Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αυτή τη φράση θα σου πει, αν θέλει να σε χωρίσει, ανάλογα με το ζώδιό του

Ποιος από τους δυο φταίει ή αν υπάρχει κοινή ευθύνη, που φτάνει ένα ζευγάρι στο χωρισμό δεν θα το αναλύσουμε τώρα. Το θέμα είναι ότι συνήθως είναι ο άντρας που συνειδητοποιεί πρώτος ότι η σχέση δε σώζεται και φυσικά, ανάλογα με το ζώδιό του, έχει έναν δικό του, μοναδικό του τρόπο για να ανακοινώσει τη λήξη της. Αυτή (ή περίπου) είναι η χαρακτηριστική φράση, που θα σου πει, η οποία δε θα σου αφήνει καμία αμφιβολία. Μπορεί να γελάσεις, όταν τη διαβάσεις, αλλά έχει αρκετή δόση αλήθειας…

ΚΡΙΟΣ

«Το ξέρω, θα σου είναι πολύ δύσκολο. Θα σου λείπω, θα υποφέρεις και ενδεχομένως θα πέσεις στα πατώματα και να μην ξανασηκωθείς, αλλά δεν γίνεται όμως αλλιώς. Φεύγω. Τώρα μπορείς να κλάψεις, να φωνάξεις, να χτυπηθείς. Βασικά λίγο με νοιάζει»

ΤΑΥΡΟΣ

«Έχει και η υπομονή τα όριά της! Δεν πάει άλλο! Φτάνει! Μόνο ένας Θεός ξέρει πώς άντεξα»

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ τι είχα ξεχάσει να σου πω. Α! Ναι. Χωρίζουμε. Φεύγω, τα λέμε!»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Κάθε μέρα που περνάει αισθάνομαι ότι απομακρύνεσαι ακόμα περισσότερο. Όσο κι αν πονάω, όσο κι αν υποφέρω, θέλω να χωρίσουμε (κι ένα δάκρυ κύλησε)»

ΛΕΩΝ

«Άσε να φταίω (εγώ), σκοπός σου είναι τις εντυπώσεις να κερδίσεις (αμ δε)! Φεύγοντας να πάρεις ό,τι θέλεις, πράγματα, αναμνήσεις και ενοχές (γιατί είναι και γενναιόδωρος)»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Χωρίζουμε. Πλύνε τα πιάτα, συμμάζεψε το δωμάτιο, πριν την κάνεις. Και όπως φεύγεις, πέτα και τα σκουπίδια.»

ΖΥΓΟΣ

«Βασικά, κοίτα, το σκέφτηκα και το ξανασκέφτηκα, αλλά δε γίνεται πια να είμαστε μαζί. Δεν θέλω όμως να σε πιέσω να φύγεις αμέσως. Πάρε το χρόνο σου»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Τέλος, delete, πώς το λένε! Ούτε να τολμήσεις να εμφανιστείς ξανά μπροστά μου! Ποτέ!»

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Μωρέ, δεν είμαι εγώ για σένα! Βασικά δεν είμαι για σχέσεις γενικά… Είμαι άστατος πολύ, που λέει και το άσμα…»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Κατόπιν ωρίμου σκέψεως, αποφάσισα να σε χωρίσω. Μην προσπαθήσεις καν να μου αλλάξεις γνώμη! Ας το έκανες νωρίτερα… Τώρα τι να το κάνω;»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μήνυμα: «Σόρι, μου τέλειωσε! Αλλιώς το περίμενα, αλλιώς έκατσε! Ελπίζω να μη μου κρατήσεις κακία και τελικά να μείνουμε δυο καλοί φίλοι»

ΙΧΘΥΕΣ

«Αντίο αγάπη μου. Αντίο μεγάλε έρωτά μου! Δεν έχω αλλα δάκρυα να χύσω, δεν έχω κάτι άλλο να πω. Πάω να πνίξω τον καημό μου στο ποτό.»

Διάβασε επίσης: Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, αυτός είναι ο λόγος που θα διαλύσεις τη σχέση σου οριστικά!

Αυτοί είναι οι 5 πιο χαοτικοί σύντροφοι που θα μπορούσες να έχεις


Πηγή