Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αυτά τα ζώδια ζουν τη στιγμή και αδιαφορούν για το αν θα έχει μέλλον η σχέση τους

Αυτό που τους νοιάζει είναι το σήμερα. Θέλουν να ζουν την κάθε στιγμή και δεν βάζουν στο μυαλό τους έγνοιες και σκέψεις για το τι θα γίνει στο μέλλον. Για όσο καιρό περνάνε καλά με το ταίρι τους, είναι ευχαριστημένα και δεν θα μπουν στην διαδικασία να σκεφτούν γάμο, παιδιά, οικογένεια, συγκατοίκηση και διάφορες άλλες ευθύνες. Είναι ανέμελα και θέλουν να είναι όσο πιο ανεξάρτητα γίνεται. Πάμε να δούμε για ποια τέσσερα ζώδια μιλάμε:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δεν έχει προσδοκίες για το μέλλον. Τον νοιάζει το παρόν. Θέλει να περνάει καλά σήμερα. Το τι θα γίνει αύριο δεν τον ενδιαφέρει και μάλιστα δεν του καίγεται καρφί. Ζει την στιγμή και δεν θα βάλει στο μυαλό του ντέρτια και καημούς για το πού πηγαίνει η σχέση και πώς εξελίσσεται. Ούτε περιμένει κάτι, ούτε και θα ζητήσει κάτι από το ταίρι του. Το μόνο που θέλει είναι να απολαμβάνει τον έρωτά του στο τώρα. Και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος δεν ξέρει τι θα φάει το μεσημέρι, θα σκεφτεί τι θα κάνει αύριο ή μεθαύριο; Ως άτομο είναι τόσο χαλαρός, που πραγματικά δεν κάνει σχέδια για τίποτα. Άσε που αλλάζει γνώμη κάθε λεπτό. Τι να σου τάξει και τι να σου υποσχεθεί; Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε θα σου απαντήσει και αν θες μένεις, αν θες φεύγεις. Δεν τάζει τίποτα για το μέλλον. Αν προκύψει γάμος ή παιδιά κτλ, θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη και για εκείνον και έτσι το αντιμετωπίζει.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης ακούει τις λέξεις «μέλλον», «ευθύνη», «σχέδια», «γάμος» και βγάζει σπυράκια. Δεν κάνει ποτέ πλάνα για το πώς θα εξελιχθεί μια σχέση και δεν τάζει το παραμικρό. «Όσο είμαστε μαζί και όπου βγάλει» θα σου πει. Δεν έχει καμία προσδοκία φυσικά ούτε από εσένα. Θέλει να περνάτε καλά, να είστε ευτυχισμένοι στο τώρα και αν η σχέση σας κρατήσει, κράτησε. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει θα σου πει και δεν θα παιδέψει το μυαλό του με το τι θα φέρει το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τέταρτος της παρέας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Υδροχόο. Στο θέμα αυτό μοιράζεται τόσα κοινά χαρακτηριστικά με τους άλλους τρείς. Το κυριότερο από όλα είναι η μεγάλη ανάγκη του για ανεξαρτησία. Δεν θέλει να δεσμευτεί μαζί σου με σχέδια και όνειρα. Δεν θα σου τάξει τίποτα απολύτως. Θα σου πει να συνεχίσετε την σχέση σας και όπου σας βγάλει. Θέλει να ζει το τώρα και δεν τον νοιάζει καθόλου τί θα του φέρει το αύριο. Αν περνάει καλά σήμερα, είναι απόλυτα ικανοποιημένος.

Διάβασε επίσης:

 


Πηγή