Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού δεν θέλουν να έχουν το πάνω χέρι στη σχέση

Υπάρχουν οι άντρες που θέλουν να έχουν την πρώτη και την τελευταία λέξη σε μια σχέση και υπάρχουν και άλλοι (όπως αυτοί που θα αναφέρουμε παρακάτω) που αφήνουν την γυναίκα να κάνει κουμάντο και να έχει το πάνω χέρι. Είναι άτομα πιο συναισθηματικά, ρομαντικά, που τους αρέσει να φροντίζουν και να κακομαθαίνουν την κοπέλα τους, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι χάνουν κάτι από τον δυναμισμό ή την αρσενική τους φύση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος μπορεί να είναι εγωιστής και ισχυρογνώμων σαν άνθρωπος, αλλά στην ζωή του γενικά δεν επιδιώκει να είναι το επίκεντρο της προσοχής ή να… ηγείται. Στην σχέση του είναι δοτικός, τρυφερός, ρομαντικός και θέλει η κοπέλα του είναι ευτυχισμένη. Δεν θα προσπαθήσει να «κατευθύνει» την σχέση και είναι πρόθυμος να κάνει συμβιβασμούς και κάποιες υποχωρήσεις για την γυναίκα που αγαπά. Στο γεγονός ότι δεν θέλει να έχει το πάνω χέρι παίζει ρόλο και το ότι είναι και λίγο… τεμπέλης και βαριέται να αποφασίζει εκείνος ή να κάνει πράγματα, οπότε αφήνει την σύντροφό του να «βγάζει το φίδι από την τρύπα».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι ένα άτομο ελεύθερο. Θέλει μέσα στην σχέση του να έχει ένα είδος ανεξαρτησίας και το ίδιο επιθυμεί και για την σύντροφό του. Είναι ισότιμα μέλη στον δεσμό και δεν κάνει κάτι για να την «καπελώσει» ή να την κατευθύνει ή να την καταπιέσει. Είναι υποστηρικτικός, παιχνιδιάρης, χαλαρός και δεν «πνίγει» το ταίρι του. Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός και καταφέρνει να πάρει αυτό που θέλει με πιο… πλάγιους τρόπους. Επίσης, δεν μπορεί να τηρήσει ένα πλάνο ή να κάνει σχέδια γιατί πάντα αλλάζει γνώμη, οπότε με χαρά αφήνει την σύντροφό του να αναλαμβάνει τέτοια… «καθήκοντα». 

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σύντροφο τόσο τρυφερό, ρομαντικό, δοτικό και… «αγαπούλη» σαν τον Καρκίνο, δεν θα ξαναβρείς. Προφανώς και δεν τον νοιάζει να έχει το πάνω χέρι σε μια σχέση. Θέλει να κάνει τα χατίρια στην γυναίκα που αγαπά, να την ικανοποιεί και να μην της χαλάει την καρδιά. Της λέει σε όλα «ναι», αρκεί κι εκείνη να τον αγαπά και να του ανταποδίδει τα συναισθήματα και την στοργή που εκείνος της προσφέρει. Ο Καρκίνος «πατάει κάτω» τον εγωισμό του, όταν είναι ερωτευμένος και είναι πραγματικά «βούτυρο στο ψωμί» της κοπέλας του.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός αφήνει με χαρά την σύντροφό του να έχει το πάνω χέρι στην σχέση τους. Τον βολεύει απίστευτα να αναλαμβάνει εκείνη τον ρόλο του «αρχηγού» και να κάνει όλα όσα εκείνος δεν μπορεί. Και τι είναι αυτά; Ο Ζυγός δεν μπορεί να αποφασίσει, δεν μπορεί να πει «όχι», ούτε και να κάνει δύσκολες επιλογές. Δεν θέλει εντάσεις και προσπαθεί να τα έχει καλά με όλους. Οπότε και στην ερωτική του ζωή, προτιμά να έχει τον δεύτερο ρόλο και να είναι υποστηρικτικός και συγκαταβατικός, παρά ηγέτης.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο άντρας Ιχθύς είναι χαμηλών τόνων και προτιμά να έχει έναν δεύτερο ρόλο στην σχέση του, παρά να κρατά τα ηνία. Είναι τύπος ρομαντικός, ευαίσθητος και ονειροπόλος. Δεν λέει εύκολα «όχι» και δεν χαλάει χατίρια όταν είναι ερωτευμένος. Θέλει η κοπέλα του να είναι «πριγκίπισσα» στο πλευρό του κι εκείνος ο «πρίγκιπάς» της. Σαν χαρακτήρας περισσότερο ακολουθεί, δεν ζητάει να τον ακολουθούν και αυτό γιατί δεν μπορεί να ηγηθεί. Δεν έχει τα απαραίτητα στοιχεία για να είναι leader, οπότε και στον δεσμό του συμπεριφέρεται ανάλογα.

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια που δεν φοβούνται να πειραματιστούν με την πολυγαμία!

Τα 4 ζώδια που νοσταλγούν έντονα τους πρώην τους!

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού ελκύονται από το μυαλό κι όχι την εμφάνιση


Πηγή