Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Για αυτή τη γυναίκα «θα κόψει φλέβες», ανάλογα με το ζώδιό του

Για τον κάθε άντρα του ζωδιακού, υπάρχει μια γυναίκας που είναι πραγματικά ακαταμάχητη για εκείνον. Μπορεί να την ερωτευτεί, να την… καψουρευτεί, να κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει και γενικότερα να πέσει για εκείνον στα πατώματα

ΚΡΙΟΣ

Ένας Κριός θα γίνει λιώμα για μια δυνατή και ανεξάρτητη γυναίκα. Αν λέει φωναχτά τις σκέψεις της και είναι έτοιμη αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση, θα την λατρέψει. Η επιτυχία και η ικανότητα είναι ισχυρά αφροδισιακά χαρακτηριστικά για έναν Κριό.

ΤΑΥΡΟΣ

Την προσοχή του Ταύρου θα τραβήξει μια γυναίκα που είναι υποστηρικτική, αστεία και με θηλυκότητα. Εάν τον ταρακουνάει λίγο αλλά παραμένει υπέροχα θηλυκή, θα την ερωτευτεί παράφορα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι εγγυημένο ότι ο άντρας Δίδυμος «θα πέσει στα σκληρά» για μια γυναίκα που είναι υπερβολικά έξυπνη, δημιουργική και με χιούμορ. Από τη στιγμή που θα τραβήξει το ενδιαφέρον του και θα συνεχίσει να τον εκπλήσσει και να τον εντυπωσιάζει, θα γίνει ακαταμάχητη για εκείνον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Οι άντρες Καρκίνοι στην πραγματικότητα θέλουν μια γυναίκα που να αποπνέει αθωότητα και να είναι ολοκληρωτικά αφοσιωμένη. Αν θυμίζει πληγωμένο πουλάκι και τον κάνει να νιώσει ότι τη βοηθάει και την προστατεύει, θα την ερωτευτεί τόσο πολύ που η δέσμευση θα είναι αναπόφευκτη.

ΛΕΩΝ

Οι άντρες Λέοντες έλκονται από γυναίκες που είναι έξω καρδιά, κάπως φανταχτερές και με αυτοπεποίθηση. Η γυναίκα που θα «καψουρευτεί» αποπνέει σιγουριά και πάντα αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό της – τα φρύδια της είναι καλοσχηματισμένα, το μακιγιάζ της αψεγάδιαστο, το σώμα της λικνιστό, όσο για τα μαλλιά της «πιο τέλεια πεθαίνεις». Όμως δεν είναι απλώς όμορφη. Είναι έξυπνη, έχει κοφτερό μυαλό, είναι διασκεδαστική, έχει κοινωνική μόρφωση, είναι ικανή και επιτυχημένη.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Οι Παρθένοι τείνουν να ερωτεύονται με το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Με μια γυναίκα όμορφη, χαμηλών τόνων αλλά και έξυπνη. Τη θέλουν να είναι φρόνιμη, λογική και να δείχνει υπομονή στην ιδιότυπη ιδιοσυγκρασία ενός Παρθένου. Επίσης να μην είναι υπερβολικά συναισθηματική και να αποφεύγει τις ατέλειωτες εκδηλώσεις στοργής επειδή οι άντρες Παρθένοι δεν αρέσκονται καθόλου σε αυτά.

ΖΥΓΟΣ

Οι άντρες Ζυγοί πιστεύουν στις τέλειες σχέσεις, οπότε διαρκώς αναζητούν το τέλειο ταίρι. Όταν βρουν τον… τέλειο σύντροφο, θα κάνουν τα πάντα και θα βάλουν όλες τις δυνάμεις τους, για να βοηθήσουν τη σχέση τους να ευδοκιμήσει. Τα κακά νέα είναι ότι αποτελεί τεράστια πρόκληση για τους Ζυγούς το να βρουν συντρόφους με τους οποίους μπορούν να συνδεθούν συναισθηματικά και διανοητικά. Θα ερωτευτούν με γυναίκες που είναι εμφανίσιμες, διασκεδαστικές, ανεξάρτητες, υποστηρικτικές, αφοσιωμένες και ευφυείς (λίγα πράγματα δηλαδή). 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι άντρες Σκορπιοί θέλουν να είναι οι καλύτεροι και να έχουν τα καλύτερα, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πάντα ψάχνουν για το… καλύτερο! Η γυναίκα που ο άντρας Σκορπιός θα γουστάρει «μέχρι θανάτου» είναι οξυδερκής, σέξι, περιπετειώδης, παθιασμένη, αθλητική αλλά και ανεξάρτητη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το είδος της γυναίκας που ο άντρας Τοξότης «γουστάρει με χίλια» είναι ερεθιστική, αστεία, χαρούμενη και δραστήρια. Να φροντίζει ώστε εκείνος να την θαυμάζει και να κρατάει πάντα ζωντανό το ενδιαφέρον του. Ο Τοξότης θέλει να τον προκαλεί και να τον εκπλήσσει με το μυαλό της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι σπάνιο για έναν Αιγόκερω να αφεθεί και να χάσει το μυαλό του, αλλά αυτό ακριβώς θα πάθει με μια γυναίκα που έχει αυτοπεποίθηση αλλά δεν είναι πολύ πιεστική, είναι σέξι αλλά όχι χυδαία, αγαπησιάρα αλλά όχι υπερβολικά εκδηλωτική. Μια γυναίκα που να έχει δική της ζωή, καριέρα, χόμπι, ενδιαφέροντα και όνειρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το είδος της γυναίκας που θα κάνει έναν Υδροχόο να πέσει στα πατώματα είναι εκείνη που δεν εξαρτάται από κανέναν και χορεύει στο ρυθμό που παίζει η ίδια για τον εαυτό της! Αυτή η γυναίκα δεν ενδιαφέρεται για το τι σκέφτονται οι άλλοι. Θα κάνει πάντα το δικό της και αυτό είναι που τραβάει τον Υδροχόο σαν μαγνήτης.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι άντρες Ιχθύες αγαπούν τον έρωτα και ερωτεύονται συχνά. Το είδος της γυναίκας πάντως που θα τους τραβήξει την προσοχή είναι ευγενική, γενναιόδωρη, στοργική και ανοιχτόμυαλη. Από τη στιγμή μάλιστα που ο Ιχθύς τρέφεται από την τέχνη, πρέπει να είναι και φιλότεχνη. Μπορεί να παρομοιαστεί με τη μάνα-γη που αγαπάει και νιάζεται το ίδιο τόσο για τα ζώα όσο και για τους ανθρώπους.

Διάβασε επίσης: Αυτό είναι το τρωτό σημείο του κάθε άντρα του ζωδιακού, που πρέπει να γνωρίζεις

Τέσσερα ζώδια που, αν ερωτευτούν, χάνουν τη μπάλα


Πηγή