Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Αυτά τα ζώδια μπερδεύουν τον πόθο με την αγάπη

Τόσο η αγάπη, όσο και ο πόθος είναι δύο έντονα συναισθήματα που κάνουν την καρδιά του κάθε ανθρώπου να χτυπά δυνατά. Ωστόσο έχουν μια πολύ μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Και αυτή τη διαφορά τα δύο ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, δεν την βλέπουν και δεν την αντιλαμβάνονται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τα μπερδεύουν και να τα συγχέουν.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός διακατέχεται από έντονο πάθος στην ζωή του, παρορμητισμό, αλλά και ενθουσιασμό. Τον πόθο που νιώθει για ένα άτομο, τον μπερδεύει στο μυαλό του και τον θεωρεί πολλές φορές αγάπη. Ωστόσο θα πρέπει να καταλάβει ότι η ακατανίκητη έλξη που νιώθει για τον/την άλλο/η δεν μεταφράζεται παράλληλα και ως αγάπη. Άλλο το «σε ποθώ» και άλλο το «σε αγαπώ». Γιατί για την αγάπη κάνεις παραχωρήσεις, κάνεις πράγματα που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έκανες. Κάνεις ακόμα και τρέλες. Και στις δύσκολες στιγμές, μένεις και στηρίζεις την σχέση. Δεν το βάζεις στα πόδια μόλις ξενερώσεις ή εκνευριστείς ή μόλις βρεις έναν άλλο «στόχο» που να ποθείς περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Και ο Τοξότης, όπως και ο Κριός που αναφέραμε πιο πάνω, είναι ένα άτομο παθιασμένο και με μπόλικη δόση τρέλας (με την καλή έννοια). Όταν νιώθει ερωτική έλξη για κάποιον/α, εσφαλμένα στο μυαλό του, νομίζει παράλληλα ότι τον/την αγαπά κιόλας. Δεν μπορεί να διαχωρίσει τα δύο αυτά συναισθήματα. Σαφώς και γουστάρει πολύ την φάση που ζει και περνάει καλά, αλλά όλη αυτή η ευδαιμονία και η «αγάπη», κρατά για τον Τοξότη για όσα τα πράγματα πάνε καλά στην σχέση και δεν υπάρχουν γκρίνιες, καυγάδες και προβλήματα. Όταν τα πράγματα αρχίσουν να ζορίζουν, ο Τοξότης συνήθως το βάζει στα πόδια. Αυτό λοιπόν δεν είναι αγάπη. Γιατί αν αγαπούσε πραγματικά το άλλο άτομο, θα έμενε και θα πάλευε για να σώσει την σχέση του.

Διάβασε επίσης:


Πηγή