Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Για αυτά τα τρία ζώδια το στενό δέσιμο με το ταίρι τους είναι απαραίτητο

Ένα από τα καλύτερα πράγματα όταν είσαι σε σχέση είναι η οικειότητα που έχεις με τον/την σύντροφό σου. Είναι η εγγύτητα ψυχής, το να μη φοβάσαι να νιώσεις ευάλωτος και βέβαια το σωματικό άγγιγμα που κάνει ξεχωριστή τη σχέση σου. Αν και όλοι έχουν ανάγκη αυτό το στενό δέσιμο που τους προσφέρει μια σχέση, μερικά ζώδια λαχταρούν περισσότερο την οικειότητα, στη ζωή τους γενικά, αλλά πολύ περισσότερο σε μια συντροφική σχέση.

Ωστόσο υπάρχουν μερικά ζώδια που από τη φύση τους δεν αντέχουν τα πολλά… κολλητιλίκια. Προτιμούν τον ιδιωτικό τους χώρο, τον δικό τους χρόνο, και μια σχετική απόσταση από το ταίρι τους, πιστεύοντας ίσως ότι έτσι εμποδίζουν τη γρήγορη φθορά της σχέσης. Η οικειότητα με τον/την σύντροφό τους υπάρχει βέβαια, όχι όμως διαρκώς.

Στον αντίποδα, κάποια άλλα ζώδια δεν αντέχουν την αποξένωση, την απόσταση, την αποστασιοποίηση, την αδιαφορία, τα στεγανά και τους σκελετούς στις ντουλάπες. Θέλουν η ψυχή και το σώμα του συντρόφου τους να γίνεται ένα με το δικό τους, χωρίς σύννεφα αμφιβολίας που θα τους κάνουν να νιώθουν ανασφάλεια.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που αν δεν αναπτύξουν την απόλυτη οικειότητα με το ταίρι τους, δεν θεωρούν ότι έχουν σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Από όλα τα ζώδια της γης, ο Ταύρος είναι μακράν το πιο στοργικό, χάρη στη σύνδεσή του με την Αφροδίτη, τον πλανήτη που συνδέεται με την αγάπη. Αυτό το ζώδιο ζει για τη σωματική επαφή και δεν υπάρχει όριο στις αγκαλιές και στα φιλιά που επιθυμεί. Όλα εξαρτώνται από το πόσο πιο κοντά και οικεία νιώθει με τον/την σύντροφό τους. Αν και δεν θα βιαστεί να ξεκινήσει μια σχέση, από τη στιγμή που θα δεσμευτεί τα δίνει όλα. Και αυτό σημαίνει ότι είναι ανοιχτός και ειλικρινής με τα συναισθήματά του και χρειάζεται το ίδιο σε αντάλλαγμα.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν και ο Καρκίνος αγαπά τη σωματική στοργή, αυτό που λαχταράει πάνω απ’ όλα είναι η συναισθηματική οικειότητα. Για να μπορέσει αυτό το ζώδιο του νερού να αισθάνεται ασφαλές, να νιώθει ότι αγαπιέται και ότι είναι συνδεδεμένο με το ταίρι του, θα πρέπει να είναι σε θέση να εκφράσει πλήρως το βάθος των συναισθημάτων και αυτό να αντανακλάται και να επιστρέφεται. Επειδή η καρδιά του είναι τόσο ανοιχτή και ευάλωτη, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός όταν ανοίγεται σε ανθρώπους. Από τη στιγμή όμως που θα το κάνει, χρειάζεται συνέχεια επιβεβαίωση ότι έχει εμπιστευτεί το σωστό άτομο. Όσο πιο ασφαλής αισθάνεται, τόσο πιο πολύ θα αναπτύσσεται η οικειότητα με τον/την σύντροφό του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Ο Σκορπιός μπορεί να έχει (δικαιολογημένα) μια φήμη ότι αναζητά την σωματική οικειότητα, καθώς είναι το πιο απροκάλυπτα σεξουαλικό ζώδιο του ζωδιακού, αλλά στην πραγματικότητα η επιθυμία του για συναισθηματική οικειότητα μπορεί να είναι ισχυρότερη. Αυτό συμβαίνει επειδή, κάτω από την πανοπλία του, είναι πολύ ευάλωτος συναισθηματικά. Παρόλο που είναι πολύ εύκολο για τον Σκορπιό να συνδεθεί σε φυσικό επίπεδο, χωρίς πολλή οικειότητα, έχει ανάγκη κάποιο πραγματικά πολύ ξεχωριστό άτομο, προκειμένου να αποκαλύψει την αληθινή του καρδιά. Αφού βρει αυτό το άτομο, για να είναι πλήρως ικανοποιημένος, χρειάζεται αφοσίωση, στοργή και πολλή προσοχή μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα. Ίσως νομίζεις ότι ζητάει πολλά, αλλά, να ξέρεις ότι τα ανταλλάγματα που θα λάβεις από αυτό το ζώδιο του νερού είναι ανεκτίμητα.

Διάβασε επίσης:


Πηγή