Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποπλανήσεις έναν Ταύρο

Εάν έπρεπε να επιλέξεις μεταξύ μιας αγκινάρας και μιας φράουλας για να καλύψεις τις ημερήσιες ανάγκες σου για βιταμίνη C, ποιο από τα δυο θα επέλεγες;

Εγώ πάντως σίγουρα…θα επέλεγα έναν ξαναμμένο Ταύρο!

Η παρακάτω συνταγή είναι απλή και δοκιμασμένη αιώνες τώρα…

Παίρνουμε έναν Ταύρο, τον ταΐζουμε με φράουλες (όποιος απάντησε “αγκινάρες” να δει επειγόντως ψυχίατρο) και περιμένουμε… Οι φράουλες, εκτός από νοστιμότατες, είναι και πλούσια πηγή βιταμίνης C, ασβεστίου, μαγνησίου και υδραργύρου. Κανονικά θα σου έλεγα να τις φτύσεις, αλλά ο υδράργυρος αυτός, καθώς φαίνεται, εκτινάσσει την τεστοστερόνη στα ύψη και κατά συνέπεια… την σεξουαλική ορμή του (Alleluia!).

Τώρα λοιπόν που ξέρετε το μυστικό, καλό θα ήταν να προχωρήσεις στην εκτέλεση του πονηρού σχεδίου αποπλάνησης Ταύρου!

Για να είμαι πιο ακριβής, παίρνουμε έναν Ταύρο (προσέχουμε… να αποφύγουμε τα κέρατα), του βάζουμε χαλαρωτική μουσικούλα, τον αρχίζουμε στα ναζάκια (όχι πολλά, θα βαρεθεί), του κάνουμε μασαζάκι, τον ταΐζουμε στο στόμα φράουλες με σαντιγύ, τον τρίβουμε σαν το λυχνάρι του Αλαντίν και…. περιμένουμε να βγει το Τζίνι!

Και επειδή το Τζίνι και ο Ταύρος έχουν σχέση ζωής και αγάπης, θα σας έλεγα να μπείτε ανάμεσα σ’ αυτή την σχέση και να την απολαύσετε όσο περισσότερο μπορείτε. Αργό φυτίλι καίει ο Ταύρος και θα χαρείτε πολύ να μάθετε ότι είναι και ένας από τους πιο αισθησιακούς και sexy άντρες του ζωδιακού.

Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του και απολαύστε το sex με αυτόν που…. ξέρει τι θέλουν οι γυναίκες!

 

Πηγή