Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού θα σε «παίξουν στα δάχτυλα»

Αυτοί θα χτυπάνε το ντέφι κι εσύ θα χορεύεις. Οι άντρες του ζωδιακού που θα σου αναφέρουμε παρακάτω έχουν ένα απίστευτο ταλέντο στο να χειρίζονται πρόσωπα και καταστάσεις και στο να κατευθύνουν τα πράγματα εκεί που εκείνοι επιθυμούν. Δεν είναι εύκολοι… αντίπαλοι γι΄ αυτό να είναι ψυλλιασμένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο απόλυτος άρχοντας του παιχνιδιού. Δεν το σπούδασε το… «επάγγελμα», το έχει στο DNA του. Ο Σκορπιός θα σε «παίξει» άγρια. Θα σε χειραγωγήσει, θα σε κοντρολάρει και θα σε ελέγξει όσο δεν πάει. Και το άσχημο της υπόθεσης για σένα είναι ότι δεν θα καταλάβεις καν ότι το κάνει όλο αυτό. Θα εκμεταλλευτεί κάθε σου συναίσθημα και σκέψη προς όφελός του. Όσο πιο δύσκολος αντίπαλος είσαι, τόσο πιο πολύ τον εξιτάρεις… 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως αρέσκεται στο να εκμεταλλεύεται την καλή σου φύση και τις αγαθές σου προθέσεις. Θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να σου θολώσει τα νερά, προκειμένου να μην καταλάβεις τι πάει να κάνει. Συνήθως ξεσπά στους άλλους και ανήκει στους άντρες εκείνους που ενδιαφέρονται πολύ για την επιβεβαίωση ή για να καλύψουν τα συναισθηματικά κενά τους. 

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς τηρεί μια στάση… παθητική – επιθετική στις σχέσεις του. Δηλαδή, σε παραπλανά με μαεστρία και σε κάθε καβγά ή διαφωνία στο παίζει το θύμα της υπόθεσης. Θα στα φέρει έτσι τα πράγματα, ώστε στο τέλος να κάνεις αυτό που θέλει εκείνος και φυσικά να του ζητήσεις και… συγγνώμη που τον αδίκησες ή τον πλήγωσες. Είναι μανούλα στον ψυχολογικό εκβιασμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος γενικά στην ζωή του δεν έχει κακία. Απλώς θα σε «παίξει» με κάθε τρόπο για να περάσει το δικό του και να πάρει αυτό που θέλει. Είναι ένα από τα πιο έξυπνα ζώδια και μπορεί να βρει χίλιους τρόπους για να σε χειραγωγήσει και να σε κατευθύνει. Μετά βαριέται εύκολα και πάει σε… άλλα λουλουδάκια να μαζέψει νέκταρ. 

ΖΥΓΟΣ

Μην σε ξεγελά το αθώο πρόσωπο του Ζυγού ή το γλυκό του χαμόγελο. Αυτό που επιδιώκει είναι να σε παραπλανήσει και με την γοητεία του να σε χειραγωγήσει και να του κάνεις όλα τα χατίρια. Ο Ζυγός δεν τσακώνεται ποτέ. Το μεγάλο του όπλο είναι η ευγένειά του και η γαλιφιά του, μέσω της οποία παίρνει σχεδόν πάντα ό,τι θέλει. Επειδή… απλά μπορεί!

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!

Αυτά είναι τα 6 πιο παθιασμένα ζευγάρια ζωδίων

Τα 5 ζώδια που είναι αναποφάσιστα για το αν θέλουν ή όχι να είναι σε σχέση


Πηγή