Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Αυτά τα ζώδια νιώθουν ότι κρατάνε το φανάρι, αν ο κολλητός τους έχει σχέση

Δεν είναι ότι ζηλεύουν τον φίλο τους. Το αντίθετο. Χαίρονται για εκείνον και θέλουν να τον βλέπουν ευτυχισμένο και ερωτευμένο. Το πρόβλημα είναι ότι απλά δεν είναι τόσο χαλαρά με άλλα ζευγάρια, όταν εκείνα είναι singles. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω σε ποια ζώδια αναφερόμαστε και θα σου αναλύσουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά για να καταλάβεις τι συμβαίνει στο μυαλό τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος λατρεύει τον κολλητό του. Τον θεωρεί οικογένειά του. Θέλει να τον βλέπει χαρούμενο και ευτυχισμένο. Όμως δεν μπορεί να διαχειριστεί μέσα του συναισθηματικά το να βλέπει άλλα ζευγάρια να είναι χαρούμενα και ερωτευμένα κι εκείνος να είναι μόνος. Θέλει να είναι σε σχέση, δεν αντέχει την μοναξιά και το να βλέπει τον κολλητό του να φιλά την κοπέλα του μπροστά του για παράδειγμα, του θυμίζει την δική του μοναξιά. Οπότε προτιμά να τον βλέπει μόνο του ή με άλλους άντρες παρέα. 

ΖΥΓΟΣ

Ίδια ακριβώς περίπτωση με τον Καρκίνο είναι και ο Ζυγός. Μην ξεχνάς ότι είναι ο σχεσάκιας του ζωδιακού. Όταν είναι μόνος του νιώθει μισός. Νιώθει ότι η ζωή του δεν έχει το νόημα που θα έπρεπε. Θέλει να είναι με κάποια κοπέλα απαραίτητα. Όταν βλέπει γύρω του ζευγάρια ερωτευμένα και ευτυχισμένα, του θυμίζουν τη δική του μοναξιά και είναι ικανός να βάλει μέχρι και τα κλάματα. Άρα, καταλαβαίνεις τώρα γιατί δεν θέλει να βγαίνει με τον κολλητό του και την κοπέλα του κολλητού του… 

ΙΧΘΥΕΣ

Και αν ο Ζυγός μπορεί να ξεσπάσει μια φορά σε κλάματα, πού να δεις τον Ιχθύ πώς μπορεί να πλαντάξει βλέποντας τους άλλους να είναι ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι και να ζουν το παραμύθι τους και αυτός να είναι μόνος κι έρημος και να αναζητά την «πριγκίπισσά» του. Το να βλέπει τον κολλητό του με την κοπέλα του για παράδειγμα, του ξυπνά είναι σαν να τον πατά κάποιος στον «κάλο» και να του ξυπνά όλα τα άσχημα συναισθήματα μέσα του. Δεν το αντέχει, οπότε το αποφεύγει. Και δεν αποφεύγει μόνο τον κολλητό του μαζί με την κοπέλα του, αλλά και κάθε άλλο μέρος όπου μπορεί να συναντήσει ερωτευμένα ζευγάρια. 

Διάβασε επίσης:


Πηγή