Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν παράξενα γούστα στο κρεβάτι!

Υπάρχουν ζώδια που είναι πολύ αισθησιακά και αυτό φαίνεται με την πρώτη ματιά, όμως υπάρχουν κι άλλα που μοιάζουν τόσο άχρωμα και αδιάφορα και μόλις τα δεις, θα σκεφτείς: «πολύ ανέραστη προσωπικότητα». Είναι τα ζώδια εκείνα που μπορούν να σε ξεγελάσουν με την πρώτη ματιά, αλλά στη συνέχεια, μάλλον θα διαψευστείς! Και επειδή «δεν τα πιάνει το μάτι σου», μπορεί να έβαζες και στοίχημα ότι αποκλείεται να κινούνται σε ανορθόδοξα ερωτικά μονοπάτια.

Τα ζώδια της λίστας μας είναι εκείνα που δεν θα έρθουν ποτέ μαζί σου σε ένα sex-shop, ούτε θα παραδεχτούν σε μια ιδιωτική ή φιλική συζήτηση ότι αρέσκονται σε πειραματισμούς ή kinky καταστάσειςΑντίθετα, προκειμένου να εκδηλώσουν τις… ακραίες προτιμήσεις τους στο κρεβάτι, πρέπει πρώτα να νιώσουν άνεση και ασφάλεια.

Αν φλερτάρεις ή έχεις συνάψει σχέση με ένα από τα παρακάτω ζώδια, να ξέρεις ότι μπορεί να φαίνεται ψυχρό και αδιάφορο όταν βρίσκεται σε δημόσιους χώρους, αλλά είναι σε θέση να προκαλέσει χαμό κάτω από τα σεντόνια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι το άτομο που αγαπάει την ιδιωτικότητα και είναι κάπως μοναχικός, αλλά πάνω απ’ όλα ζει για το ανορθόδοξο και το μη συμβατικό. Από το γραφείο έως την κουζίνα και την κρεβατοκάμαρα, δεν φοβάται να πειραματιστεί στην εξερεύνηση νέων σεξουαλικών δράσεων και πράξεων. Η ζωγραφική πάνω στο σώμα του ή στο σώμα σου, τα παιχνίδια με… κεριά, οι σέξι αμφιέσεις και μεταμφιέσεις είναι η πιο πιθανή γκάμα στην οποία θα κινηθεί. Να ξέρεις πάντως, ότι αυτό το εντυπωσιακό, ονειρικό ζώδιο, όταν βρεθείτε στο κρεβάτι, θα θελήσει να διεγείρει τόσο το σώμα σου όσο και τη φαντασία σου.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος χρειάζεται πραγματικά πολύ χρόνο για να εξοικειωθεί με τους σεξουαλικούς του συντρόφους. Καθώς όμως αυτό το υπομονετικό, γήινο ζώδιο γίνεται πιο χαλαρό μαζί σου, θα θελήσει να εξερευνήσει κάθε είδους πρόκληση και υπερβολή στην αναζήτηση της ευχαρίστησης. Η προτίμησή του στην πολυτέλεια σημαίνει ότι δεν θα δίσταζε να αγοράσει έναν ακριβό δονητή ή σέξι αποκαλυπτικά εσώρουχα από ένα sex shop. Τα φετίχ, οι χειροπέδες, η υπερδιέγερση και τα καυτά αισθησιακά παιχνίδια είναι το ερωτικό μενού που προτιμάει. Και να θυμάσαι ότι, για έναν Ταύρο, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την ποσότητα και τη διάρκεια σε οτιδήποτε του προσφέρει ηδονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έκπληξη έ; Μπορεί το πιο συντηρητικό, επιφυλακτικό και προσεκτικό ζώδιο του ζωδιακού να είναι βιτσιόζικο; Κι όμως! Επειδή η Παρθένος ζει με ένταση και διαρκές άγχος στην καθημερινότητα, χρειάζεται κολασμένα κάποιο είδος απελευθέρωσης. Βέβαια, ο καθένας που ασχολείται με σαδο-μαζο παιχνιδάκια, θα πρέπει πρώτα να τα μελετήσει καλά, πριν τα δοκιμάσει. Και να ξέρεις ότι το συγκεκριμένο ζώδιο, θα διαβάσει και θα ενημερωθεί ενδελεχώς, πριν βουτήξει στα βαθιά μαζί σου δοκιμάζοντας ασυνήθιστα και ιδιαίτερα ερωτικά παιχνίδια. Διεγείρεται κυρίως από ρόλους που αναφέρονται στην ερωτική σκλαβιά, τον καθοδηγούμενο αυνανισμό, την επιδειξιμανία ή την ηδονοβλεψία. Επιπλέον, επειδή ένας Παρθένος έχει εμμονή με το να κάνει κουμάντο και να επιβάλλει τα πλάνα του, θα του άρεσε να συμμετάσχει σε παιχνίδια εξουσίας πάνω στο κρεβάτι.

Διάβασε επίσης:


Πηγή