Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού δε συζητούν ποτέ τα προσωπικά τους

Οι παρακάτω άντρες δε μιλούν σχεδόν ποτέ για τα ερωτικά τους. Δε θα σου αναφέρουν ούτε τις σχέσεις που έχουν κάνει ή τη γυναίκα με την οποία είναι μαζί, ούτε και τις κατακτήσεις τους, είτε επειδή θεωρούν ότι δεν ενδιαφέρουν κάνεναν λεπτομέρειες για το τι κάνουν και τι όχι στο κρεβάτι τους είτε γιατί δεν εμπιστεύονται. Ποιοι είναι αυτοί;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινάμε από τον άρχοντα της μυστικοπάθειας και τις καχυποψίας. Αν πάρεις ποτέ λέξη από Σκορπιό, πραγματικά μπράβο σου, θα είσαι μεγάλος μάγκας ή θα σε έχει εμπιστευτεί για να σου πει δυο ατάκες. Ο Σκορπιός λειτουργεί και κινείται στη σκιά. Δεν θα ανοίξει ποτέ τα χαρτιά του και δεν θα πει σε κανέναν λεπτομέρειες για την ζωή του, πόσω μάλλον για την ερωτική και την σεξουαλική. Και ο κύριος λόγος που θα το κάνει αυτό είναι για να προστατευτεί, να μην πονέσει και να μην πληγωθεί. Ό,τι αγαπά το «καμουφλάρει» για να περνά απαρατήρητο. 

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος, ως ζώδιο της Γης, εκτιμά ιδιαίτερα την ιδιωτικότητά του και δεν επιτρέπει σε κανέναν να την… παραβιάσει. Η προσωπική του και κυρίως η ερωτική και σεξουαλική ζωή είναι μόνο για εκείνον και μάλιστα είναι οι στιγμές αυτές κατά τις οποίες μπορεί να βγάλει τον πραγματικό εαυτό του και να νιώθει καλά. Δεν έχει την ανάγκη να μοιραστεί το παραμικρό και με κανέναν. Ό,τι και να συμβαίνει, το αντιμετωπίζει και το ζει μόνος της. Δεν θέλει κάποιος/α να μπλέκεται στα πόδια του, να επεμβαίνει ή να λέει την γνώμη του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σύμβολο του Καρκίνου είναι το καβούρι και αυτό δεν είναι τυχαίο. Το ζώδιο αυτό είναι τόσο «κλειστό» και ανθεκτικό όσο το κέλυφος του καβουριού. Δεν θα δεις ποτέ έναν Καρκίνο να ανοίγεται και να σου μιλάει για τα ερωτικά του με άνεση. Δεν θα σου πει ποτέ το παραμικρό για την σεξουαλική του ζωή. Είναι δική του και μόνο. Την προστατεύει και δεν θέλει κανείς να γνωρίζει τι κάνει, πώς νιώθει κτλ. Είναι πάρα πολύ ευαίσθητος και συναισθηματικός και φοβάται την οποιαδήποτε προδοσία ή πισώπλατη μαχαιριά. Όσο πιο λίγα ξέρεις για εκείνον, τόσο πιο ασφαλής νιώθει.

ΙΧΘΥΕΣ

Άλλο ένα… «στρείδι» του ζωδιακού είναι ο Ιχθύς. Το τελευταίο στην σχετική μας λίστα. Το ζώδιο αυτό έχει ανάγκη όσο κανένα άλλο τα προσωπικά του να τα κρατά καλά φυλαγμένα και δεν εμπιστεύεται εύκολα. Και αυτό γιατί πρώτον δεν θέλει να νιώσει σε καμία περίπτωση ότι κάποιος τον επικρίνει, αλλά και επειδή μόνο όταν είναι με τον εαυτό του μπορεί να «γιατρευτεί», να ηρεμήσει, να αφεθεί και να είναι ο εαυτός του. Το να περνά τον χρόνο του μόνο με το ταίρι του για τον Ιχθύ είναι σημαντικό. Δεν ανοίγεται εύκολα σε ό,τι έχει να κάνει την ερωτική του ζωή και αυτός είναι ο τρόπος του για να την προστατεύσει.

Διάβασε επίσης


Πηγή