Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού θα είναι εκεί για σένα ό,τι κι αν συμβεί

Οι παρακάτω άντρες του ζωδιακού θα φυλάνε τα νώτα σου στο 100% των περιπτώσεων που θα χρειαστεί. Θα είναι εκεί ό,τι κι αν γίνει, πρόθυμοι να αψηφήσουν κάθε κίνδυνο και να κάνουν τα πάντα, για σένα αλλά και για τους φίλους και τα οικεία σου πρόσωπα. Θα πρέπει να παραδεχτείς ότι ένας τέτοιος σύντροφος δεν είναι μόνο σπουδαίος αλλά και σπάνιος.

Αν λοιπόν θέλεις έναν σύντροφο που θα σου παρέχει κάλυψη στη σχέση σας, καλό θα ήταν να διαλέξεις ένα από τα παρακάτω ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος έχει τη φήμη ενός από τα πιο διανοητικά ζώδια. Παρόλο που πολλοί μπορεί να βιαστούν να τον χαρακτηρίσουν ως άτομο «χωρίς συναισθήματα», από τη στιγμή που θα αφοσιωθεί σε κάποιον/α, θα το κάνει για μια ζωή και τα συναισθήματά του θα είναι πεντακάθαρα. Οι Παρθένοι γίνονται καλοί «συμπαίκτες» μέσα στη σχέση, επειδή θα μείνουν ξύπνιοι μαζί σου όλο το βράδυ, παρέχοντάς σου ό,τι χρειάζεσαι, όταν το χρειάζεσαι. Μπορείς πάντα να βασίζεσαι σε έναν Παρθένο για να σου συναρμολογήσει ένα… δύστροπο έπιπλο, να φτιάξει για σένα ένα προφίλ ή μια ιστοσελίδα στο ίντερνετ, να ετοιμάσει την τέλεια λίστα για τις δουλειές ή τα ψώνια σου ή να αναλάβει να ανακαινίσει το δωμάτιό σου. Ό,τι κι αν κάνει θα είναι τέλειο, θα σου λύσει τα χέρια και θα νιώσεις ευγνώμων που υπάρχει για σένα. Και βέβαια, εκτός από το να είναι ένα θαυμάσιο πολυεργαλείο, η αγάπη του για σένα είναι βαθιά και δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείς για την ηρεμία και την ειρήνη μέσα στη σχέση σας. Από τη στιγμή που θα σου αφιερώσει την καρδιά του, θα παραμείνει πιστός και συνεπής σε αυτά που νιώθει.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός έχει μια κακή φήμη, εξαιτίας της έφεσής του στην… μυστικοπάθεια! Αυτό το χαρακτηριστικό του όμως θα μπορούσες να το εκλάβεις απλώς ως κάτι που κρατάει καλά κρυμμένο μέσα του και δεν είναι για τον καθένα. Από τη στιγμή που θα βγει μαζί σου και θα σε επιλέξει ώστε να σε αφήσει να κρυφοκοιτάς και εσύ στον μυστικό του κόσμο, έχει δεσμευτεί απέναντί σου. Θα προστατέψει τη σχέση σας, δίνοντας προτεραιότητα στα συναισθήματά σου και αρνούμενος να ασχοληθεί με το τι θα σκεφθούν οι άλλοι για την ένωσή σας. Βέβαια, δεν είναι ο τύπος που μπορείς να τον πιέσεις να βγείτε μαζί για να δείξεις σε όλους ότι είστε ζευγάρι, ούτε «ντε και καλά» να έχετε κοινό προφίλ στα social media. Όμως, μην αμφιβάλλεις ότι θα ακυρώσει τα σχέδιά του για να ζήσει μια ζεστή νύχτα μόνο μαζί σου και για να σε φροντίσει, όταν αρρωσταίνεις. Επίσης, δεν θα έχει καμία αντίρρηση να συμμετάσχει σε όσες συζητήσεις επιθυμείς για να του μιλήσεις για τι σκέψεις, τις πράξεις και τις επιθυμίες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίτο, αλλά εξίσου σημαντικό ζώδιο, ο Αιγόκερως, ανθίζει όταν πρόκειται να μπει σε μια νέα σχέση. Γενικά, έχει χαμηλή ανοχή στις ανούσιες και επιπόλαιες συναναστροφές και συζητήσεις και θα μπορούσε να εκληφθεί ως υπερβολικά αυστηρό άτομο. Αυτό όμως συμβαίνει απλώς και μόνο επειδή προσπαθεί να διακρίνει ποιος είναι ο καλύτερος σύντροφος ανάμεσα σε άλλους. Μόλις περάσεις τα τεστ που θα σου βάλει (και αντιστρόφως), τότε ο Αιγόκερως θα εξελιχθεί σε κορυφαίο και πολύτιμο «συμπαίκτη» μέσα στη σχέση. Θα χρησιμοποιήσει την περίφημη «εργασιακή ηθική» του για να είναι ο καλύτερος δυνατός σύντροφος. Αν κάποιος τολμήσει να σε πειράξει, είναι πάντα έτοιμος να παίξει και επίθεση και άμυνα, προκειμένου να σε υπερασπιστεί. Είναι πεισματάρης μέχρι στερνής ρανίδας αλλά και το είδος του συντρόφου που θα πάει μαζί σου παντού. Και στα εύκολα και στα δύσκολα μονοπάτια.

Διάβασε επίσης:


Πηγή