Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού δε θα συμπαθήσουν ποτέ τους κολλητούς του άντρα τους

Θα τους κοιτάζουν με μισό μάτι και κάθε φορά που ο σύζυγός τους θα θέλει να τους δει και να περάσει χρόνο μαζί τους, θα έχει πρόβλημα με εκείνες. Δεν θα τους θέλουν στο σπίτι ως επισκέπτες και θα κάνουν τα πάντα για να τους «βγάλουν από τη μέση» και να κοπούν τα… πολλά πολλά με τον άντρα τους. Υπάρχει λόγος φυσικά για την συμπεριφορά τους αυτή και θα σου τον αναλύσουμε λίγο πιο κάτω για την καθεμιά ξεχωριστά. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Η γυναίκα Ταύρος είναι κτητική. Θέλει τον άντρας της για τον εαυτό της. Επειδή είναι και σπιτόγατα η ίδια, τον θέλει και εκείνον στο σπίτι να αράζουν στον καναπέ, να βλέπουν σειρές και ταινίες και να απολαμβάνουν νόστιμα γεύματα. Θεωρεί ότι οι φίλοι του τον απασχολούν, του “τρώνε” χρόνο και δεν τους θέλει στο σπίτι τους γιατί ο άντρας της δεν δίνει σε εκείνη σημασία, αλλά στους κολλητούς του. Επίσης η γυναίκα Ταύρος γενικά θέλει να κάνει τα πάντα μαζί με τον άντρα της. Να πάνε παντού μαζί και να είναι κάτι σαν… αυτοκόλλητοι. Άρα οι φίλοι του είναι «εμπόδιο» στην σχέση τους και πρέπει να απομακρυνθούν.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γυναίκα Καρκίνος μοιάζει πάρα πολύ με την γυναίκα Ταύρο στο κομμάτι αυτό. Είναι και εκείνη κτητική, αλλά το μεγαλύτερο θέμα της είναι το γεγονός ότι κολλάει σαν βδέλλα πάνω στον άντρα της και θέλει να είναι συνέχεια μαζί. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι εκείνος θα πάει να δει τους φίλους του και θα τους αφιερώσει χρόνο και δεν θα πάει μαζί της για ψώνια για παράδειγμα ή δεν θα μείνει στο σπίτι τους για να καθίσουν αγκαλιά στον καναπέ και να απολαμβάνουν το φαγητό τους και την ταινία τους. Δεν πρόκειται ποτέ να συμπαθήσει τους κολλητούς του άντρα της γιατί τους βλέπει ανταγωνιστικά και θεωρεί ότι τον μοιράζεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γυναίκα Σκορπιός είναι λίγο διαφορετική περίπτωση από τις άλλες δύο κυρίες του ζωδιακού. Ναι μεν είναι και εκείνη κτητική και ζηλιάρα, ωστόσο το μεγαλύτερο θέμα της είναι ο έλεγχος. Θέλει να ξέρει ανά πάσα ώρα και στιγμή που είναι ο άντρας της και βλέπει τους κολλητούς του ως… κακή επιρροή. Ξέρει ότι θα τον… καλύψουν αν θελήσει να της κάνει κουτσουκέλα και δεν τους εμπιστεύεται. Τους βλέπει με μισό μάτι, δεν θέλει πολλά πολλά μαζί τους και θα κάνει τα πάντα για να τους απομακρύνει από τον σύζυγό της για να μπορεί εκείνη να τον ελέγχει στο 100%.

Διάβασε επίσης:


Πηγή