Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Αυτές είναι οι 4 γυναίκες του ζωδιακού που δεν καταπιέζουν τον σύντροφό τους

Δεν είναι ότι δεν ενδιαφέρονται για τον σύντροφο ή τη σχέση τους, απλώς ανήκουν σε εκείνες τις γυναίκες, που δίνουν χώρο, χρόνο, δεν καταπιέζουν και δε θέλουν τον άντρα κρεμασμένο πάνω τους, 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι δεν ζηλεύουν κιόλας, έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση ή απλά δε θέλουν να κάνουν ό,τι δεν τους αρέσει να τους κάνουν. Πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έλλειψη έντονου συναισθηματισμού είναι -κατά περίεργο τρόπο- αυτό που την κάνει πραγματικά καλή σύντροφο. Δε ζηλεύει, παραμένει ψύχραιμη σε εντάσεις και αποστασιοποιείται, όποτε χρειάζεται. Το μόνο εμπόδιο που συναντά είναι ότι όλα αυτά μεταφράζονται ως «αδιαφορία», κάτι που βέβαια δεν ισχύει.

❤️Η δική σου σχέση έχει αγάπη και αφοσίωση; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι αξιόπιστη, σταθερή και έτοιμη να αντεπεξέλθει σε κάθε πίεση ή δυσκολία στη σχέση. Χρησιμοποιεί κατά περίπτωση και το μυαλό και την καρδιά της και όταν βρίσκει θερμή ανταπόκριση από το ταίρι της, είναι πραγματικά χαρούμενη. Το μόνο λάθος της είναι ότι φοβάται ότι όλο το πράγμα θα «ξεφουσκώσει» και σκέφτεται απαισιόδοξα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν είναι ερωτευμένη, η Τοξοτίνα είναι ευτυχισμένη, χαρούμενη και αισιόδοξη και αυτά τα συναισθήματα μεταφέρει και στο ταίρι της. Εκπέμπει θετικά vibes κάτι που είναι αναζωογονητικό, απλά πρέπει να έχει μια επαφή με την πραγματικότητα και να μη νομίζει ότι οι σχέσεις είναι εύκολες.

ΙΧΘΥΕΣ

Από όλες τις γυναίκες του ζωδιακού είναι η πιο χαλαρή στις σχέσεις. Είναι ευαίσθητη, ρομαντική, συναισθηματική και γνωρίζει πώς να εκφράσει την αγάπη της στο έτερο ήμισυ. Επίσης, ξέρει πώς να αποφεύγει υφάλους και να ηρεμεί τα πράγματα. Λίγο προσοχή μόνο με τη χαλαρότητα γιατί μπορεί να φέρει βαρεμάρα.

Διάβασε επίσης:


Πηγή