Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Βουλιάζει η σχέση σου με Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ; Δες πώς θα τη σώσεις!

Μετά από ένα χρονικό σημείο, η σχέση μπαίνει σε μια ρουτίνα, οπότε το να κρατήσεις την ερωτική φλόγα αναμμένη δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Παρακάτω θα βρεις τι πρέπει να προσέξεις και τι να αποφύγεις, αν το ταίρι σου ανήκει σε ζώδια του Νερού, δηλαδή, είναι Καρκίνος, Σκορπιός ή Ιχθυς, ώστε να μην χαθεί το ερωτικό ενδιαφέρον του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Το πρώτο και κύριο που μάλλον σου είναι γνωστό είναι ότι, αν δεν μπορείς να αγαπήσεις τους γονείς του, τουλάχιστον μην τους κακολογείς ή τους κατακρίνεις γιατί αυτόματα είναι σαν να στρέφεις τα πυρά σου εναντίον του, αφού είναι κομμάτι τους. Κατά τα άλλα, χρειάζεται μια σχέση με άφθονο ρομαντισμό, πολύ αγάπη και φροντίδα. Και είναι αυτός που θέλει να σε φροντίσει και να νιώσεις προστατευμένος/η, γι’ αυτό επίτρεψέ του να το κάνει μερικές φορές και μην παρουσιάζεσαι τόσο πολύ αυτάρκης. Μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να βρίσκεις τους φόβους και τις ανησυχίες του παράλογες αλλά να έχεις κατά νου ότι γι’ αυτόν ισχύουν πραγματικά.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Ο Σκορπιός είναι ή του ύψους ή του βάθους, οπότε πρέπει να αποδεχτείς τις εναλλαγές της διάθεσής του. Αν δε θέλει να μιλήσει ή απομονώνεται, σεβάσου το και μην τον ρωτάς συνεχώς τι έχει. Κυρίως μην προσπαθήσεις να τον κάνεις να ευθυμήσει γιατί μπορεί να γίνει πολύ κακός. Να μη χάσεις το πάθος σου και να τον αφήνεις να έχει το πάνω χέρι στην κρεβατοκάμαρα. Αν σε ελέγχει ή σου κάνει σκηνές ζηλοτυπίας, με ήπιο αλλά σαφή τρόπο να του το ξεκόψεις όσο είναι νωρίς γιατί είναι σημαντικό να μάθει να σέβεται την ανεξαρτησία σου.

ΙΧΘΥΕΣ 

Ο Ιχθύς σου έχει ανάγκη να κατανοήσεις τον κόσμο του, τα όνειρα και τις φαντασιώσεις του. Μπορεί ορισμένες φορές να είναι αλλού και να μη σου απαντά ή να μη μετέχει σε συζητήσεις αλλά αποδέξου το και μην προσπαθήσεις να τον προσγειώσεις στην πραγματικότητα. Την ξέρει πολύ καλά, απλά δεν του αρέσει. Συντονίσου μαζί του, δέξου την ισχυρή του διαίσθηση, δείξε του την αγάπη σου, φρόντισέ τον, αλλά δώσε του την ευκαιρία να ηγηθεί της σχέσης και μην τονίζεις το πόσο ευαίσθητος -άρα και αδύναμος- είναι, έτσι ώστε να μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μην κρέμεται υπερβολικά από πάνω σου.

Διάβασε επίσης:Βουλιάζει η σχέση σου με Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω; Δες πώς θα τη σώσεις

Βουλιάζει η σχέση σου με Κριό, Λέοντα ή Τοξότη; Δες πώς θα τη σώσεις!

Βουλιάζει η σχέση σου με Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο; Δες πώς θα τη σώσεις!


Πηγή