Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Αυτά τα ζώδια θολώνουν και σε έναν καβγά τραβάνε το σχοινί μέχρι να σπάσει

Κάποια ζώδια όταν τσακώνονται με τον/την σύντροφό τους… ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ… Τα δίνουν όλα στον καβγά, δεν κάνουν πίσω, δεν ακούν κουβέντα και είναι διατεθειμένα να τραβήξουν το σχοινί μέχρι αυτό να σπάσει. Μπορεί ακόμα και να φτάσουν στον χωρισμό από τον εγωισμό τους και την ξεροκεφαλιά τους που δεν τα αφήνει να υποχωρήσουν και να συμβιβαστούν έστω και λίγο. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΚΡΙΟΣ

Να ξεκινήσουμε λέγοντας ότι ο Κριός ζει και αναπνέει για τους καβγάδες. Είναι το αλατοπίπερο στη ζωή του. Είναι ο άρχοντας των τσακωμών. Έχει νεύρο, θυμό και οργή όσο λίγα ζώδια. Και ποτέ μα ποτέ δεν κάνει πίσω. Θα το φτάσει ως το τέλος. Αν δεν κερδίσει τον καβγά με το ταίρι του, δεν θα ηρεμήσει με τίποτα. Και ναι, τυφλώνεται και δεν μπορεί να δει πότε το παρατραβά τόσο, σε σημείο που το σχοινί να σπάει.

ΛΕΩΝ

Αν δεν υποκύψεις εσύ και αν δεν τους ζητήσεις συγγνώμη που τόλμησες να τσακωθείς μαζί του, μην περιμένεις από τον Λέοντα να κάνει πίσω. Θεωρεί τον εαυτό του “βασιλιά” και είναι δεν κάνει βήμα πίσω σε έναν καβγά. Έτσι και ξεκινήσει να τσακώνεται, δεν θα σταματήσει αν δεν κερδίσει τη μάχη, αν δεν σε υποτάξει και αν δεν πέσεις στα γόνατα να του ζητάς συγγνώμη. Ναι, τόσο πολύ το τραβάει το σχοινί και δεν κάνει βήμα πίσω. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος αν του γυρίσει το μάτι, πεισμώνει, θολώνει και τσακώνεται μέχρι τελικής πτώσης. Είναι εγωιστής, ξεροκέφαλος και πραγματικά αγύριστο κεφάλι. Δεν κάνει βήμα πίσω σε έναν καβγά, τραβάει το σχοινί μέχρι αυτό να σπάσει και δεν σκέφτεται εκείνη τη στιγμή καμία συνέπεια. Δεν τον νοιάζει τι θα προκαλέσει η πράξη του αυτή και δεν λυγίζει μέχρι να πάρει αυτό που θέλει. Το πείσμα του, ναι, σκάει και γάιδαρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σοβαρά τώρα; Υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι θα κερδίσει καβγά με Σκορπιό; Μιλάμε για ένα άτομο που δεν διστάζει όχι απλά να τραβήξει το σχοινί και να το σπάσει, αλλά να βγάλει ψαλίδι και να το κόψει εξαρχής. Ποτέ μα ποτέ δεν φέρνουμε έναν Σκορπιό στα όριά του, δεν του πάμε κόντρα ευθέως και δεν τον προκαλούμε. Βασικά μαθήματα είναι αυτά σε όσους έχουν να κάνουν με το ζώδιο αυτό…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι όσο ψυχρός, αμείλικτος και αδίστακτος φαίνεται. Δεν τα βάζεις μαζί του. Δεν μπλέκεις που λέμε… Είναι το άτομο αυτό που δεν θα διστάσει σε έναν καβγά να φτάσει τα πράγματα στα άκρα και να τεντώσει τόσο το σχοινί που αυτό να σπάσει. Ειδικά αν είναι πεπεισμένος ότι έχει δίκιο, δεν έχεις καμία πιθανότητα όχι απλά να κερδίσεις τον καβγά, αλλά να τον κάνεις να ηρεμήσει…

Διάβασε επίσης:


Πηγή