ζώδια που θα προσπαθήσουν να σε ξανακερδίσουν μετά το χωρισμό

4 ζώδια που ξέρουν ακριβώς πού είσαι και τι κάνεις


Πηγή