Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Αυτοί είναι οι 5 «προικοθήρες» του ζωδιακού

Οι παρακάτω άντρες του ζωδιακού, που θα σου περιγράψουμε παρακάτω, δεν είναι ότι έχουν το χρήμα για θεό τους, αλλά σίγουρα εκτιμούν ιδιαίτερα μία σύντροφο (ή σύζυγο) που να έχει το κάτι τις της, μια οικογενειακή περιουσία, επαγγελματικά αποκαταστημένη με μια δουλειά με καλά λεφτά, ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο ή ένα εξοχικό θα μετρήσουν πολύ περισσότερο από το εργατικό, υπερήφανο, καλό κορίτσι, που ξέρει να μαγειρεύει και να κρατά το νοικοκυριό, αλλά δεν έχει στον ήλιο μοίρα.

Ναι, οι εποχές έχουν αλλάξει και δεν υπάρχει πια η προίκα, αλλά θα μπορούσαμε να πούμε ότι λειτουργούν σαν «προικοθήρες». 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είναι οι πιο πρακτικοί και εκείνοι που ζητούν πέρα και πάνω απ’ όλα την εξασφάλισή τους. Καλά είναι τα αισθήματα, καλή κι η νοικοκυροσύνη, όμως το θέμα είναι να υπάρχει και κάτι παραπάνω, γιατί ως γνωστόν η ανέχεια φέρνει γκρίνια και φαγωμάρα και εφ’ όσον ένας μισθός δεν αρκεί, ξέρει ότι αργά ή γρήγορα το love story θα τελειώσει. Ένα σπιτάκι, δε, ή εξοχικό όσο να πεις σε γλιτώνει κι από τα πολλά τα έξοδα του ενοικίου ή των διακοπών.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων, το έχουμε ξαναπεί, θέλει και τα χρήματα και τις πολυτέλειες, που αυτά προσφέρουν, σχεδόν στον ίδιο βαθμό με τη φήμη και την αναγνώριση. Αυτή του η τάση είναι η αιτία που τον σπρώχνει στο να επιλέξει μια σύντροφο, που θα μπορέσει να θρέψει τη μεγάλη ματαιοδοξία του. Μια γυναίκα που κινείται σε έναν συγκεκριμένο κύκλο, προέρχεται από μια “ανώτερη οικογένεια” κι είναι καλομαθημένη με τα λούσα, τις διακοπές της, το αυτοκίνητο ή το σπίτι σε μια “καλή περιοχή” είναι κελεπούρι κι εφ’ όσον βρεθεί μπροστά στο να επιλέξει, είναι γνωστό ως προς σε ποια θα γύρει η ζυγαριά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες δεν παρασύρονται τόσο από τον πλούτο, όσο από τη σκέψη πως μπορούν να αράξουν την πέτσα τους και να μην είναι μεροδούλι, μεροφάι. Σημαντικός, επίσης, λόγος είναι κι ότι θέλουν να έχουν άνεση και να καλοπερνούν κι όχι να μιζεριάζουν. Μια “καλή προίκα”, λοιπόν, είναι σημαντική γιατί τους εξασφαλίζει ακόμη πιο συναρπαστικές εμπειρίες, διασκεδάσεις, ταξίδια και… πάρτι! Ειδικότερα αν η σύντροφός τους είναι εξίσου μαθημένη στο να γυρνά και να μην χολοσκά για θέματα της καθημερινότητας, εννοείται ότι θα μπει κατευθείαν στην καρδιά του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως δύσκολα θα παρασυρθεί από παιδικές φαντασιώσεις, έρωτες και όνειρα θερινής νυκτός, αφού έχει διαρκώς το μυαλό του προσηλωμένο στους στόχους και την καθιέρωσή του. Αυτός είναι και ο λόγος που θεωρεί σημαντικό παράγοντα το έχει δίπλα του μια γυναίκα αποκατεστημένη επαγγελματικά, που να μην περιμένει από εκείνον να τη ζήσει. Αν θα έχει κι άλλα αποκτήματα ακόμα καλύτερα. Το σίγουρο είναι ότι, για να στεριώσει η σχέση του, το οικονομικό θα πρέπει να είναι λυμένο γιατί ξέρει ότι η έλλειψη χρημάτων φέρνει δυσαρέσκεια και παράπονα, ενώ οι ακάλυπτες ανάγκες της καθημερινότητας μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τον Σκορπιό, το χρήμα και η εξουσία είναι δύο ζητούμενα, γενικά στη ζωή του κι όχι μόνο στη σχέση του. Έχει την τάση να μαγνητίζεται από ανθρώπους, που είναι στην κορυφή, λύνουν και δένουν. Όσο πιο υψηλός είναι ο στόχος που έχει βάλει στο μυαλό του, τόσο πιο δυνατός νιώθει μόλις τον κατακτήσει. Δεν τον απασχολούν τα χρήματα γιατί θέλει να ξοδεύει και να περνά καλά, αλλά γιατί μπορούν να του εξασφαλίσουν μία καλύτερη ζωή και δύναμη. Μια γυναίκα που δεν έχει μαντίλι να κλάψει, είναι άνεργη ή έχει μια δουλειά που βγάζει πολύ λίγα χρήματα, όσο να πεις δεν τον ελκύει. 

Διάβασε επίσης:


Πηγή