Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Αυτά τα ζώδια είναι… «μαραθωνοδρόμοι» στο κρεβάτι

Είναι αχόρταγα, ακούραστα, με υψηλές αντοχές και είτε το έχεις διαπιστώσει ήδη κι εσύ ή μπορεί και να το διαπιστώσεις στο μέλλον αν κάνεις σεξ μαζί τους. Τα ζώδια αυτά λατρεύουν το σεξ. Το κάνουν με… μεράκι και πάντα παίρνουν τον χρόνο τους. Θέλουν να το απολαύσουν από τη μια, από την άλλη όμως έχουν και τις απαραίτητες αντοχές. Να τονίσουμε εδώ ότι όσα γράφονται παρακάτω ισχύουν επίσης για όσους έχουν τον Άρη τους σε αυτά τα ζώδια ή ακόμα και τη Σελήνη ή την Αφροδίτη. (Για να μάθεις που βρίσκονται αυτοί οι πλανήτες στο ωροσκόπιό σου, πάτησε εδώ)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσες έχουν βρεθεί στο κρεβάτι με έναν Σκορπιό ξέρουν πολύ καλά ότι έχει υψηλές επιδόσεις στο σεξ. Πράγματι, δεν υπάρχει ζώδιο που να είναι πιο ισχυρό σεξουαλικά και με μεγαλύτερη διάρκεια. Και αυτό σημαίνει ότι δεν θα νιώσεις ούτε στιγμή πως λειτουργεί μηχανικά ή κάνει σεξ μόνο και μόνο από ανάγκη για να εκτονωθεί. Αυτός ο εξαιρετικά παθιασμένος και συναρπαστικός εραστής μοιάζει σαν να επενδύει στον ερωτικό του σύντροφο και στο να περάσει όμορφα μαζί του. Και πράγματι επενδύει. Δεν είναι ποτέ γρήγορος στην επιλογή του σεξουαλικού συντρόφου του, χάρη στον απίστευτο μαγνητισμό του και την αυτοπεποίθησή του ότι θα καταφέρει να κατακτήσει το άτομο που τον έλκει. Με μια λέξη; Είναι ακαταμάχητος.

ΤΑΥΡΟΣ

Για τον αισθησιακό και αγαπησιάρη Ταύρο, δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσιολογικό από το υπερβολικό σεξ. Τα ερωτικά αγγίγματα και τα χάδια είναι η γλώσσα που λατρεύει και μπορείς να στοιχηματίσεις ότι αυτό μεταφράζεται σε μια υψηλή σεξουαλική επίδοση. Αυτό που θέλει είναι να χαθεί μέσα στην αίσθηση ενός άλλου ατόμου και αν εξαρτάται από τον ίδιο, το σεξ θα διαρκέσει μερικές ώρες. Αγαπά τα παθιασμένα φιλιά διαρκείας, το ερωτικό μασάζ και τη βαθιά σύνδεση σε πνευματικό και ψυχικό επίπεδο. Οπότε μην περιμένεις «ένα στα γρήγορα», γιατί αυτό αποτελεί σχεδόν βλασφημία για αυτό το ζώδιο. Επιπλέον, είναι τόσο υπομονετικός (και γενναιόδωρος), που μπορείς να υπολογίζεις ότι θα ζήσεις απίστευτα απολαυστικές στιγμές μαζί του στο κρεβάτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξέχνα τον ψυχρό και αμίλητο κάποιες φορές Αιγόκερω. Στο σεξ είναι άλλος άνθρωπος. Και αν τύχει να βρεθείς μαζί του στο κρεβάτι και θα σε ξαφνιάσει και θα σε αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις στο τέλος. Με το άτομο που ο ίδιος γουστάρει πολύ, βγάζει απίστευτο πάθος και ένταση. Και το καλό είναι πως η ερωτική πράξη μαζί του έχει και διάρκεια πέρα από όλα τα άλλα. Γενικά είναι ένας εραστής που δίνει τον καλύτερό του εαυτό στο σεξ. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι είναι τελειομανής και θέλει και στο κρεβάτι να πάρει δέκα με τόνο. Θέλει να τον θυμάσαι και να τον συζητάς για καιρό μετά την επαφή σας.

Διάβασε επίσης:


Πηγή