Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αυτός είναι ο αληθινός λόγος που δεν στεριώνουν οι σχέσεις σου!

Παραδέξου το. Ό,τι ζώδιο κι αν είσαι, έχει έρθει κάποια στιγμή που αναρωτήθηκες «Γιατί δεν μπόρεσα να κρατήσω αυτήν τη σχέση και διαλύθηκε;».

Πάντα βέβαια υπάρχουν κάποιοι λόγοι, όμως αν ανατρέξεις στα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου, θα διαπιστώσεις ότι το καθένα έχει ένα συγκεκριμένο στοιχείο που μας δείχνει τον πραγματικό λόγο που δεν έμεινε μέσα σε μια σχέση. Η αλήθεια καμιά φορά είναι σκληρή, όμως είναι μια.

Ας δούμε ποια είναι αυτή η αλήθεια για το κάθε ζώδιο χωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Ως Κριός, είσαι ακραίος από τη φύση σου. Είσαι υπερβολικά παθιασμένος, με έντονη προσωπικότητα και σίγουρα δεν φοβάσαι να το δείξεις. Όταν βγεις ραντεβού με κάποιον/α, έχεις μια υπερβολή σε όλες τις εκδηλώσεις σου. Το πρόσωπο που είναι μαζί σου όμως δεν ξέρει την παθιασμένη φύση σου κι έτσι παρερμηνεύει τη σφοδρότητά σου σαν κάτι το νευρωτικό, που πιθανόν να το απομακρύνει. Είσαι το άτομο του «όλα ή τίποτα» σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής και αυτό σίγουρα συμπεριλαμβάνει και τις ερωτικές σου σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν φαίνεται να το έχεις και πολύ με την επικοινωνία. Έχεις πολλά να πεις, αλλά δεν ξέρεις το πώς. Και τις περισσότερες φορές, στην προσπάθειά σου να επικοινωνήσεις, μπορεί να μιλάς υπερβολικά δυνατά ή δε αρθρώνεις λέξη. Παλεύεις πραγματικά για να βρεις την αληθινή επικοινωνία με τον άνθρωπο που είσαι μαζί, όμως συχνά ο τρόπος που το κάνεις προκαλεί μεγάλη ένταση στη σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ως Δίδυμος, κάνεις πάντα δεύτερες σκέψεις για το κάθε τι στη ζωή. Κι αυτό περιλαμβάνει και τον εαυτό σου. Σε μια σχέση, έχεις την τάση να περνάς διάφορες κρίσεις ταυτότητας. Μπορεί να χάσεις τον εαυτό σου, ενώ είσαι στα μισά της προσπάθειάς σου να χτίσεις ένα δεσμό. Ξαφνικά δυσανασχετείς και κατηγορείς τον εαυτό σου για αυτό. Συχνά, μπορεί να προβάλλεις αυτές τις βαθιές ανασφάλειες στον/στην σύντροφό σου, που με τη σειρά του αρχίζει να ανησυχεί για το ποιος/α πράγματι είσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Η ζεστή, δεκτική καρδιά σου είναι το καλύτερο, αλλά και το χειρότερο χαρακτηριστικό σου. Σου είναι τόσο εύκολο να αντιδράς με υπερβολή, ακόμα και για τα πιο μικρά και ασήμαντα πράγματα. Αυτό είναι που συνήθως απομακρύνει τον/την σύντροφό σου. Είσαι υπερβολικά συναισθηματικός/ή, χωρίς καμία αμφιβολία και τείνεις να νιώθεις σε πολύ βάθος το κάθε τι. Είσαι παθιασμένος/η στον έρωτα από τη φύση σου, κάτι που είναι πολύ όμορφο, αλλά το πολύ πάθος «κατακέφαλα» μπορεί να γίνει αφόρητο για τους άλλους, που δεν το καταλαβαίνουν. Και όλα αυτά είναι αρκετά για να τους οδηγήσουν μακριά σου.

ΛΕΩΝ

Ως Λέων, το «εγώ» σου πάει μαζί με σένα. Δυσκολεύεσαι πολύ να αφήσεις πίσω σου σχέσεις ή να φύγεις από μια κατάσταση που έχει τελειώσει. Αν όμως κάποιος/α σου δείξει με οποιονδήποτε τρόπο ότι σε απορρίπτει, θα είναι πολύ δύσκολο για σένα να συνέλθεις από το τραύμα που σου προκάλεσε. Μετά από αυτό, θα διαγράψεις αυτόν που σε πλήγωσε και πολύ γρήγορα θα προχωρήσεις για το επόμενο «θήραμά σου». Συνήθως, δε δίνεις στους ανθρώπους το δικαίωμα ή μια δεύτερη ευκαιρία για να παλέψουν και να ξανακερδίσουν την καρδιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Είσαι τελειομανής από τη φύση σου και σίγουρα περιμένεις πολλά από τον/την σύντροφό σου. Περιμένεις να είναι τέλειος/α με κάθε πιθανό τρόπο και δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο. Ακόμα και οι πιο μικρές και ασήμαντες λεπτομέρειες, που θα μάθεις για κάποιον, μπορεί να σε κρατήσουν μακριά από το να τον/την γνωρίσεις καλύτερα, σε ένα πιο βαθύ επίπεδο. Δεν είναι μυστικό ότι θέλεις για σένα τα καλύτερα, οπότε αν κάποιος δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου, απλώς δεν το προχωράς παραπέρα. Παρθένε, μάλλον ξεχνάς ότι η τελειότητα, στην πραγματική ζωή, ΔΕΝ υπάρχει… Άλλωστε, κάποιος εκεί έξω μπορεί να είναι ο τέλειος …ατελής για σένα! Μην το σκέφτεσαι.

ΖΥΓΟΣ

Ως Ζυγός, είσαι εντελώς εστιασμένος/η στο να βρεις κάποιον που θα ταιριάζει με όλα όσα έχεις συγκεντρώσει στη λίστα σου για τον τέλειο εραστή ή ερωμένη. Έχεις καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο τύπο προσώπου, που τον/την ψάχνεις μέσα στον αέναο χρόνο και με τον καιρό γίνεται όλο και πιο δύσκολο για σένα να ξεφύγεις από αυτήν την εικόνα που έχεις δημιουργήσει. Τις πιο πολλές φορές, δε θα αφιερώσεις καν χρόνο για να γνωρίσεις κάποιον που δεν ταιριάζει ακριβώς σε αυτό που ονειρεύεσαι. Έτσι, διώχνεις μακριά σου μερικούς πραγματικά σπουδαίους ανθρώπους. Ένας Ζυγός αρέσκεται να κολλάει στην εμφάνιση και την κοινωνική εικόνα, και οτιδήποτε έξω από το ιδανικό δεν αξίζει τον χρόνο του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις μια αήττητη συνήθεια να σπρώχνεις ή μάλλον να επισπεύδεις τα πράγματα σε μια σχέση, κάτι που μπορεί να οδηγήσει μακριά τον/την σύντροφό σου. Φτιάχνεσαι τόσο πολύ στην ιδέα της αγάπης, που την στιγμή που έρχεται στη ζωή σου, προσκολλάσαι εντελώς σε αυτήν. Θέλεις τόσο απελπισμένα να λειτουργήσουν καλά τα πράγματα που τελικά καταφέρνεις να τα καταστρέφεις πριν να έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν. Θέλεις ο σύντροφός σου να δεσμευτεί με τον ίδιο τρόπο με σένα και αν νιώσεις ότι δεν το κάνει, είσαι πολύ γρήγορος στο να χάνεις την ψυχραιμία σου και να… τρελαίνεσαι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας Τοξότης τρομοκρατείται στην ιδέα της δέσμευσης. Η σκέψη και μόνο ότι θα είσαι δεμένος με ένα πρόσωπο για όλη σου τη ζωή σε ανατριχιάζει. Έχεις συνηθίζει να ζεις για τον εαυτό σου και μόνο για τον εαυτό σου. Και η ιδέα ότι θα πρέπει να χωρέσεις κι ένα άλλο πρόσωπο στα σχέδιά σου δεν σε ενδιαφέρει στο ελάχιστο. Θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου στο φουλ, χωρίς να έχεις την έννοια κάποιου άλλου. Για να είμαστε εντελώς ειλικρινείς, μια σχέση δεν είναι και στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων σου. Είναι προτιμότερο για σένα να εξερευνάς τον εαυτό σου και τον.. κόσμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σου είναι δύσκολο να εκφραστείς όταν γνωρίζεις νέα άτομα. Αποτραβιέσαι και κλείνεσαι στο καβούκι σου, κάτι που μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι ως σνομπ ή βαρετός/ή. Οι άλλοι διστάζουν να σε πλησιάσουν για να σε γνωρίσουν σε βάθος, επειδή εσύ δεν τους αφήνεις. Δείχνεις να είσαι πράος/η, ένας χαρακτήρας χωρίς συναισθήματα και νεύρο. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να κάνουν το ταίρι σου να βαρεθεί ή να χάσει το ενδιαφέρον του και να απομακρυνθεί από κοντά σου. Μάλλον δεν μπορείς να κρατήσεις ζωντανό το ενδιαφέρον κάποιου για σένα, επειδή δεν του δείχνεις τον πραγματικό σου εαυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, ακόμα κι αν έχεις δυνατά αισθήματα για κάποιον/α, σου αρέσει να το παίζεις ψυχρός και αδιάφορος. Προσεγγίζεις τους άλλους με ανέμελο στυλάκι και χρησιμοποιείς την τακτική «από μακριά κι αγαπημένοι». Όμως βαθιά μέσα σου, επιθυμείς να ζήσεις κάτι δυνατό κι αληθινό, μόνο που ποτέ δεν πρόκειται ν’ αφήσεις αυτά σου τα συναισθήματα να φανούν. Εμφανίζεσαι ως ένα άτομο απόμακρο και «αναίσθητο», όμως στην πραγματικότητα δείχνεις τα απολύτως αντίθετα από αυτά που πραγματικά αισθάνεσαι.

ΙΧΘΥΕΣ

Ως Ιχθύς, είσαι πολύ εκλεκτικός, για το δικό σου καλό πάντα. Ακόμα και ένα μικρό ή ασήμαντο χαρακτηριστικό κάποιου μπορεί να αλλάξει εντελώς τα αισθήματά σου απέναντί του. Έχεις γνωρίσει δεκάδες υποψήφιους συντρόφους, αλλά ελάχιστοι από αυτούς ήταν ικανοί να ταιριάξουν με τα δικά σου «φαντασιακά» πρότυπα. Για σένα, είναι χίλιες φορές προτιμότερο να είσαι μόνος/η, παρά να ζήσεις με κάποιον που δεν ταιριάζει στις ρομαντικές προσδοκίες σου.

Διάβασε επίσης: 

Το ζώδιό σου δείχνει τι είναι αυτό που σε παθιάζει πιο πολύ!

Έτσι θα προσπαθήσει να σε κοντρολάρει το κάθε ζώδιο

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα ελαττώματα του ζωδίου σου!

Ποια ζώδια είναι πρόθυμα να ζητήσουν συγγνώμη και ποια αρνούνται πεισματικά;

Ποιο είναι το «τοξικό» χαρακτηριστικό σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου;


Πηγή