Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού ελκύονται από το μυαλό κι όχι την εμφάνιση

Οι γυναίκες που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω, δεν ενθουσιάζονται από την εξωτερική εμφάνιση ενός άντρα. Προφανώς και τις ενδιαφέρει ένας όμορφος σύντροφος, ωστόσο για να επιλέξουν να είναι μαζί του και να τον ερωτευτούν, θα πρέπει να έχει ένα «δυνατό» μυαλό που να τις εξιτάρει. Πάμε να δούμε για ποιες γυναίκες του ζωδιακού μιλάμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η γυναίκα Δίδυμος είναι ένα πλάσμα εντελώς εγκεφαλικό. Σε έναν άντρα προφανώς και θα την τραβήξει αρχικά η εξωτερική του εικόνα, αλλά αν όταν ανοίξει το στόμα του, «πετάει τούβλα», τότε εκείνη ξενερώνει και τρέχει να… «σωθεί». Η Διδυμίνα δίνει μεγάλη σημασία στο χιούμορ, την ευστροφία και την μόρφωση κάποιου. Για εκείνη, το να μπορείς να παίξεις με το μυαλό της, είναι το καλύτερο αφροδισιακό. Αν θες να την κάνεις δική σου, πρέπει να την μαγέψεις νοητικά και μετά… σεξουαλικά.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η γυναίκα Παρθένος θα διόρθωνε ευθέως έναν άντρα, αν εκείνος έκανε κάποιο ορθογραφικό λάθος και θα τον μπλόκαρε με τη μια για να μην την ενοχλήσει ξανά. Όσο όμορφος κι αν ήταν, ακόμα και μοντέλο να είχε απέναντί της, θα τον έβλεπε σαν Κουασιμόδο. Για να γοητευτεί από έναν άντρα, θα πρέπει εκείνος να είναι έξυπνος, να έχει χιούμορ, να λειτουργεί ώριμα και με λογική. Θέλει να έχει απέναντί της έναν άνθρωπο με τον οποίο να μπορεί να συνεννοηθεί και να μην είναι… «γιούχου». Δεν την ξεγελούν τα ωραία μάτια ή το λαμπερό χαμόγελο και οι κοιλιακοί. Αναζητά το «βάθος» και όχι την «επιφάνεια» σε μια ερωτική σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γυναίκα Αιγόκερως δεν ενθουσιάζεται και δεν ερωτεύεται απλά και μόνο επειδή κάποιος είναι ωραίος εμφανισιακά. Για μια βραδιά, θα της ήταν αρκετός, όμως αν άνοιγε το στόμα του και πέταγε «μαργαριτάρια», τότε θα ερχόταν αντιμέτωπος με την πιο ψυχρή στάση και συμπεριφορά που θα είχε συναντήσει ποτέ στην ζωή του. Η Αιγοκερίνα θα γινόταν πιο ψυχρή κι από παγοκολώνα και θα του έριχνε «άκυρο» κατευθείαν. Το ζώδιο αυτό, πρώτα ερωτεύεται σε έναν άντρα το μυαλό, την ωριμότητά του, την στάση του απέναντι στην ζωή και την όλη του συμπεριφορά και μετά την εμφάνισή του. Η ίδια είναι σοβαρή και ασχολείται μόνο όσους άντρες μπορούν να μαγέψουν το μυαλό της. 

Διάβασε επίσης:

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού διαπρέπουν στο κρεβάτι, αλλά είναι ακατάλληλοι για σύντροφοι

Τα 3 ζώδια που «παραβιάζουν» τον προσωπικό χώρο του συντρόφου τους!

Έτσι θα «πάρεις το αίμα σου» πίσω, μετά από ένα τσακωμό με το ταίρι σου!


Πηγή