Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού καταπιέζουν τον σύντροφό τους

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο άντρας τους δεν νιώθει και τόσο… ανεξάρτητος. Το αντίθετο θα λέγαμε. Νιώθει καταπιεσμένος, ότι δεν έχει «φωνή» και ότι δεν μπορεί να κινηθεί με άνεση και ελευθερία. Και γι’ αυτό υπεύθυνη είναι η σύντροφός του που για τους δικούς της λόγους δεν τον αφήνει να πάρει ανάσα. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω σε ποιες τρεις γυναίκες του ζωδιακού αναφερόμαστε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γυναίκα Καρκίνος αν και είναι γλυκιά και συγκαταβατική, είναι παράλληλα και πολύ καταπιεστική. Και αυτό γιατί δεν αφήνει τον σύντροφό της να μείνει ούτε για λίγο μόνος του. Θέλει να τα κάνουν όλα μαζί, να πηγαίνουν παντού μαζί και στραβώνει άσχημα όταν εκείνος της πει ότι θέλει να βγει με φίλους του ή συναδέλφους του ή ακόμα και συγγενείς του. Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί εκείνος έχει την ανάγκη να πάει οπουδήποτε χωρίς να είναι και αυτή μαζί του. Του γκρινιάζει, τον κάνει να νιώθει άσχημα και στο τέλος με τα πολλά καταφέρνει λίγο λίγο να τον αποξενώσει από όλους και όλα και να είναι εκείνη ο μόνος σημαντικός άνθρωπος στην ζωή του.  

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΛΕΩΝ

Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω. Η γυναίκα Λέων έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα. Εκείνη κάνει κουμάντο στην σχέση ή τον γάμο της και ο σύντροφός της απλά την ακούει και κάνει αυτά που του λέει. Εκτελεί μόνο εντολές και θα πρέπει να είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και αρκετά συγκαταβατικός για να μπορέσει να επιβιώσει στην σχέση μαζί της. Αν πάει να την κοντράρει ή να της πει ότι κάπου έχει άδικο τότε θα του τα ψάλλει για τα καλά και θα τον βάλει στην θέση του. Δεν τολμάει ο έρμος να πάρει ανάσα μπροστά της και σαφώς νιώθει καταπιεσμένος και περιορισμένος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σκορπίνα έχει τον απόλυτο έλεγχο στην σχέση της, αλλά και στην ζωή του συντρόφου της. Και πώς θα μπορούσαν να είναι αλλιώς τα πράγματα άλλωστε; Μόνο έτσι νιώθει λίγο ήρεμη… Πρέπει να ξέρει τι γίνεται ανά πάσα ώρα και στιγμή και δεν εμπιστεύεται ποτέ κανέναν. Είναι καχύποπτη και μόνιμα θεωρεί πως οι άνθρωποι θα την προδώσουν. Σαφώς και καταπιέζει τον σύντροφό της. Τον έχει πάντα υπό έλεγχο και εκείνος πρέπει να της δίνει λογαριασμό για όλα. Τα νήματα στην σχέση τα κινεί μόνο η γυναίκα Σκορπιός και το ταίρι της απλώς ακολουθεί τα βήματά της και εκτελεί πιστά τις εντολές της.

Διάβασε επίσης:


Πηγή