Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Αυτά τα ζώδια «γλείφουν τις πληγές» τους για καιρό μετά από έναν χωρισμό

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι και δεν αντιμετωπίζουν έναν χωρισμό με τον ίδιο τρόπο. Σε κάποιους ναι, είναι εύκολο να πάνε παρακάτω, να ξεκολλήσουν και να ξεχάσουν τον/την πρώην τους σε μια μέρα. Σε κάποιους άλλους όμως, ο χωρισμός είναι ένας πόνος αβάσταχτος. Οι άνθρωποι αυτοί υποφέρουν για καιρό, κλείνονται στον εαυτό τους και προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές τους. Δεν μπορούν να «ανοιχτούν» ξανά και να ερωτευτούν αν δεν ξεπεράσουν πρώτα τα συναισθήματα που έχουν για τον/την πρώην τους. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε:

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ταύρος συνήθειες δεν αλλάζει. Εκεί που άραξε, εκεί θέλει να μείνει. Η σταθερότητα σε όλο της το μεγαλείο. Αν τον/την χωρίσεις, παίζει και να μείνει συναισθηματικά ακίνητος για μερικές δεκαετίες μέχρι να ξεκολλήσει και να προχωρήσει τη ζωή του με μια νέα σχέση…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν είναι να απορείς που βλέπεις τον Καρκίνο στην σχετική μας λίστα. Του ράγισες την καρδούλα; Καταρχάς, η μόνη και σωστή εκδίκηση για εκείνον, είναι ότι θα ζήσεις για να το μετανιώνεις! Αλλά μέχρι να το μετανιώσεις, εκείνος θα παραμένει κολλημένος μαζί σου και θα δεν θα μπορεί να συνέλθει συναισθηματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν ανοίγεται που δεν ανοίγεται εύκολα, δεν το έχει και με την κοινωνικότητα, το φλερτ κτλ, περιμένεις πραγματικά ότι θα ξαμοληθεί να ψάχνει αντικαταστάτη/τρια σου αύριο το πρωί; Ούτε με σφαίρες. Θα μείνει εκεί που είναι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τέταρτος στην σχετική μας λίστα, αλλά να ξέρεις πως είναι ο βασιλιάς του κολλήματος, της κατάθλιψης, της απομόνωσης και του μαζοχισμού. Ο Σκορπιός “σκαλώνει” και όταν “σκαλώσει” με ένα άτομο, δεν μπορεί να δει κανέναν/καμία άλλον/η μπροστά του.

Διάβασε επίσης:


Πηγή