Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτά τα 3 ζώδια θα ψάξουν τα πάντα για σένα, πριν μπλέξουν μαζί σου!

Όταν μια γνωριμία πάρει το δρόμο της και πρόκειται να προχωρήσει, πολλοί άνθρωποι βρίσκονται μπροστά σε ένα δίλημμα: Να ψάξουν πληροφορίες στο internet για το μελλοντικό ταίρι τους ή όχι; Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει «κανόνας» ή «σωστός τρόπος» για να αξιολογήσεις κάποιον/α που δεν γνωρίζεις, αν δεν βρεθείτε από κοντά για να ανταλλάξετε κουβέντες και εμπειρίες που βοηθούν στην αποκάλυψη του πραγματικού χαρακτήρα ενός ατόμου.

Μερικά ζώδια έχουν ένα θέμα με την εμπιστοσύνη, περισσότερο από τα υπόλοιπα, και είναι πολύ πιθανό να θελήσουν να κάνουν μια ενδελεχή έρευνα για το άτομό σου, πριν νοιώσουν άνετα μαζί σου. Μπορείς πράγματι να τα κατηγορήσεις για αυτό;

Παρακάτω αναφέρονται τα 3 ζώδια που σίγουρα θα επιδοθούν σε μια τέτοια έρευνα, καθώς και η αιτία που τους ωθεί να ακολουθήσουν αυτήν την πρακτική.

ΛΕΩΝ

Αν υπάρχει κάποιο ζώδιο που μισεί το να βρεθεί εκτεθειμένο ή απροετοίμαστο είναι ο Λέων. Αυτό το εξωστρεφές και χαρισματικό ζώδιο είναι εξαιρετικά επιλεκτικό σε σχέση με το ποιον/ποια θα επιλέξει για να βγει ραντεβού, οπότε σίγουρα θα κάνει την προεργασία του. Με άλλα λόγια, θα περάσει άπειρες ώρες στο διαδίκτυο για να ανακαλύψει ένα σωρό ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να καταλάβει «τι ρόλο παίζεις».

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Γνωστός ως μυστικοπαθής, ευαίσθητος και με έντονα πάθη, ο Σκορπιός υπερηφανεύεται  ότι είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Η εμπιστοσύνη ενώ είναι η ανώτερη αξία για τον Σκορπιό, είναι και το κυριότερο πράγμα που δυσκολεύεται να δείξει στους ανθρώπους. Η σχεδόν μεταφυσική ικανότητά του να αναλύει τα νέα πρόσωπα που γνωρίζει μπορεί να είναι κάπως τρομακτική, αλλά να ξέρεις ότι αν ένας Σκορπιός εμφανιστεί στο πρώτο σας ραντεβού, σημαίνει ότι έχει κάνει την έρευνά του και εσύ έχεις περάσει τις εξετάσεις στο αρχικό τεστ. Εντούτοις, αν η σχέση σας συνεχιστεί, θα υπάρξουν ακόμα πολλά τεστ αφοσίωσης και πίστης οπότε να είσαι έτοιμος/η!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Ο Καρκίνος είναι από τα πιο αγαπητά, ευγενικά και γεμάτα κατανόηση άτομα, αλλά σίγουρα δεν είναι τέλειος. Παρόλο που η φύση του είναι να προσφέρει πολλή τρυφερότητα, αγάπη και φροντίδα, κατά βάθος είναι πολύ ανασφαλής. Οι ανασφάλειες και η βαθιά ανησυχία του μήπως τραυματιστεί από μια σχέση, μπορεί να κάνει τον Καρκίνο να καταλήξει σε βιαστικά συμπεράσματα για το υποψήφιο ταίρι του. Οι πιο έμπειροι Καρκίνοι πάντως, πιθανότατα έχουν «καεί» από τη γενναιοδωρία και την ανοιχτή τους καρδιά στο παρελθόν, οπότε, προκειμένου να μην «την ξαναπατήσουν», δεν θα έχουν κανέναν ενδοιασμό να επιδοθούν επιμελώς στις απαιτούμενες έρευνες σχετικά με το άτομό σου.

Βλέπουμε λοιπόν ότι το να παρακολουθεί κάποιος το άτομο με το οποίο σκοπεύει «να τα φτιάξει» είναι μια προσωπική απόφαση που δεν αφορά απλώς τη διάθεσή του να έχει τον έλεγχο. Τα καλά νέα είναι πως, για να αποφασίσει κάποιος να προχωρήσει μαζί σου, σημαίνει ότι δεν είναι υπερβολικά επικριτικός σε σχέση με αυτά που ανακάλυψε στην έρευνά του, οπότε ας μην… ιδρώσει και πολύ το αυτί σου.

Διάβασε επίσης:

Τα 3 πιο αυθόρμητα ζώδια που θα σου μάθουν τι θα πει ζωή!

Αυτά τα 3 ζώδια θέλουν το ταίρι τους να έχει τσαγανό!

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν την αποχή από το σεξ!

Τα 3 πιο ιπποτικά ζώδια που θα σε κάνουν να νιώσεις σαν βασίλισσα!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ


Πηγή