Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Για τα ζώδια αυτά η χειραγώγηση περνά από το… κρεβάτι

Ναι, τα ζώδια αυτά που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, θα χρησιμοποιήσουν το σεξ για να σε χειριστούν, γι’ αυτό πρόσεχε πολύ! Θέλουν να περάσει το δικό τους και έχουν αρκετούς τρόπους για να το καταφέρουν, ωστόσο το να σε «τουμπάρουν» μέσω την ερωτικής πράξης είναι αυτό που λέμε το κορυφαίο τους όπλο. Αυτές οι τακτικές είναι για εκείνα… συνηθισμένες και άκρως αποτελεσματικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρώτος στην σχετική μας λίστα και όχι άδικα, είναι ο Σκορπιός! Πρόκειται για ένα άκρως ερωτικό ζώδιο. Έχει ταλέντο στο κρεβάτι πώς να το κάνουμε; Εκτός από καλός εραστής όμως, είναι και άκρως χειριστικός. Αυτό σημαίνει ότι θα προσπαθήσει να σε μανιπουλάρει την στιγμή που είσαι πιο χαλαρός/η, την ώρα που έχεις αφεθεί και απολαμβάνεις τη στιγμή για να μπορέσει να περάσει το δικό του και να σε κάνει να πεις «ναι» σε ό,τι θέλει εκείνος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο συγκεκριμένο ζώδιο θα πρέπει να κάνουμε έναν διαχωρισμό μεταξύ ανδρών και γυναικών. Η γυναίκα Καρκίνος είναι αυτή που θα προσπαθήσει να σε χειραγωγήσει μέσω του σεξ. Είναι τόσο ρομαντική, συναισθηματική και δοτική, όμως δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει αυτή την προσωπική σας στιγμή για να «περάσει τη γραμμή» της και να σε κάνει να πεις «ναι» σε όλα. Θα της κάνεις όλα τα χατίρια και δεν θα καταλάβεις το πώς σε… τούμπαρε.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ 

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός μπορεί να δείχνει «αθώος» και να είναι υπεράνω πάσης υποψίας, ωστόσο… δεν είναι και τόσο αυτό που φαίνεται. Το σεξ είναι ένα από τα χαρίσματά του και ένας τομέας στον οποίο τα πηγαίνει αρκετά καλά. Θα το χρησιμοποιήσει λοιπόν ως όπλο του για να σε χειριστεί και να κάνεις όλα όσα θέλει εκείνος. Είναι ο τρόπος του για να σε φέρει στα μέτρα του χωρίς να χρειαστεί να τσακωθεί μαζί σου ή να έρθετε σε ρήξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ίδια περίπτωση με τον Ζυγό είναι και ο Ιχθύς. Θα λέγαμε ότι είναι… «διδυμάκια» στο κομμάτι αυτό. Ούτε ο Ιχθύς τσακώνεται και σαφώς δεν θα σε αντιμετωπίσει ποτέ με ευθύτητα. Θα προσπαθήσει να σε χειραγωγήσει και θα το κάνει με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα. Με το σεξ! Την στιγμή που δεν θα έχεις καμία άμυνα, που θα είσαι χαλαρός/η, θα έχεις αφεθεί και θα ζεις τη στιγμή, τότε είναι που θα «χτυπήσει» για να σε μανιπουλάρει και να κάνεις ό,τι θέλει εκείνος. Μπορεί να σου φαίνεται λίγο ύπουλη αυτή η τακτική, αλλά… ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!

Διάβασε επίσης:


Πηγή