Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αυτά τα ζώδια συμπεριφέρονται παιδιάστικα στη σχέση τους

Αν έχεις ήδη σχέση με ένα από τα ζώδια, που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω, τότε θα καταλάβεις και θα ταυτιστείς. Αν όμως ένα από αυτά τα ζώδια είναι… wannabe ταίρι σου, τότε να ξέρεις ότι θα έχεις να αντιμετωπίσεις ένα “μεγάλο παιδί”. Είναι ανώριμα, τους αρέσει να κάνουν πλάκα ακόμα και στις πιο σοβαρές στιγμές και συνήθως δεν είναι τα άτομα στα οποία μπορείς να βασιστείς. Αν μπορείς να τα βγάζεις πέρα μόνος/η σου γενικότερα στα ζόρια, τότε θα περάσεις καλά μαζί τους γιατί από χαρά, διασκέδαση, πλάκες και χαμόγελα… άλλο τίποτα! Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν θα μπορούσες να περιμένεις κάτι περισσότερο από έναν Δίδυμο. Είναι πραγματικά ένα παιδί που δεν μεγάλωσε ποτέ. Ο Peter Pan του ζωδιακού θα μπορούσαμε να πούμε. Η καρδιά του είναι ακόμα παιδική και οι πράξεις του πολλές φορές το ίδιο. Όταν τα πράγματα είναι φυσιολογικά και ήρεμα, αυτό είναι καλό, γιατί με τον χαρακτήρα του και την συμπεριφορά του δίνει μια χαλαρότητα και ευθυμία στην σχέση. Σε σοβαρές καταστάσεις όμως, αυτή η παιδιάστικη συμπεριφορά του, δεν βοηθά καθόλου. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι απογοητευτική και εκνευριστική.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι κι αυτός όπως και ο… απέναντί του, ο Δίδυμος, ένα μεγάλο παιδί. Δεν θα ωριμάσει ποτέ κι αυτό πρέπει να το αποδεχτείς. Οι πράξεις του και οι κινήσεις του θα είναι πάντα παιδιάστικες γιατί πολύ απλά… έτσι είναι εκείνος. Και αν τον αναγκάσεις να ωριμάσει, θα γίνει δυστυχισμένος γιατί βλέπει την ζωή εντελώς διαφορετικά, δηλαδή σαν μια μεγάλη πλάκα. Θέλει να γελάει, να διασκεδάζει, να περνάει καλά, να κάνει κακόγουστα αστεία ακόμα και τις πιο άκυρες στιγμές. Ο Τοξότης είναι αυτός που είναι και δεν πρόκειται να αλλάξει. Ή αποδέχεσαι την ανωριμότητά του και την παιδιάστικη προσέγγισή του στην ζωή ή πολύ απλά, δεν κάνει για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ο τρίτος στην σχετική μας λίστα. Είναι εξίσου ανώριμος ώρες-ώρες, αλλά με διαφορετικό τρόπο από τους άλλους δυο. Είναι ένα άτομο αντιδραστικό που γενικά θέλει να περνάει το δικό του και να του γίνονται τα χατίρια. Όταν όμως κάποιος/α του πει όχι, τότε εκείνος εύκολα πεισμώνει, σαν τα μικρά παιδιά και κατεβάζει μούτρα. Μην νομίζεις ότι οι αντιδράσεις του, αν… πεισμώσει, θα είναι αντιδράσεις ενήλικα. Μέχρι και γλώσσα μπορεί να σου βγάλει για παράδειγμα για να σε κοροϊδέψει. Ε, ώριμο δεν τον λες λοιπόν. Περισσότερο παιδί είναι που απλά δεν πήρε αυτό που ήθελε παρά ένας ενήλικες με σοβαρή προσέγγιση στα προβλήματα. Άσε που δεν του αρέσει κιόλας να μπλέκει με προβλήματα και αποφεύγει να αναλάβει ευθύνες.

Διάβασε επίσης: 


Πηγή