Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού κριτικάρουν συνέχεια τον σύντροφό τους

Δεν είναι ότι δεν τον αγαπούν ή ότι δεν θέλουν να είναι μαζί του, απλά οι γυναίκες του ζωδιακού, που αυτά που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, έχουν την κακιά συνήθεια να κριτικάρουν το ταίρι τους και κάθε αστοχία ή λάθος που θα ανακαλύψουν θα το «χτυπάνε», χωρίς δεύτερη σκέψη. Μπορεί ο άντρας τους να έχει μια συνήθεια που να τις ενοχλεί. Δεν θα την παραβλέψουν για το καλό της σχέσης σας, αλλά αντιθέτως θα του την «πουν» με την πρώτη ευκαιρία.

ΛΕΩΝ

Η Λιονταρίνα δε θα κρατήσει το στοματάκι της κλειστό. Δεν είναι από εκείνες που χαϊδεύουν αφτιά, ούτε έχει και τόσο ευγένεια ή τακτ, όταν βλέπει κάτι στραβό. Αυτό που σκέφτεται, θα το ξεστομίσει και όποιον πάρει ο Χάρος. Δεν το κάνει από κακία, απλά είναι υπερβολικά ειλικρινής ώρες-ώρες και αυτό το κάνει για να βοηθήσει το έτερο ήμισυ να γίνεις καλύτερο. Έτσι το σκέφτεται. Δεν πιστεύει ότι το προσβάλλει και αν θιχτεί, θα στραβώσει κι εκείνη που δεν κατάλαβε το πόσο θέλει να το… βοηθήσει.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όχι ότι δεν την περίμενες την Παρθένο στην σχετική μας λίστα. Κανονικά παίρνει το… στέμμα της πιο επικριτικής συντρόφου. Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω… Τσεκάρει, σκανάρει και μετά βγάζει το τελικό πόρισμα με όλα τα ελαττώματα του άντρα που έχει δίπλα της. Και φυσικά απαιτεί από εκείνον να συμμορφωθεί και να τα αλλάξει. Η δική της τελειομανία, περνά και στην σχέση της και κάνει τον άλλο να αγανακτεί. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν αγαπά το ταίρι της. Απλά έτσι είναι ο χαρακτήρας της…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κανείς και τίποτα δεν ξεφεύγει από το «ραντάρ» της Σκορπίνας. Όλα τα βλέπει, όλα τα ελέγχει, αλλά έχει έναν συγκεκριμένο λόγο για τον οποίο θα ξεκινήσει να «χτυπάει» όλα τα ελαττώματα του αντρός της. Και αυτός δεν είναι άλλος από το να τον κάνει να νιώσει ανασφαλής, λίγος και να μπορεί να τον χειρίζεται πιο εύκολα. Θα προσπαθήσει να τον «ξεκόψει» γενικά από τον κόσμο και να τον έχει μόνο για εκείνη. Διότι ως γνωστόν, η Σκορπιός θέλει να τον κοντρολάρει 100%.

Διάβασε επίσης:


Πηγή