Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Βουλιάζει η σχέση σου με Κριό, Λέοντα ή Τοξότη; Δες πώς θα τη σώσεις!

Μετά από ένα χρονικό σημείο, η σχέση μπαίνει σε μια ρουτίνα, οπότε το να κρατήσεις την ερωτική φλόγα αναμμένη δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Παρακάτω θα βρεις τι πρέπει να προσέξεις και τι να αποφύγεις, αν το ταίρι σου ανήκει σε ζώδιο της Φωτιάς, δηλαδή, είναι Κριός, Λέοντας ή Τοξότης, ώστε να μην χαθεί το ερωτικό ενδιαφέρον του.

ΚΡΙΟΣ 

Ο Κριός έχει ανάγκη από ποικιλία και αυθορμητισμό για να είναι καλά σε μια σχέση. Χρειάζεται συχνά να βρίσκεις τρόπους, ώστε να ανανεώνεις το ενδιαφέρον του και ταυτόχρονα να μοιράζεστε νέες εμπειρίες για να ξεφεύγετε από τη ρουτίνα που είναι ο μεγάλος εχθρός του. Θέλει να τον αφήνεις λίγο ελεύθερο για να του λείψεις γι’ αυτό επιβάλλεται να έχεις και δικά σου ξεχωριστά χόμπι ή ενδιαφέροντα και να μην κρέμεσαι από πάνω του. Προσπάθησε, επίσης, να μην παίρνεις τα ξεσπάσματά του πολύ προσωπικά γιατί θα φωνάξει αλλά αυτόματα θα του περάσει και θα το ξεχάσει.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΛΕΩΝ 

Το Λιοντάρι σου θέλει να λατρεύεται γι’ αυτό μην τσιγκουνεύεσαι την αγάπη και την προσοχή στη σχέση σου, υποθέτοντας ότι του τα έχεις πει και τα έχεις δείξει όλα άπειρες φορές και στο τέλος θα καταντήσεις γραφικός/η. Αν βλέπεις ότι συχνά το παρακάνει με την υπεροψία, την αλαζονεία ή την υπερβολή του, φρόντισε η κριτική σου να είναι ήπια και εποικοδομητική, χωρίς να πληγώσεις το εύθραυστο Εγώ του και να προσβληθεί. Ο Λέων νιώθει περήφανος για σένα (αλλιώς δε θα ήταν μαζί σου), γι’ αυτό επίτρεψέ του να σε επαινεί και να σε κομπλιμεντάρει και μην τον κόβεις απότομα, αν πχ είσαι στενοχωρημένος/η ή έχεις νεύρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Να είσαι ειλικρινής και άμεσος με τον Τοξότη σου, γιατί δεν του αρέσουν ούτε τα ψέματα, ούτε τα παιχνίδια κι οι στρατηγικές αλλιώς θα χάσει κάθε ευγένεια και λεπτότητα και η σχέση σας θα χαλάσει. Είναι ζώδιο της περιπέτειας και του αρέσουν οι εξερευνήσεις κι οι βόλτες στην ύπαιθρο και οι εκδρομές γι’ αυτό μην επιμένεις να κάθεστε συνεχώς οι δυο σας στο σπίτι. Θυμήσου ότι αποφεύγει τη ρουτίνα σαν την… πανούκλα γι’ αυτό μην προσπαθήσεις να τον περιορίσεις. Δώσε του χώρο, άπλα και ελευθερία κινήσεων και θα μείνει ευτυχής στο πλευρό σου.

Διάβασε επίσης: Θέλεις να τον διώξεις; Σου δείχνουμε τον τρόπο 

Το ζώδιό του δείχνει για ποιο λόγο «θα την κάνει» από τη σχέση σας 

Οι 3 άντρες του ζωδιακού που θα σου κάνουν τη ζωή δύσκολη


Πηγή