Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού, με το που θα τσακωθούν με τον νυν, επιστρέφουν στον πρώην

Και αυτό γιατί νιώθουν ότι στην αγκαλιά του πρώην είναι ασφαλείς και καλύτερα απ’ ό,τι είναι με τη νέα τους σχέση. Ένα θέμα με το παρελθόν και ένα κόλλημα με όσα έχουν ζήσει με τον πρώην το έχουν πάντως αυτά τα ζώδια. Τους είναι δύσκολο να ξεκόψουν εντελώς και να πάνε παρακάτω. Σωστή ή λάθος αυτή η κίνηση, οι δύο αυτές γυναίκες του ζωδιακού την κάνουν και δεν νιώθουν καθόλου τύψεις ή ενοχές. Το αντίθετο. Νιώθουν παρηγοριά και προστασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γυναίκα Καρκίνος έχει μεγάλο κόλλημα με το παρελθόν της. Δεν ξεχνάει ποτέ και δεν μπορεί να προσπεράσει κάποιες καταστάσεις που έχει ζήσει με τον πρώην της. Στο μυαλό της έχει ότι τότε που ήταν με τον πρώην σύντροφό της, ήταν καλύτερα και πιο ευτυχισμένη. Μπορεί αυτό να μην ισχύει στην πραγματικότητα, αλλά αυτός είναι ο τρόπος που εκείνη βλέπει τα πράγματα. Παραμένει σκαλωμένη με τα «παλιά» και έτσι αν και είναι σε νέα σχέση, μόλις τσακωθεί με τον νυν, τρέχει αμέσως να βρει καταφύγιο και παρηγοριά στην αγκαλιά του πρώην.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΙΧΘΥΕΣ

Η δεύτερη γυναίκα του ζωδιακού που συμπεριφέρεται ανάλογα είναι η γυναίκα Ιχθύς. Και μοιάζει πάρα πολύ στο κομμάτι αυτό με την γυναίκα Καρκίνο. Είναι άλλωστε και τα δυο ζώδια του νερού και έχουν ίδιες τάσεις, αλλά και κολλήματα. Και η γυναίκα Ιχθύς έχει κάποιες εμμονές με το παρελθόν της. Παραμένει «σκαλωμένη» στο τότε και δεν μπορεί να αφεθεί και να προχωρήσει εύκολα παρακάτω. Νιώθει τεράστια παρηγοριά, όταν πηγαίνει να «κρυφτεί» στην αγκαλιά του πρώην, αν κάτι στραβώνει με τον νυν και τσακώνεται μαζί του. Η οικειότητα που έχει με τον προηγούμενο σύντροφό της την κάνει να νιώθει ασφαλής και προστατευμένη.

Διάβασε επίσης:


Πηγή