Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτά τα ζώδια δε θα προσπαθήσουν καν να σώσουν τη σχέση τους

«Άμα θες να φύγεις, φύγε, άμα θες να κλάψεις, κλάψε, να γκρινιάζεις μόνο πάψε…» αυτό θα σου πουν. Τον θυμάσαι τον στίχο από το αγαπημένο τραγούδι; Ε, θα τον ζήσεις και στην πραγματικότητα αν έχεις μπλέξει με ένα από αυτά τα ζώδια. Δεν θα βάλουν την σχέση τους πάνω από όλα και είναι της άποψης: «πονάει κεφάλι; Κόψει κεφάλι!». Πολύ απλά, θα χωρίσουν αν ο δεσμός και το όλο… νταραβέρι δεν τραβάει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος γενικότερα δεν χαρακτηρίζεται και για τα πιο… θερμά του αισθήματα. Δεν είναι ο τύπος του ανθρώπου που θα βάλει την σχέση του πρώτη προτεραιότητα ή γενικότερα ακόμα και την αισθηματική του ζωή. Η ελευθερία του να είναι καλά, η ανεξαρτησία του και οι φίλοι του. Όλα τα άλλα έρχονται… Αν έχεις σχέση με έναν/μια Υδροχόο και το πράγμα μεταξύ σας έχει στραβώσει, μην περιμένεις σχεδόν καμία προσπάθεια να λυθεί το όλο θέμα. “Έτσι είμαι” θα σου πει. “Αν δεν ταιριάζουμε, ε… δεν θα συμπεθεριάσουμε και θα πάμε παρακάτω ο καθένας στην ζωή του.”

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση! 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος ζει το τώρα. Δεν κάνει σχέδια για το μέλλον. Επίσης, είναι ζώδιο που λειτουργεί με το μυαλό και όχι με την καρδιά. Είναι πιο… πρακτικό στο κομμάτι των σχέσεων. Ό,τι δεν του κάνει, το αφήνει και πάει παρακάτω. Έχει άλλωστε αρκετές… “πορτοκαλιές” πάντα ως καβάντζα, οπότε από μια σίγουρα θα φάει τους καρπούς. Όταν η σχέση του αρχίζει και βαλτώνει, δεν θα το αναλύσει και πολύ. Δεν του αρέσει η κλάψα και η μιζέρια ή η γκρίνια γύρω από το θέμα. Είναι σαν τον Υδροχόο. Πάμε γι’ άλλα πιο ωραία πιο μεγάλα. Δεν είναι Ζυγός, ή Καρκίνος ή Ιχθύς…  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα από τα αρνητικά του Τοξότη όταν μπαίνει σε μια σχέση, είναι ότι πολλά πράγματα αρχίζει και τα θεωρεί δεδομένα. Οπότε δεν καταβάλει και καμία προσπάθεια για να ανανεώσει τον δεσμό του. Υποθέτει ότι όλα είναι καλά και πως το ταίρι του είναι ικανοποιημένο. Επίσης είναι και λίγο των άκρων. Τη μια θα σε έχει στα πούπουλα και την άλλη θα σε γράφει κανονικά. Άσε που δεν τα πάει καθόλου καλά με την… συγχώρεση και τις συγγνώμες, οπότε η ρήξη στην σχέση δεν θα αργήσει να έρθει και θα είναι και οριστική. Γιατί γενικά πισωγυρίσματα ο Τοξότης δεν κάνει.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι πολυάσχολος. Έχει στην ζωή του τόσο κόσμο (θυμίζει λίγο Δίδυμο σε αυτό) και φροντίζει να αφιερώνει χρόνο σε όλους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάποιες φορές να παραμελεί την σχέση του και να μην κάνει όλο όσα θα έπρεπε, για να κρατά την φλόγα του πάθους αναμμένη και φυσικά να μην αναλαμβάνει δράση, ώστε να σπάει η μονοτονία και η καθημερινότητα. Μπορεί να ξεχάσει να ρωτήσει ακόμα και τι κάνει το ταίρι του ή αν είναι καλά. Και αυτό, όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, δεν είναι κάτι αποδεκτό, με αποτέλεσμα ο/η σύντροφος να την κάνει γρήγορα και με ελαφρά πηδηματάκια. Ο Κριός από την άλλη θα του κουνήσει και το μαντίλι, καθώς είναι εγωιστής και δεν θα ρίξει τα μούτρα του ποτέ για έναν συμβιβασμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όποιος/α έχει μπλέξει έστω και μια φορά στην ζωή του/της με Αιγόκερω σίγουρα έχει καταλάβει ότι μιλάμε για ένα άτομο εργασιομανές. Στα… κενά της δουλειάς του κάπου χώραγε και ο/η άλλος/η. Δεν είναι το ζώδιο εκείνο που θα αφιερωθεί στο ταίρι του και στην αγάπη τους και που θα το έχει πρώτη προτεραιότητα. Ούτε θα καθίσει να ασχοληθεί με τα προβλήματα μιας σχέσης και να τα λύσει. Θα το τελειώσει το όλο σκηνικό και θα ξαναγυρίσει στο γραφείο να ξεχαστεί με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Neeeext…

Διάβασε επίσης:

Αυτοί οι άνδρες στέλνουν μήνυμα στις πρώην τους

Τα 4 ζώδια που προσπαθούν μόνιμα να αλλάξουν το ταίρι τους

Αυτοί οι άντρες θέλουνε χώρο στη σχέση τους


Πηγή