Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Αυτό είναι το σεξουαλικό του πορτρέτο, σύμφωνα με το ζώδιό του

Κακά τα ψέματα. Το λένε οι γιατροί, το λένε οι ψυχολόγοι, αλλά και οι αστρολόγοι. Το σεξ είναι ο κυριότερος παράγοντας υγείας και ευεξίας. Πόσο μάλλον στην εποχή μας που τα προβλήματα και το άγχος έχουν καταντήσει τη ζωή τόσο δύσκολη. Ένα καλό σεξάκι, λοιπόν, χρειάζεσαι κάθε φορά που νιώθεις down. Το μυαλό σου θα ξελαμπικάρει και η φυσική σου κατάσταση θα βελτιωθεί στη στιγμή.

Αν πάλι αναρωτιέσαι ποιον εραστή να διαλέξεις ή ποιος σου ταιριάζει περισσότερο, ρίξε μια ματιά πιο κάτω και μάθε τι είδους εραστής είναι το κάθε ζώδιο και αν οι επιδόσεις του στο κρεβάτι σου ταιριάζουν:

ΚΡΙΟΣ

Του αρέσουν οι ερωτικές «κόντρες», στις οποίες βγαίνει πάντα… νικητής. Είναι αυθόρμητος, με ασυγκράτητο, εκρηκτικό ταπεραμέντο, πιο ερωτικός «πεθαίνεις». Διαθέτει μοναδική σεξουαλικότητα και θα σε οδηγήσει στην κορυφή της ευχαρίστησης!

ΤΑΥΡΟΣ

Επιθετικός, το απόλυτο ερωτικό «τέρας», δεν σταματάει ποτέ να διεκδικεί κάτι που το θέλει πολύ. Εκδηλωτικός στον έρωτα, με κολασμένη σεξουαλικότητα, δίνει τα πιο αισθησιακά φιλιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλός ακροατής, αξιαγάπητος όσο κανένας. Υπηρετεί το δόγμα «Κάντε έρωτα όχι πόλεμο». Είναι προστατευτικός, διακριτικός και γενναιόδωρος εραστής. Ο έρωτας μαζί του είναι ένα ατέλειωτο “δούναι και λαβείν”, ένα εκτονωτικό παιχνίδι που σε απαλλάσσει από έγνοιες και προβληματισμούς και σε οδηγεί στην απελευθέρωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διαθέτει πολύ μεγάλο σεξαπίλ, είναι εξαιρετικός στα χάδια και τα φιλιά και έχει υπερχειλίζουσα σεξουαλική ενέργεια. Αν και  τον θέλουν πολλοί, λίγοι μπορούν να τον κατακτήσουν. Θαυμάσιος ερωτικός σύντροφος.

ΛΕΩΝ

Η φυσική του παρουσία και μόνο είναι “τραβηχτική” και το ξέρει. Λάμπει πάντα και ξεχωρίζει από τους άλλους μέσα σε έναν χώρο. Είναι πολύ σεξουαλικός και γνωρίζει πολύ καλά πως να σε κάνει ν’ αναστενάξεις και να βιώσεις τη γνήσια ερωτική απόλαυση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κυριαρχικός στο κρεβάτι, του αρέσει να έχει την τελευταία λέξη. Έξυπνος και απίστευτα εθιστικός, είναι ο πιο σέξι σύντροφος με μεγάλη σεξουαλική ενέργεια. Μπορεί να κάνει φασαρία στο κρεβάτι.

ΖΥΓΟΣ

Υπερβολικά τρυφερός και ευγενικός, ξυπνάει την επιθυμία στο άλλο φύλο με έναν μοναδικό τρόπο. Αστείος, γλυκός εραστής, το πιο περιποιητικό άτομο που έχεις συναντήσει και εκπληκτικός στο κρεβάτι. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αφόρητα ελκυστικός, ομιλητικός, δραστήριος, ενστικτώδης εραστής, ένα σεξουαλικό τέρας που ποτέ δεν χορταίνει. Σίγουρα ο πιο ερωτικός, μπορεί να σου μιλήσει για τα πάντα. Τα φιλιά του είναι καυτά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυθόρμητος, θυελλώδης με άφθονο σεξαπίλ. Το μόττο του είναι η αλήθεια και η εντιμότητα, γι’ αυτό δεν έχει κρατήματα και ορμάει σαν χείμαρρος στην ερωτική περιπέτεια. Είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος, δραστήριος και περιπετειώδης στο κρεβάτι. Θα σε φιλήσει όπως ποτέ κανείς άλλος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ζωηρός, ελκυστικός, ευφυής, διαισθητικός, παιχνιδιάρης, ακαταμάχητος, καλός συζητητής. Παίρνει πάντα αυτό που θέλει στο κρεβάτι και όχι μόνο. Το φιλί του αναστατώνει. Ο καλύτερος εραστής!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αξιόπιστος και σέξι, ένα δυσεύρετο είδος εραστή. Λατρεύει να είναι σε μακροχρόνια σχέση και να εξερευνά όλες τις πτυχές της. Πολύ ενεργητικός, ακούραστος και ασυγκράτητος στο κρεβάτι.

ΙΧΘΥΕΣ

Στοργικός, εύστροφος, πολύ σεξουαλικός. Του αρέσει στο σεξ να επικεντρώνει όλη την προσοχή πάνω του. Θέλει να έχει πάντοτε τον πρώτο λόγο, ενώ η ερωτική του συμπεριφορά μπορεί να είναι αρκετά ασυνήθιστη ή παράξενη, με την καλή έννοια βέβαια. Εκκεντρικός και παιχνιδιάρης στο κρεβάτι. 

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Διάβασε επίσης: Μάθε τι δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στο κρεβάτι, ανάλογα με το ζώδιό του

Τα 4 πιο δοτικά ζώδια στο κρεβάτι

Στο κρεβάτι με έναν Ζυγό

Αν είσαι μη μου άπτου και του παρθεναγωγείου, μείνε μακριά από αυτόν τον άντρα

Το Astro μας λάμπει και στο Instagram. Follow it!




Πηγή