Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Αυτά τα ζώδια θα σε διεκδικήσουν με ένταση και πάθος

Αν σε θέλουν, σε θέλουν και θα στο δώσουν να το καταλάβεις με κάθε τρόπο. Δεν κρατάνε τίποτα κρυφό. Το φλερτ τους έχει ένταση, πάθος και… πόθο. Είναι άτομα αισθησιακά και ξέρουν πού είναι τα “κουμπιά” σου, αλλά και πού και πότε να τα “πατήσουν”. Να ξέρεις ότι εκτός από το ζώδιο, η θέση της Αφροδίτης και του Άρη στον αστρολογικό χάρτη ενός ατόμου μπορεί επίσης να υποδηλώνει τι το έλκει και πώς εκφράζει το πάθος του στον έρωτα, οπότε τσέκαρε πού έχει τους πλανήτες αυτούς στον χάρτη του το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΚΡΙΟΣ 

Ο Κριός είναι φωτιά και λάβρα από μόνος του (ζώδιο της φωτιάς είναι πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς;). Έτσι και του αρέσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να μην στο δείξει και να μην σε κυνηγήσει και να μην σε κατακτήσει. Γεννημένος άλλωστε κυνηγός, θα σε δει σαν το “ελαφάκι” που τρέχει ανέμελο στα δάση και θα θελήσει να το κάνει μέρος της “συλλογής” του. Με έναν Κριό να τα περιμένεις όλα! Ένταση, πάθος, ρομαντισμό, μπόλικο σεξ, καυγαδάκια, ζήλιες και αρκετή διεκδίκηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην τον έχεις για ήρεμο τύπο τον Ταύρο. Καθόλου χαλαρός δεν είναι όταν πρόκειται να διεκδικήσει κάτι που θέλει πολύ. Αν το βάλει στο μυαλό του, θα το κυνηγήσει μέχρι τελικής πτώσης. Είναι μεν ρομαντικός τύπος λόγως της Αφροδίτης που είναι και κυβερνήτης του ζωδίου, αλλά θα βγάλει και άγρια ένστικτα, γιατί… ταύρος είναι. Έχει και ένταση και πάθος και αισθησιασμό και γοητεία για να σε κάνει να πάθεις την πλάκα σου μαζί του. Ο Ταύρος μάλιστα να ξέρεις ότι επικεντρώνεται στη σωματική επαφή και στις αισθήσεις και μεταξύ μας… έχει και πολύ μεγάλη αντοχή στο σεξ. Αυτό που λέμε Ταύρος στο ζώδιο, ταύρος και στο κρεβάτι; Ε, αυτό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το ζώδιο ίσως είναι το πιο παθιασμένο από όλα! Βάζει κάτω και τον Κριό και τον Λέοντα και τον Ταύρο. Και υπάρχει λόγος για αυτό. Η έντονη και άγρια φύση του οφείλεται στη σύνδεσή του με τον Άρη και τον Πλούτωνα, δύο πλανήτες που κατεξοχήν συνδέονται με το πάθος. Αυτό που ψάχνει απελπισμένα ο Σκορπιός είναι το βάθος στις σχέσεις και μάλλον ενδιαφέρεται για τη μονιμότητα παρά για περιπέτειες της μιας βραδιάς. Στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι περιποιητικός εραστής και κάνει όμορφες δηλώσεις αγάπης. Του αρέσουν οι βαθιές συζητήσεις και διαθέτει αυτό που λέμε «χάρισμα», το οποίο αποτελεί μια πολύ ελκυστική ιδιότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους τον Αιγόκερω ως ένα άτομο ψυχρό και απόμακρο. Να σου πούμε λοιπόν ότι όταν ένας Αιγόκερως γουστάρει μια κατάσταση, γίνεται άλλος άνθρωπος. Μετρατρέπεται σε… ηφαίστειο! Έξω στον κόσμο είναι σοβαρός και μετρημένος, αλλά στην κρεβατοκάμαρά του είναι Mr Grey και μαζί του θα τις ζήσεις και τις “50 αποχρώσεις του γκρι”. Επίσης έχει και καλό όνομα στην πιάτσα ως προς τις σεξουαλικές του επιδόσεις. Στο σεξ έχει αντοχή και μαζί μπορείτε να κάνετε… Μαραθώνιο!

Διάβασε επίσης:


Πηγή